10 Octombrie, 2025, 05:46:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire exagerata? Durere, speranta, vise pierdute, Lacrimi pentru persoana iubita!  (Citit de 31632 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Iulie, 2006, 08:16:53 a.m.
Răspuns #15

Lorelei

Loveparade, in primul rand sunshine nu inseamna apus de soare, ci lumina soarelui, sau stralucirea soarelui, si mai inseamna, in mod figurat, si prosperitate, spor, fericire. Apoi sper eu din toata inima ca nu toti barbatii gandesc ca tine, chiar daca suna destul de pragmatic asa ce spui acolo, si ca nu toata lumea face calcule tip "de ce sa cresc copiii altuia" sau "cine o mai ia la 38-40 de ani"? Oricum, crede-ma, 38-40 de ani ti se pare mult prin prisma varstei tale, probabil, peste vreo 10-15 ani nu vei mai gandi asa. Dar ma rog... Ale tineretii valuri...
Sunshine se referea la faptul ca nu poate lua totul de la capat acum, cand copiii inca nu prea inteleg ce se intampla, sau, daca inteleg, e greu sa accepte, iar peste inca 10 ani va fi un pic cam tarziu. Desi, sunshine, iubita, crede-ma, in viata lucrurile cele mai frumoase se intampla atunci cand te astepti mai putin. Absolut niciodata nu e prea tarziu. Iti trebuie doar curaj si un strop de nebunie frumoasa... in rest, fii tu insati si e suficient!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Iulie, 2006, 09:59:04 a.m.
Răspuns #16

ONLY DESIRE

mi se pare aberant sa-ti spui parerea despre cineva fara sa cunosti persoana respectiva! de ce trebuie sa generalizezi,loveparade,cand aici e vorba de o persoana anume? nu cred ca femeile ce au trecut de 30 de ani sunt bune doar de ingrit copiii si atat. cum poti spune ca nu se mai uita nimeni la ea,cand tu vorbesti din perspectiva unui barbat de 21 de ani?cu siguranta cel care o va iubi si ii va iubi si copiii nu va avea 21 de ani..din moment ce nu ai fost pus in situatia de a lege daca sa fii sau nu cu o femeie de 38 de ani,cu doi copii nu cred ca poti afirma ca lucrurile pe care le-ai afirmat!daca vorbesti din "experienta",din ceea ce ai observat tu in jurul tau...permite-mi sa-ti spun din nou ca nu ai dreptate.sunt atatea si atatea femei cu copii care isi gasesc un barbat care sa le iubeasca si sa le accepte si sa-i iubeasca si copiii,care apropo,sunt niste copii deosebiti.singura ta scuza cred ca e faptul ca inca nu ai vazut-o pe sunshine si inca nu i-ai citit postarile,ca sa-ti dai seama ce femeie deosebita este!
sper ca formularea mea nu a parut rautacioasa,pentru ca nu am intentionat sa fie asa....insa chiar nu am putut ramane indiferenta la ce ai spus tu loveparade! in rest...numai de bine,dragul meu! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Iulie, 2006, 10:02:42 a.m.
Răspuns #17

charlie

se putea si mai rau.... lasa formularea asa, fara pareri de rau sau mai stiu eu ce... e perfect

edit: apropo de intalniri, s-a vorbit ... nu s-a realizat. dar macar astia care suntem din acelasi oras ne putem intalni intr-un week-end. (dar eu sunt mic si prost, ce stiu eu....)

edit 2: si chiar daca e alt oras, eu as merge, dar sa nu depaseasca o anumita limita de km, ca e prea obositor pentru o zi sa faci prea multi km, chiar daca sunt cu trenul.
« Ultima Modificare: 25 Iulie, 2006, 10:06:04 a.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2006, 11:15:54 p.m.
Răspuns #18

Narusegawa

Te inteleg perfect Loveparade, eu iubesc de 11 ani pe acelasi tip, si am incercat de 8 ori sa fim impreuna, dara cuma nu ne mai vb decat foarte rar pe mess si eu mor de dragoste langa poza lui. te inteleg, vrei sa fie numai a ta, sa o iubesti numai tu! Fa-o! Spunei ca o iubesti ca un nebun, i-ao de mana si dai inelul de logodna, roaga-o sa fie numai a ta, sa ramaneti pana la adanci batraneti impreuna!
Iubeste-o, si te va iubi inapoi, demonstreaza-i ca esti tot ce vrea ea, spunei asa: NU STIU CE SA FAC SA FIU BARBATUL PERFECT , AJUTA-MA , FA-MA BARBATUL TAU PERFECT, DAR LASA-MA SA-TI SPUN ATAT INAINTE SA FIM O SINGURA FIINTA: TE IUBESC!!!
bafta!!!
lovely

26 Iulie, 2006, 09:47:45 p.m.
Răspuns #19

charlie

Iubesc o fata de 5 ani! Nu am fost cu ea impreuna niciodata! Speranta cade, sentimentele cresc... De ce NU POT FII CU EA IMPREUNA? Am incercat pana acum de aproape 50 de ori,prin toate metodele posibile. Ce inseamna pentru o fata, un raspuns catre un baiat: > NU-MI PLACE DE TINE!

