10 Octombrie, 2025, 05:57:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand voi fi mare,voi fi.....  (Citit de 12189 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 August, 2006, 07:40:30 p.m.
Răspuns #15

charlie

atunci ai tema pentru data viitoare.

sa nu dezamagesti....
You believe but what you see
You receive but what you give

16 August, 2006, 08:29:52 p.m.
Răspuns #16

ONLY DESIRE

eu am vrut sa fiu vanzatoare sau invatatoare!chinuiam copiii prescolari din fata blocului invatatndu-i alfabetul si matematica....dandu-le teme si abtandu-i la palma daca erau neascultatori!
acum as vrea sa devin economist..... :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 August, 2006, 10:12:20 p.m.
Răspuns #17

black rose

am vrut sa fiu docorita....apoi in generala.....inspector in administratia publica dar miam dat seama ca nu pot fi cruda cu oamenii si sa pun amenzi..asa ca mi-am descoperit o veche pasiune....medicina
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 August, 2006, 06:47:35 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

eu am vrut sa fiu doua lucruri: vanzatoare la librarie si scafandru. nu mai stiu de ce nici una nici alta  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

17 August, 2006, 06:54:57 p.m.
Răspuns #19

anushca

Vizitator
 :D unde eram eu sa-ti spun ca-i fain si bibliotecara. cat le invidiam ca pot sa citeasca atat cat vor ;)

18 August, 2006, 01:21:08 p.m.
Răspuns #20

Lady Allia

..voi fi..., voi fi... o mama buna... Asta mi-am doi mereu si cred ca este cea mai grea "meserie" din lume..., dar si cea mai frumoasa....! Sa fiti iubiti !!!

19 August, 2006, 03:55:14 p.m.
Răspuns #21

Miss M.

Eu imi doream sa ma fac MUSAFIRA :) :) :)  si avocat ... si mai ales mamica :P  Mamica sunt ... acum imi doresc sa devin contabila (aproape ca sunt dar mai am ceva pasi de facut)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

19 August, 2006, 06:08:44 p.m.
Răspuns #22

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

19 August, 2006, 09:19:56 p.m.
Răspuns #23

viulian

Administrator
Eu nu cred ca mi-am visat sa fiu ceva (poate doar sa am bani sa fac spitale, ma impresionau batranii).. Da' stiu sigur ca mi se spunea mereu ce _trebuie_ sa fiu  ;D

Si nu iesi nici ca mine, nici ca ei  ::)

19 August, 2006, 10:16:11 p.m.
Răspuns #24

George Ene

Când l-am auzit – de pe un miniLP – pe George Vraca recitând din Eminescu, mi-am dorit să scriu şi eu poezii, ca El... Şi-ncă mai încerc, de unde rezultă că am rămas tot... copil. 
   ...În urmă cu ceva timp, după ce am citit „Pavilionul canceroşilor” de Alexandr Soljeniţîn (în traducerea Mariei Dinescu şi Eugen Uricaru, volum aparut în Editura UNIVERSAL DALSI, 1997), mi-am zis că şi eu pot scrie la fel. Şi-am început un roman, pe care l-am intitulat, provizoriu, „Viaţa la bani mărunţi”, din care am scris deja 32 de capitole, însumând 712 pagini, format A5... De 4 ani stau însă pe loc cu acţiunea, pentru ca nu mă hotărăsc sa suprim eroina, deşi tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, curge cu necesitate către... dispariţia acestei fete minunate, care se cheamă Cristiana... Vă promit c-am să vă mai vorbesc despre asta (din moment ce, iată, m-am destăinuit şi v-am făcut curioşi).
E cantu dinoscitur avis

19 August, 2006, 10:30:25 p.m.
Răspuns #25

Zamolxis

Vizitator
Geo, ce-ar fii sa scrii un rezumat al romanului aici pe forum ?
Sau sa ne spui cum il putem procura ?

Citat
..voi fi..., voi fi... o mama buna... Asta mi-am doi mereu si cred ca este cea mai grea "meserie" din lume

Nu mai grea ca meseria de tata. ;)

Citat
O Mărite Zeu, în ziua când vei ajunge ambasador să nu uiţi ce ai scris! Bun venit printre pământeni până una-alta!

Nu stiu de ce, dar eu uit asa de greu...  :D

19 August, 2006, 10:39:51 p.m.
Răspuns #26

bugsbunny

deoarece sunt inca mica...pot spune ca inca imi doresc sa ajung ceva...am vrut detectiv de cand ma stiu dar n-am intrat la liceul militar si am renuntat...acum vroiam psiholog...dar m-am razgandit si vreau sa dau la filozofie....apoi...as vrea si jurnalist...cred ca este o viata care mi-ar placea...dar orice as fii....vreau ca la sfarsitul puterilor...sa pot avea grija de batranii intr-un azil....mi se par atat de neajutorati... :-\

06 Septembrie, 2006, 07:40:22 p.m.
Răspuns #27

pokemon

am vrut sa ma fac...doctor veterinar....doctor chirurg  ;D ...apoi..politista...am incercat si sportul....aaa...fizioterapeut...jurnalist-aici...sper numai sa ma ajute Cel de Sus sa reusesc sa intru...
Si am mai vrut...sotie...si mama....inca mai vreau asta  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Septembrie, 2006, 06:33:16 p.m.
Răspuns #28

Luke

cand eram micut imi  placeau animalele si inca imi plac ! doream sa lucrez in domeniu ! si uite ca azi am ajuns sa fac facultatea de zootehnie ! sunt in anul I  ;D dar e o problema ! o ferma de vaci de 100 capete costa vreo 110.000 E sunt putini dar asta e ! ne descurcam cu ce avem
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

17 Septembrie, 2006, 04:25:36 p.m.
Răspuns #29

Strumfita

Hmm .. prima data am vrut sa fiu doctor chirurg .. dar de fiecare data cand vedeam sange fugeam plangand  :-\, dupa aceea am vrut avocat, apoi psiholog. Acum  ;D .. imi doresc sa dau la facultatea de Litere , sa fiu translator sau la facultatea de Jurnalism. Oricum visul meu e sa devin avocat , dar e prea costisitor   :-\.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?