10 Octombrie, 2025, 05:48:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum se poate sa te atraga un om care este rece cu tine?  (Citit de 5779 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2006, 03:10:12 p.m.
Citit de 5779 ori

Empress

Cum se poate sa ma atraga un om care tot timpul a pastrat distanta niciodata nu a fost vorba ca ar fi ceva mai mult intre noi decat o prietenie curata intre o fata si un barbat ,de la inceput a impus niste limite si anume ca intre noi nu ma fivreodata ceva desi tzinea la mine si ii eram draga ...mi-a dat de inteles clar ca ar vrea sa faca dragoste cu mine din punctul de vedere ai inimii,dar mintea si constiinta nu l-ar lasa sa faca asta pentru ca stie ca eu as vrea mai mult decat imi poate oferi si atunci prefera sa fim doar prieteni dezi acum s-a distantatfoarte tare de mine dupa o prietenie care a durat 2 ani timp in care vorbeam ,ne intalneam aproape zi de zi ....acum parca este un strain ....ce sa fac sa il aduc inapoi ?Mi-e atat de dor de sfaturile lui ,de felul in care ma facea sa ridic stacheta,sa ma simt frumoasa si desteapta :((
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

23 Iunie, 2006, 07:52:06 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Auci. Asta e ce mi-a venit prima data in minte. Orice pierdere este foarte dureroasa. Orice rupere are pretul ei. O sa fie greu o vreme, mai ales ca, zici tu, va vedeati sau vorbeati aproape zilnic. O prietenie de genul asta e sortita stingerii inca de la inceput. Ori devine altceva ori dispare in momentul in care unul dintre parteneri isi gaseste iubit/iubita. Sigur, probabil nu brusc, dar iti dai seama  ca nu mai are timp pentru tine, ca brusc nu mai esti centrul universului lui, asa cum te simteai inainte, ca nu te mai valorizeaza celalalt ("felul in care ma facea sa ridic stacheta,sa ma simt frumoasa si desteapta") etc etc. Adica sunt o multime de pierderi acolo. Nu stiu daca prietenul tau s-a indepartat fiindca si-a gasit iubita, probabil pot exista o mie de alte motive, desi asta imi pare cel mai imposibil de depasit. Sfaturi... nu cred ca tine de tine sa-l "recastigi", din pacate. Ma tem ca nu prea ai nimic de facut, in afara de cazul in care i-ai gresit cu ceva. Tot ce poti face insa este sa ai o discutie cat poti de deschisa cu el (ma gandesc ca daca ati fost atat de aproapiati puteti fi sinceri) sa vezi ce s-a schimbat.
Ce sa zic... auci. Asta e. Treci mai departe!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Iunie, 2006, 01:00:59 a.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Citat
Cum se poate sa ma atraga un om care tot timpul a pastrat distanta
- pai fructul oprit. Probabil ai intalnit si barbati care ti-au oferit totul pe tava - dar nu era nimic acolo pentru care sa lupti, sa convingi, sa transformi..
Dar are si el partea lui de vina afectiva - dpmdv - caci trebuia sa-si dea seama si sa nu continue sa te tina aproape - chiar daca vedea ca tu insisti. Stia probabil ca nu de tine e atras - ti-a zis raspicat - dar nu s-a si indepartat - a stat alaturi dandu-ti poate false impresii ca poate poate ai putea obtine ceva.

Cam complicat.. vorba lui Lorelei, o sa treaca (sper cat mai repede) si o sa fii [poate] mai atenta data viitoare sa alegi un om mai distant dar care totusi sa isi doreasca sa fie alaturi de tine..