NU POT RENUNTA LA O FATA CARE O IUBESC DE 5 ANI! Incercari de a mai fi impreuna cu ea mai sunt?

Citind, citind unele mesaje de pe acest forum_ Am ramas intr-o dunga!  DE CE NU POT SA FIU IMPREUNA CU FATA PE CARE O IUBESC? Cer oare asa de mult de la viata? De ce sa renunt la ea daca este fata perfecta pentru mine?

Mai exista sanse de recucerire?

Daca ma intreaba cineva de aici daca... merg pana acolo? DA, as vrea sa ma casatoresc cu ea! DRAMA! Mai e cineva in situatia mea? Nu am fost cu ea impreuna niciodata... DAR DACA O VAD PE ADEVARATA MEA IUBIRE IMPREUNA CU UN BAIAT?

astea sunt vorbele tale, citeste-le. gandeste. la ce concluzie ai ajuns?

edit: nu sunt singurul care gaseste erorile tale de scriere enervante. e chiar atat de greu sa scrii corect? nu cred. e doar prostie. sa gasesc forum pe care sa ma descarc? baiete, pe alt forum, greselile tale ar fi fost corectate de un moderator ... dar nu de prea multe ori ca s-ar enerva si omul respectiv, si te-ar avertiza.
« Ultima Modificare: 26 Iulie, 2006, 09:51:50 p.m. de dead to the world »

27 Iulie, 2006, 12:26:03 p.m.
Răspuns #20

desdemona

loveparade.cred ca cel mai indicat ar fi sa treci la actiune,sa faci ceva.profita de orice clipa pentru a incerca sa fii cu ea daca crezi ca se merita.de ganduri este timp si noaptea,ca de asta a fost lasata de la Dumnezeu.
stii de ce mi-ar parea mie rau?ca tu dupa ce vei fi cu ea vei vedea ca nu este nimic din ce credeai...nu mai vezi o persoana perfecta ci una banala,si ca au fost altele mai bune ca ea.sper din tot sufletul sa nu fie asa.sa nu uiti ca dupa ce un tel este atins acela moare.
iubirea ta este un tel?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iulie, 2006, 06:06:05 p.m.
Răspuns #21

desdemona

nu cred ca ai inteles sensul mesajului meu....aceasta iubire este un tel?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

28 Iulie, 2006, 12:29:18 p.m.
Răspuns #22

desdemona

asta ma sperie....ca ea nu este perfecta si ca tu ai facut-o asa...

m-am speriat mai mult cand ai spus..."da,iubirea este un tel."

28 Iulie, 2006, 01:22:40 p.m.
Răspuns #23

desdemona

atunci nu renunta.atunci de ce mai stai pe ganduri si spui ca site-ul te-a zdruncinat.
nu renunta!

28 Iulie, 2006, 01:46:57 p.m.
Răspuns #24

desdemona

pai daca tu de 5 ani tot incerci si ea nu vrea...si ti-a zis ca nu si tu tot continui...
de ce nu te gandesti si la ea?
da...toata lumea are voie la a-si alege fericirea si nu trebuie impus de nimeni,pentru ca nimeni nu este in  sufletul celuilalt...
dar oamenii se mai resemneaza..si cauta alte teluri...alte iubiri.daca tu spui ca este imposibil?si totusi continui?
tu cu mana ta ai scris ca este imposibil!si apoi spui ca nu poti renunta!
daca este imposibil nu crezi ca ar trebui sa spui gata!imi vad de viata mea?
dar daca intr-adevar exista vreo speranta atunci poti lupta...dar esti sigur de ea?

28 Iulie, 2006, 06:18:29 p.m.
Răspuns #25

anushca

Vizitator
Si eu cred ca fiecare om are dreptul sa-si aleaga pe cine iubeste. Nu poti impune dragoste cuiva. Il poti face sa se simta vinovat ca nu raspunde inimii tale, il poti face sa-i fie mila si sa te admita aproape dar asta nu va naste iubire.
Intr-un moment de singuratate sau neintelegere cu persoana pe care o iubeste chiar te poate alege ca pe o punte de echilibru dar probabil cand isi va reveni iar va renunta. Atunci cu adevarat vei fi ranit. Asta iti doresti?
Poate gresesc dar stiu cateva cazuri in care s-a intamplat asa.

