Singuratatea ...
Si eu am trait acest sentiment rece si infiorator....! Cel mai greu este sa traiesti insa singuratatea in doi..., asta poate ucide tot ce avem mai bun si cald in noi...
Dar...singuratatea nu trebuie cunoscuta de suflete tinere...., nu trebuie acceptata si sub nici o forma nu trebuie sa mai spuneti ca v-ati obisnuit cu ea!
Viata ne este data sa o traim..., sa luptam pentru ea, la urma urmei este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata...Nu merita sa ne batem joc de ea....merita sa infruntam fie si singuratatea si...sa mergem zambind mai departe!
Stiu ca uneori zambim plangand..., stiu ca uneori ni se pare ca suntem pe marginea celei mai adanci si goale prapastii...., stiu ca uneori ne vine sa inchidem ochii si sa ne lasam prada golului...., dar NU..., avem datoria de a ne infrunta propriile slabiciuni, proprii "demoni" si sa invatam sa traim si sa speram!
Singuratatea trebuie invinsa mereu....ea nu face altceva decat sa ne impinga catre depresii si lacrimi...!
Stergeti-va lacrimile....zambiti larg...., priviti-va in oglinda si spuneti...:"bine te-am regasit prieten/a drag/a", iar acel prieten/a sa nu uitati niciodata ca sunteti voi insiva...si nimeni nu merita sa fie singur..., nici macar noi insine... numai daca noi permitem asta !
Luptati dragele si dragii mei cu singuratatea...si nu uitati ca nimeni nu merita sa fie singur...!