10 Octombrie, 2025, 05:10:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Distanta - eternul dusman?  (Citit de 62762 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Decembrie, 2006, 06:23:12 a.m.
Răspuns #30

suflet

era sa uit kitty, ca tu trebuia sa fii unul din subiectele principale ale acestui topic ... in primul an de studentie ... prietena mea era clasa a XII-a in zalau si eu in cluj si ne vedeam o data la 1-2-3-4 saptamani - eu eram un caz fericit ... dar si saptamanile alea le-am simtit putin la inimioara ... eu am scapat acum de problemele astea ... am invins acest dusman, dar am castigat o batalie, inca nu am castigat razboiul ... mai am cateva batalii ... cum ar fi gelozia si increderea ...
kitty ... daca as fi in locul tau nu stiu ce m-as face ::)

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

15 Decembrie, 2006, 06:30:20 a.m.
Răspuns #31

Evangeline

Nici eu nu prea mai stiu ce sa fac...sunt tare confuza dar sper sa-mi limpezeasca Mosul mintea si sa iau o decizie potrivita pentru amandoi :)

:-*
Never, never quit!

15 Decembrie, 2006, 07:53:15 a.m.
Răspuns #32

pokemon

blegone,eu trec peste distanta,sunt fericita sa stiu ca el exista,dar doare extrem de tare sa il poti vedea,sa il poti auzi,dar sa nu poti sa il atingi sa nu poti sa il strangi in brate!
si asa e...distanta e un obstacol care trebuie trecut...si va fi trecut  ;) chiar daca e greu
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Decembrie, 2006, 12:32:56 p.m.
Răspuns #33

burn_2_hell

daca ar fi vorba sa ne vedem 1 data pe an...as abandona relatia...pentru ca nu se poate... :-X...eu ma vedeam cu el in fiecare saptamana... :D...oricum in timpul saptamanii eram la scoala si veneam tarziu...asa ca era perfect!!...nu spun ca nu erau momente in care aveam nevoie de el..si ma durea ca nu e langa mine..atunci..in ziua aia..dar..mergeam mai departe..nici nu ii mai spuneam..pentru ca il durea,... ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Decembrie, 2006, 05:32:25 p.m.
Răspuns #34

strange_guy

dar nu vi sa intamplat ca distanta sa va aduca mai aproape?
eu unul asa am patit acum cu actuala mea prietena.
am petrecut 4 zile la inceputul lui septembrie impreuna si apoi eu am fost nevoit sa plec. dupa asta au urmat multe ore pe SkyPe si telefon.Pana in noiembrie cand am petrecut 2 sapt impreuna nu ne-am vazut decat un weekend.din noiembrie si pana acum suntem tot despartit.dar toata aceasta distanta ne-a adus mai aproape.
you can read....but do you understand?

15 Decembrie, 2006, 07:29:34 p.m.
Răspuns #35

burn_2_hell

ba da..mi s-a intamplat ....pentru cei care iubesc cu adevarat,,,distanta..este un test...care de multe ori ii aproprie si mai mult...cand revezi o persoana dupa 1 saptamana...2...1 luna...fiecare clipa...e...super speciala..magica..de vis!!! in schimb daca o vezi in fiecare zi..numaii e chiar acelasi lucru..pana la urma trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor..si asta e partea buna a distantei...cel putin asa o vad eu... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Decembrie, 2006, 08:26:03 p.m.
Răspuns #36

Fallen_angel

Da, distanta e un dusman...Ce ochii nu vad inima nu simte.  :'( distanta...mi-a distrus visele si mi-a furat ingerul...il iubeam mai mult decat viata...iar acum e un strain pentru mine... :-\ Consider ca oricat de mult nu ai iubi...distanta reuseste sa-si lase amprenta...la inceput intensifica sentimentele ...mai apoi le omoara.( dar eu inca iubesc...nu stiu daca pe el sau amintirile cu el :) si nu stiu de ce am renuntat la el )

15 Decembrie, 2006, 08:27:28 p.m.
Răspuns #37

burn_2_hell

hmm..nu stiu ce sa spun...eu nu cred ac distanta poate omora o iubire puternica... :-\
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Decembrie, 2006, 08:29:42 p.m.
Răspuns #38

pokemon

Nu cred ca distanta ti-a furat iubirea.Nu distanta este cel mai mare dusman,ci faptul ca oamenii nu cred in puterea dragostei lor,nu au incredere in celalalt si nu gasesc puterea sa treaca peste acest obstacol
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Decembrie, 2006, 11:45:12 p.m.
Răspuns #39

Evangeline

Citat
hmm..nu stiu ce sa spun...eu nu cred ac distanta poate omora o iubire puternica...

Daca o sa traiesti pe pielea ta (sper sa nu se intample asta niciodata) ai sa vezi ca distanta poate omori o relatie pentru ca oricine merge pana la un punct...cand toate puterile il lasa si daca persoana iubita nu  e langa tine poti renunta nu pentru ca nu il/o iubesti ci pentru ca inima ta a devenit mult prea slaba ca sa poata sa mai indure atata durere. Eu te-as sfatui sa nu mai vorbesti doar din auzite ;)...chiar daca nu iti dai seama dar pe unii ii doare cand citesc ce ai scris mai sus ;) Cateodata te mai si contrazici:
Citat
daca ar fi vorba sa ne vedem 1 data pe an...as abandona relatia...pentru ca nu se poate
Sa stii ca tot ce ti-am scris nu e scris cu rautate ci spre binele tau :-* Te pup :-*

Citat
nu gasesc puterea sa treaca peste acest obstacol
Asa cum am scris si mai sus daca persoana iubita nu te sprijina si nu e langa tine puterea se pierde in timp si ajungi sa traiesti numai din vise >:(

Never, never quit!

16 Decembrie, 2006, 08:26:36 a.m.
Răspuns #40

suflet

blegone,eu trec peste distanta,sunt fericita sa stiu ca el exista,dar doare extrem de tare sa il poti vedea,sa il poti auzi,dar sa nu poti sa il atingi sa nu poti sa il strangi in brate!
e adevarat ... dar cat de tare te doare cand e langa tine, il iubesti, totul e ca-n povesti ... si aflii ca te-a inselat ... cat de tare doare asta ... daca m-ar iubi asa cum te iubeste pe tine as prefera sa fiu in locul tau ... mai bine sa ma iubeasca sincer si fie la distanta ... decat sa o iubesc langa mine si sa ma insele ... numai cand ma gandesc la toate clipele fericite pe care le-am petrecut impreuna si nu vor mai fi ... mi-as dori sa nu mai fiu ... si stiti ce e ciudat? ... inca nu am plans nici macar o secunda ... dar ce o sa fie cand o sa aflu adevarul?
inca mai sper ca o sa fie bine
deci, pokemon, mai bine sa fiu sigur de iubirea ei 100% si sa fie la distanta, decat sa fie langa mine si sa ma insele pe la spate!!!

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

16 Decembrie, 2006, 09:16:50 a.m.
Răspuns #41

pokemon

sunt de acord cu tine blegone.Ai mare dreptate...dar hai...capul su,inca mai e o mica speranta  ;) poate va fi bine

16 Decembrie, 2006, 11:37:18 a.m.
Răspuns #42

desdemona

am citit raspunsurile voastre si  imi dau seama ca fiecare vede distanta asa cum doreste:ca pe o explicatie-cineva ca distanta i-a furat iubirea,altcineva ca i-a stins-o,altcineva ca ii apropie.
distanta este un factor important atunci cand se intalneste intr-o relatie,dar(intotdeauna exista un dar) daca sentimentele sunt sincere..daca EL/Ea este alesul/aleasa credeti-ma ca acest "obstacol" este depasit.
nu puneti lipsa de comunicare,de incredere si chiar de intensitatea a sentimentelor in spatele distantei-nu este ea vinovata-ea doar aprofundeaza ce este deja:nu ai incredere,esti gelos?-esti gelos si daca o ai la 2 metri de tine,dar la 400 km acest lucru se amplifica...si asa mai departe.
eu am o relatie la distanta,dupa cum se vede...si este de 8 luni acusi.distanta a provocat si probleme,dar acest lucru datorita firilor noastre.Distanta..face ca fiecare intalnire a noastra sa fie pretuita ca pe un dar dumnezeiesc,am ajuns sa valorific la propriu fiecare clipa care imi este data sa fiu cu el..sunt secunda secunda cu el :nu pot sa dorm pentru ca atunci cand inchid ochii nu il mai vad,nu pot sa ma intorc prea mult pe partea cealalta pt ca simt ca sunt si asa prea departe de el,si stau acolo lipita,amortita,tacuta ca nu cumva sa il trezesc..Cati dintre cei cu o relatie la 2 strazi distanta simt aceste trairi?Neputinta de a impiedica timpul sa isi continuie drumul?O melodie pe care au auzit-o atunci cand el se duce acasa..si de fiecare data sa planga pentru ca isi da seama ca a plecat..si nu se pate intoarce oricand?
de asemenea distanta ne-a dat si o lectie:atunci cand ne vom fi mutat impreuna sunt sigura ca vom sti sa ne apreciem prezenta mult mai mult si timpul pe care il avem,chiar daca este vorba de ani,nu doar de zile.

apreciati ceea ce aveti-cu o iubie adevarata nu va intalniti de doua ori.
Fericirea e sa iti doresti ceea ce ai,nu?
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 12:40:59 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

16 Decembrie, 2006, 12:01:09 p.m.
Răspuns #43

burn_2_hell

Eu am vorbit din punctul meu de vedere..nu inseamna ca este asa cum spun eu...ma insel de multe ori..dar am vorbit din ce am trait si eu...si eu am avut o astfel de relatie..si am spus cum a fost la mine... ;)

« Ultima Modificare: 19 Decembrie, 2006, 08:28:12 a.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

19 Decembrie, 2006, 08:00:07 a.m.
Răspuns #44

Evangeline

???Pana la urma ce ai vrut sa spui burn_2_hell? :-\