29 Iulie, 2006, 04:08:57 p.m.
Răspuns #26

Alia

As vrea sa te intreb ceva? Inainte de a-ti declara dragostea, ai intrebat-o vreodata care este idealul de barbat pe care il cauta? Ce-si doreste ea de la viata? Este important. Acum sunteti prieteni, daca iti declari dragostea si ea nu o impartaseste, o vei mai iubi la fel de mult. Vei putea accepta decizia ei cu intelepciune, vei putea ramane in continuare prietenul ei, "dezinteresat". Este important sa-ti raspunzi singur la aceste intrebari. Am trait o experienta asemanatoare. Un barbat a facut o pasiune pentru mine, evident mi-am dat seama si am tot incercat sa-l fac sa inteleaga ca doar statutul de prieten il pot oferi. A inteles, in aparenta, dar tot nu se lasa batut....sub pretextul prieteniei ma suna, ma invita in oras, uneori ma duc si de fiecare data incerc sa-i spun ca este important sa nu mai piarda timpul sa sa accepte pe cineva in viata lui. A avut cateva relatii, tipele il tot cautau, iar el imi spunea mereu ca pur si simplu nu le place. Nimeni nu ma poate obliga sa dau curs acestei relatii, oricat de insistent ar fi. Pur si simplu doar pentru ca este un om bun si ar fi in stare sa-mi faca toate capriciile, nu il pot iubi. Imi doresc altceva. Te intrebai daca frumusetea este importanta intr-o relatie..am fi ipocriti sa spunem ca nu este importanta...Pentru mine cel putin, da , este . Stiu cum arat, si imi doresc alaturi de mine un corespondent. ProbABIL nu voi gasi ceea ce caut, sau nu ma va iubi ca "admiratorul " meu, dar optiunea imi apartine. Este important ca sentimentele sa fie reciproce, altfel...cu timpul oricum cineva va avea de suferit. Sper sa iei hotararea cea mai buna pentru tine....si evident sa fii fericit

30 Iulie, 2006, 05:46:00 p.m.
Răspuns #27

ONLY DESIRE

cum sa iti putem spune noi daca poti sau nu sa fii cu ea?daca  tu nu stii acest lucru(avand in vedere ca o cunosti)...noi cu atat mai putin putem sti! spui ca o iubesti atat de mult,ca e perfecta....ca nu poti tari fara ea,insa nici cele mai elementare lucruri nu ai intrebat-o!intre voi nu exista comunicare,din moment ce tu nu ai intrebat-o ce-si doreste de la viata,ce fel de barbati ii plac...ce asteapta de la acestia! pentru Dumnezeu...au trecut 5 ani,iar tu nu stii nici macar aceste lucruri despre ea?in ce consta perfectiunea ei?ca mananca civilizat,ca are mersul gratios,ca zambeste fermecator?
esti un picut superficial...tind eu sa cred si iti spun asta fara pic de rautate!in primul rand pentru ca ai folosit cuvantul "perfect" atunci cand te-ai referit la o persoana! nimic nu e perfect in aceasta lume....iar tu dupa 5 ani,daca consideri perfecta aceasta fata,ai o problema.....ti-ai creat o imagine a ei,care ma tem ca nu corespunde realitatii; te incapatanezi sa pastrezi aceasta imagine! sincer iti spun:revino cu picioarele pe pamant...analizeaza situatia la rece,reciteste tot ce s-a scris la acest topic...si vei trage singur concluzia!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Iulie, 2006, 03:22:40 a.m.
Răspuns #28

Miss M.

Continuum sau loverparade sau cum te-oi numi scuza-mi , te rog , lipsa totala de sensibilitate dar cred ca o dai in diverse rau de tot ... Ti s-au dat o multime de sfaturi aici ... nimeni nu poate hotara in locul tau ! Daca aici esti asa patetic si nu vrei sa intelegi imi imaginez ce stresant o fii pentru acea fata , tinta iubirii tale obsesive !!!
       Si mai lasa la o parte publicitatea asta mascata !... daca voiai sa fii aici din motive sincere iti puteai pune orice nume in loc sa umblii cu doua nick-uri care ambele fac publicitate la stim noi ce ... da ?

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

31 Iulie, 2006, 12:32:48 p.m.
Răspuns #29

charlie

tu ai citit postul meu format in mare parte din citate din vorbele tale ?

ia zi acum.... l-ai citit ?

edit: nu e vorba de postul de gramatica... exista un altul.
« Ultima Modificare: 31 Iulie, 2006, 12:55:24 p.m. de dead to the world »