Citind multitudinea de mesaje am ajuns sa realizez cat de mult semnifica o scanteie de iubire in sufletul unui om. Cu cat inaintez,pe atat de mult simt ca ma regasesc in visele si sperantele voastre...Omul ajunge sa cunoasca adevarata insemnatate a cuvantului iubire doar atunci cand simte fericire deplina,liniste sufleteasca...atunci cand un zambet cald i se asterne pe buze...eu, pentru a imbratisa aceste simtiri, am fost nevoita sa grsesc si sa imi inteleg esecurile, sa concep ca ele m-au ajutat sa ma maturizez in iubire....
Dragostea e un sentiment mult prea frumos pentru a fi neglijat...e frumos asa cum e ,cu lacrimi ,durere si suspine...doar asa simti ca a prins radacini in suflet...
Sper ca toate acele persoane care simt dejnadejdie in urma unei iubiri sa treaca peste acest obstacol si sa mearga pana in punctul in care va ajunge sa simta ca intr-adevar merita sa iubesti....
De aceea imi doresc sa ma alatur voua...in acesta minunata comunitate a iubirii, ce permite tuturor etalarea trairilor si gandurilor legate de ea.....
Va multumesc....si va admir!!