Auci. Asta e ce mi-a venit prima data in minte. Orice pierdere este foarte dureroasa. Orice rupere are pretul ei. O sa fie greu o vreme, mai ales ca, zici tu, va vedeati sau vorbeati aproape zilnic. O prietenie de genul asta e sortita stingerii inca de la inceput. Ori devine altceva ori dispare in momentul in care unul dintre parteneri isi gaseste iubit/iubita. Sigur, probabil nu brusc, dar iti dai seama ca nu mai are timp pentru tine, ca brusc nu mai esti centrul universului lui, asa cum te simteai inainte, ca nu te mai valorizeaza celalalt ("felul in care ma facea sa ridic stacheta,sa ma simt frumoasa si desteapta") etc etc. Adica sunt o multime de pierderi acolo. Nu stiu daca prietenul tau s-a indepartat fiindca si-a gasit iubita, probabil pot exista o mie de alte motive, desi asta imi pare cel mai imposibil de depasit. Sfaturi... nu cred ca tine de tine sa-l "recastigi", din pacate. Ma tem ca nu prea ai nimic de facut, in afara de cazul in care i-ai gresit cu ceva. Tot ce poti face insa este sa ai o discutie cat poti de deschisa cu el (ma gandesc ca daca ati fost atat de aproapiati puteti fi sinceri) sa vezi ce s-a schimbat.
Ce sa zic... auci. Asta e. Treci mai departe!