25 Iunie, 2006, 09:19:44 a.m.
Răspuns #3

B3b3

Empress,pupik de la cineva care a trecut prin ce treci tu , cei aparent reci atrag ca un magnet,nu iubim sa fim iubiti ,iubim pur si simplu ,nu e vina lui ca nu iti poate raspunde cu aceleasi sentimente ,cu siguranta tzine la tine dar nu asa cum iti doresti tu,asta este si motivul pt care s  a indepartat ,nu putem fi falshi fatza de persoane importante din viata noastra, nu uita un singur lucru "nimeni nu e de neinlocuit" cu siguranta isi va pastra un loc in inima ta.
hai zambeshte suntem alaturi de tine  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

25 Iunie, 2006, 02:25:27 p.m.
Răspuns #4

Empress

scumpii mei aici nu este vorba de faptul ca mie imi place de el...de faza asta am trecut de foarte mult timp il consider doar un foarte bun prieten si el stie asta ,stie ca am o relatie cu cineva...de cand eu am pe cineva el s-a distantat eu nu mai aveam asa mult timp pentru el si ma deranja faptul ca el nu se impaca cu prietenul meu nu se suportau unul pe celalalt el tot timpul avea ceva de criticat avea ceva de reprosat vizavi de prietenul meu ....sustinea mereu sus si tare  merit ceva mai bun...si nu intelegea ca sunt fericita asa cum sunt si cu cine sunt...dupa o astfel de discutie el a plecat din tzara pentru vreo 2 luni apoi a venit ziua lui l-am sunat si nu am reusit sa dau de el si abia l-am gasit dupa vreo doua saptamani intamplator pe messenger ...nu am mai vorbit de mult timp cu el  imi lipseste foarte mult dar sunt fetita mare si tre sa invat sa ma obisnuiesc fara el ...va multumesc de sfaturi  :-* :-* :-* :-*
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.

25 Iunie, 2006, 02:30:57 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Well... da, ce sa zic... tine de teritoriu. Orice iubit ti-ai fi facut "n-ar fi fost suficient de bun pentru tine", sa fii sigura. Adica el nu te vrea ca iubita, dar nici nu vrea sa fii iubita altcuiva, fix din motivele de care vorbeam, atentie mai putina acordata lui, de unde senzatia de frustrare. Plus ca nu mai aste centrul absolut al atentiei tale, vine cel putin pe locul doi dupa iubit. E greu de tolerat schimbarea de situatie. Raman la ideea initiala, mi-ai confirmat-o, o relatie foarte faina fata-baiat de amicitie se rupe in momentul in care apare un iubit/o iubita. Asta e, asa stau lucrurile.
Dar da, esti fetita mare, te descurci tu.  ;)
Golul lasat il va umple iubitul, daca il iubesti cu adevarat, daca nu... auci... mai cauta.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Iunie, 2006, 12:58:28 p.m.
Răspuns #6

Empress

DA...il iubesc cu adevarat ,dar undeva acolo intr-un coltisor in sufletului am nevoie de El ,mi-e dor sa rad cu el sa ies cu el in oras ,mi-e dpr de sfaturile lui de criticile lui ...cred ca toata viata va avea un loc special in inima mea ...el este "taty meu " cum il alintam si eu am sa raman tot timpul pentu  el "bebe mic si dulce" cine stie ce surprize ne rezerva viata
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.

27 Iunie, 2006, 05:19:40 p.m.
Răspuns #7

Diviana_girl

Pai...cam deobicei cand este cineva distant fata de tine..tinzi sa il vrei tot mai mult
Cum a spus si viulian...fructul oprit..cu cat e mai imposibil cu atat iti starneste curiozitatea...si dorinta de a fi cu el...si de unde stii ca odata ce l-ai obtinut..nu te vei plictisi....si..vei vrea altceva?

Iar in legatura cum sa il aduci din nou aproape.....
          Vorbeste cu el....spunei sincer ca iti e dor de acel prieten care te spijinea si iti ridica moralul.....dar ce te sfatuiesc eu....e sa nu incerci asta doar daca esti sigura ca il vrei in preajma ta ca si amic..nu ca si ceva mai mult..cum ar fi...ca si iubit ;)
pentru ca te vei amagi singura...si vei suferi tot mai mult vazand ca nu iti raspunde la sentimente....
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"