10 Octombrie, 2025, 06:15:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cu bucurie ma alatur voua...  (Citit de 9938 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iulie, 2006, 07:32:02 p.m.
Citit de 9938 ori

angel_alys

Citind multitudinea de mesaje am ajuns sa realizez cat de mult semnifica o scanteie de iubire in sufletul unui om. Cu cat inaintez,pe atat de mult simt ca ma regasesc in visele si sperantele voastre...Omul ajunge sa cunoasca adevarata insemnatate a cuvantului iubire doar atunci cand simte fericire deplina,liniste sufleteasca...atunci cand un zambet cald i se asterne pe buze...eu, pentru a imbratisa aceste simtiri, am fost nevoita sa grsesc si sa imi inteleg esecurile, sa concep ca ele m-au ajutat sa ma maturizez in iubire....
Dragostea e un sentiment mult prea frumos pentru a fi neglijat...e frumos asa cum e ,cu lacrimi ,durere si suspine...doar asa simti ca a prins radacini in suflet...
Sper ca toate acele persoane care simt dejnadejdie in urma unei iubiri sa treaca peste acest obstacol si sa mearga pana in punctul in care va ajunge sa simta ca intr-adevar merita sa iubesti....
De aceea imi doresc sa ma alatur voua...in acesta minunata comunitate a iubirii, ce permite tuturor etalarea trairilor si gandurilor legate de ea.....
Va multumesc....si va admir!!

07 Iulie, 2006, 08:04:41 p.m.
Răspuns #1

Strumfita

Cu bucurie te primim .. si nu te mai lasam sa pleci  ;D
  Ai dreptate ... dragostea e un sentiment frumos .. asa cum e .. fara lacrimi si durere .. nu am stii sa o pretuim asa cum trebuie.  :)
  Iti multumim ca te-ai hotarat sa iei si tu parte acestei comunitati care stie ce inseamna IUBIREA ..!!!  :D
   Multi pupicei  :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Iulie, 2006, 08:19:25 p.m.
Răspuns #2

Alia

Fii bine venita! Desi nu toti au curajul sa-si exprime trairile (imi fac mea culpa) totusi aici gasesti persoane minunate, doar citindu-le postarile deja iti gasesti propriile raspunsuri....

07 Iulie, 2006, 09:17:53 p.m.
Răspuns #3

Iosif

Opa, o Timisoreanca se alatura comunitatii LoveTime! Bine ai venit si sedere placuta!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

07 Iulie, 2006, 10:08:58 p.m.
Răspuns #4

Miss M.

Bine ai venit draga mea ... Sper ca vei gasii aici multe lucruri valoroase , eu am gasit ... mai ales oameni valorosi care-ti pot deveni prieteni buni . Asteptam cu interes sa te descoperim !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Iulie, 2006, 10:13:54 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Iulie, 2006, 11:06:38 p.m.
Răspuns #6

denyyy

Bine ai venit angel-alys ;) :-* Sedere si calatorie placuta pe Lovetime

07 Iulie, 2006, 11:36:54 p.m.
Răspuns #7

valentina

Cu multa bucurie,desi tarziu,iti urez sedere placuta,asa cum ti-au urat toti.
  bun venit,in paradisul verde...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

08 Iulie, 2006, 12:26:44 a.m.
Răspuns #8

angel_alys

Ce primire calduroasa....sper ca intreg drumul meu prin lovetime sa fie la fel de cald si incununat cu prieteni...intr-adevar, se simte printre cuvinte ca acest site  gazduieste iubirea si mullte persoane care sunt gata sa-si impartaseasca sentimentele si trairile...nu peste tot esti primit atat de bine,si nu toata lumea foloseste cuvinte potrivite;) dar sincer...nici nu ma asteptam la altceva:d....si cum e cel mai bine, incepem prin a ne descoperi conceptiile si ideile unul celulalt. Ma bucur ca gasesc aici si pareri comune...intr-adevar,cum am mentionat si mai sus, iubirea merita traita din plin,cu fiecare moment, bun sau ra....tot ceea ce conteaza e  ca e minuntat sa simti cumiti bate inima de fiecare data cand iti apare in fata ochilor persoana iubita...iubirea nu e un altar,nu e nici sacrifciu, e cea mai dulce cale de a descoperi calea fericirii.....multi pupici pentru voi toti... :-*

08 Iulie, 2006, 12:38:59 a.m.
Răspuns #9

Diviana_girl

Desigur nu se putea ca eu sa nu iti urez bun venit ;D
si cu ocazia asta..iti spun cat de mult insemni pt mine..draga surioara....
si ca iti multumesc pentru acele momente de cumpana..in care mi-ai fost alaturi...
Si nimeni niciodata nu te va putea inlocui...nimeni nu e la fel de sensibila la durerea celorlalti ca si tine..
nimeni nu e dispusa sa ajute pe toti fara sa ceara nimic in schimb....
Daca m-as naste a doua oara tot pe tine te-as alege ca si prietena...pentru ca alaturi de tine am invatat adevaratul cuvant al prieteniei... ;D
Lov ya sisi mea..dulce :-*
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

08 Iulie, 2006, 12:45:56 a.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

o persoana care apreciaza iubirea asa cum tu o faci,care e sensibilizata de problemele celorlalti asa cum tu esti...nu putea fi primita altfel decat calduros de membri acestei comunitati. cred ac toti de aici,indiferent act au suferit in dargoste sunt de acord cu tine:dragostea e totul,pentru si din dragoste traim;lacrimile si suspinele ne fac doar sa o pretuim si maii mult!
bine ai venit draga mea! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
si apropo de surioare: mi-e dor de sis-ul meu!dar se pare ca m-a uitat! :(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Iulie, 2006, 12:56:04 a.m.
Răspuns #11

angel_alys

Simt cum sufletul mi se umple de bucurie ......toti cei dragi imi sunt alaturi...si tu surioara mea draga...am fost alaturi si la bine si la rau...si asa va fi mereu, pentru ca n uva exista sfere si limite care sa bareze prietenia noastra!Voi toti, nu credeti ca e ceva minunat sa ai alaturi o fiinta care sa iti inteleaga fiecare suspin, sa-ti sterga fiecare lacrima fara sa-ti ceara nimic in schimb? Nimeni nu iti va putea lua locul in sufletul meu.....prietenii adevarati iti sunt alaturi si dincolo de moarte....si daca mai exista pe acest site prietene/prieteni de-o viata,va astept cu drag sa va exprimati parerea legat de prietenie...

08 Iulie, 2006, 01:10:06 a.m.
Răspuns #12

sunshine

Bine ai venit, sensibila si iubitoare , te primim cu multa dragoste si caldura sufleteasca.  :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Iulie, 2006, 09:16:57 a.m.
Răspuns #13

littlerose

Vizitator
bine ai venit. un nou suflet vesnic imbolnavit de dragostea pentru iubire, sau vice versa.
te pupam.

08 Iulie, 2006, 12:28:59 p.m.
Răspuns #14

desdemona

iubirea este peste tot!
sa iubesti si sa fii iubita!

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului