10 Octombrie, 2025, 05:05:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: gelozia  (Citit de 4602 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Iunie, 2006, 10:25:08 p.m.
Citit de 4602 ori

valentina

Gelozia poate ucide dragostea,iubirea?Uneori da,...........
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

20 Iunie, 2006, 11:48:43 p.m.
Răspuns #1

amorezata

stii am invatzat k gelozia este si dovada unei iubiri...dar daca depaseate unele limite poate distruge totul...ajungi poate chiar sa urasti acea persoana....
Ar fi pustie lumea fara tine
Si lipsa ta ar fi un vesnic chin
Si nu-mi doresc decat sa fii cu mine...
..mereu in brate sa te tin...

21 Iunie, 2006, 12:09:56 p.m.
Răspuns #2

serenity82

daca nu sti sa o controlezi da poate ucide insa orice om indragostit e putin gelos si atunci abia ai o dovada ca simte ceva pentru tine  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 11:12:56 p.m.
Răspuns #3

B3b3

Simt ca gelozia nu face parte din lumea iubirii...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

21 Iunie, 2006, 11:13:33 p.m.
Răspuns #4

littlerose

Vizitator
da, atunci cand trece in patologic.

21 Iunie, 2006, 11:29:41 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Pai deh, gelozia e un soi de marcare a teritoriului cumva - da' nesiguranta de care da dovada cineva atunci cand e gelos nu prea mai starneste iubire (cel putin dupa o vreme mai deloc).

23 Iunie, 2006, 03:13:06 p.m.
Răspuns #6

Empress

Da...Gelozia in exces...gelozia bolnava poate distrge chiar si cea mai puternica dragoste,acea gelozie naturala si usoara poate uneori sa intretina dragostea ...uneori gelozia poate fi o dovada de dragoste....cat m-am chinuit eu sa-l fac pe prietenul meu sa isi arate macar putin gelozia si nu am reusit incat uneori credeam ca nu ma iubeste :P dar m-am convins pana la urma ca sunt cel mai important lucru din viata lui
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

23 Iunie, 2006, 08:02:21 p.m.
Răspuns #7

furia ingerului

Vizitator
Gelozia mea n-o ascund. Sunt gelos greu tratabil. Si asta pt. ca nu am incredere in femeie. Nu ca as avea prea mare in barbati dar macar cu ei nu dorm in pat.
Nu voi discuta aici motivele pt. care nu am incredere in femeie dar spun decat ca in 26 de ani am vazut cu mult mai multe exemple, chiar daca nu ma vizau pe mine, de a-mi demonstra asta decat de a o infirma. Nu tin apologia cocoselului cuminte pt. ca as friza cu hilarul dar, privind cel putin propria persoana, barbatul e mai ferm pe sentimentele sale si atunci cand iubeste sincer sta blajin in banca lui si nu cauta alte fuste afara de a lui.
Sunt posesiv si gelos. Nu un motiv de lauda dar din moment ce eu invat sa respect la femeia de langa mine manifestari ce contravin cu ce consider eu normal si o iubesc inclusiv pentru ele, am pretentia de a-mi fi si mie respectata aceasta temere. Granita dintre gelozie si absurditate este intr-adevar foarte subtire uneori dar la fel de subtire este si granita femeii intre a accepta o discutie amicala cu altul si o mica "partita" motivata apoi printre lacrimi imbecile prin...CURIOZITATE!
Sa n-aveti parte de vorbele mele.

17 Iulie, 2006, 01:07:24 p.m.
Răspuns #8

Lena

gelozia....o am si eu

deseori mi-as dori sa nu imi dea tarcoale asa cum imi da....pentru mine este o dovada de nesiguranta, copilul complexelor....
e adevarat ca prin prisma personalitatii fiecaruia suntem mai mult sau mai putini gelosi

dar gelozia vine si de la dezamagirile aduse noua de parteneri...

mi-as dori sa nu mi se fi inoculat in copilarie ideea aceea iubeste povestile de iubire....te astepti ca persoana de care te indragostesti sa te poarte pe valuri de frumos si iubire, dar nu ne invata nimeni ca oamenii pot fi cruzi si toate idealurile tale de iubire se prabusesc pentru ca nu te astepti la faptul ca acel pe care tu il privesti cu sufletul poate gandi altfel, este diferit de tine, are alte prioritati....si de aici dezamagirea....asa ca next time suntem mai atenti, mai fricosi si mai gelosi...

eu mi-as dori sa pot fi mai puternica, sa pot privi totul ca pe ceva nou invatat....cert este ca nu stiu de unde sa incep...nu stiu cum pot elimina geloziile.....si sincer vreau sa o fac!!!...nu imi gasesc drumul...

cand ma izbeste gelozia simt ....nici nu stiu daca pot descrie ce simt, dar simt ceva nenatural...ceva dureros....

oare sunt de dus la un control? ??? :o
eu zic ca e important sa iti constientizezi gelozia....asa te poti lupta mai usor cu ea