11 Octombrie, 2025, 01:13:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubire exagerata? Durere, speranta, vise pierdute, Lacrimi pentru persoana iubita!  (Citit de 31724 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2006, 01:14:58 p.m.
Răspuns #30

ONLY DESIRE

Draga Continuum eu am impresia..de fapt e aproape o certitudine,ca te cam plictiseai tu acasa si ce ti-ai spus:"hai sa fac misto de cineva!"! si te-ai gandit sa ne ridiculizezi,pe noi,membrii acestui forum! fii fericit:ai reusit la inceput sa ne convingi ca aceasta poveste a ta e reala,am incercat sa-ti dam sfaturi,sa ne spunem parerea.......si abia atunci totul a devenit mai captivant pentru tine! insa permite-mi sa-ti spun ca esti de-a dreptul lamentabil si ca nu ai pic de talent in ceea ce ai vrut sa faci!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Iulie, 2006, 07:51:14 p.m.
Răspuns #31

desdemona

eu am o curiozitate?citesti ceea ce noi scriem?
pentru ca am impresia ca nu prea..

dar nu asta conteaza, nu am venit sa arunc cu piatra.
noi nu suntem aici pentru a critica,ci a ajuta daca putem si a sfatui cum credem noi ca este mai bine,si a ne impartasi experienta.

incearca sa iti revizuiesti atitudinea.si poate vei primi si ajutorul dorit
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Iulie, 2006, 08:38:50 p.m.
Răspuns #32

Miss M.

Ma bufneste rasul citind posturile tale ... CONTINUUM face ... CONTINUUM drege ... CONTINUUM (Loverparade) plange ... CONTINUUM (Loveparade) trece printr-o perioada extrem de grea!...etc !!!  Cica nu e reclama ! Ma gandesc cum ar suna sa zic si eu intr-una : LOVERGIRL sufera ... LOVERGIRL are viata distrusa ... ajutati-o pe LOVERGIRL ! bla bla :))

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 August, 2006, 12:52:36 a.m.
Răspuns #33

|ngerMorT

de fapt era "voi CONTINUUM" sa plang... :-X

nu stiu ce sa cred din posturile tale...am stat acum sa le citesc pe toate...e ciudat...oare faci misto, oare faci relcama, oare esti serios, oare razi acum, oare plangi?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

01 August, 2006, 08:04:57 a.m.
Răspuns #34

Miss M.

"de fapt era "voi CONTINUUM" sa plang..." - ai dreptate IngerMort :)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 August, 2006, 05:41:19 p.m.
Răspuns #35

Alia

Eu chiar nu mai inteleg nimic....Daca acea melodie, pe care ai ascultat-o de 90 de ori te face sa plangi, de ce nu pui altceva. Puterea sta in propria fiinta. Are vreun rost sa te lamentezi fara a face nimic sa iesi din aceasta stare? Acordand prezumtia de nevinovatie, admitand ca de fapt suferi profund, cred ca este timpul sa iesi din aceasta stare si sa intelegi odata ca nu esti un copil care isi doreste o jucarie. persoana pe care o iubesti nu-ti poate raspunde cu aceleasi sentimente, chiar este atat de greu de inteles?! Tu chiar nu poti suferi un refuz. Cred ca o dovada a sentimentelor tale ar fi sa te porti demn si sa-i ramai prieten, altfel vei pierde si ceea ce ai: prietenia ei. Poti sa-mi raspunzi la o intrebare: Ce zodie esti? Astfel pot sa inteleg mai bine sensul sentimentelor tale...

02 August, 2006, 08:10:15 a.m.
Răspuns #36

charlie

ia zi tu acum, ce lucru ciudat ti s-a intamplat in ultima vreme.

go get drunk.

edit: nu e batjocura.
« Ultima Modificare: 02 August, 2006, 08:53:39 a.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give

02 August, 2006, 02:17:48 p.m.
Răspuns #37

merlyn

Nu a facut-o ptr ca nu vrei sa vezi!
Doar faptul ca te-a respins ar putea sa-ti de a de gandit.Te-as sfatui sa incerci sa o uiti.Stiu ca este greu,dar nu imposibil.Poate ca nu te merita.Te-ai gandit vreodata?
Cand ceva ti se intampla, bun sau rau, cugeta la ce inseamna. Acolo gasesti un scop in care viata te invata cum sa razi mai tare sau cum sa nu plangi prea repede.

02 August, 2006, 10:26:50 p.m.
Răspuns #38

Alia

Un Capricorn nu se comporta ca tine (iti spune un alt Capricorn)! Incearca sa te rogi, fa sport, nu sta sa te gandesti la ce-a fost, la ce este...Tine-ti mintea mereu antrenata cu alte activitati, chiar daca esti in concediu, pentru Capricorni inactivitatea este daunatoare....Iti va trece, cel mai bun remediu este timpul , el atenueaza toate suferintele.... Petrece-ti timpul in mijlocul naturii, ea iti va da forta sa mergi mai departe. Mult noroc!

02 August, 2006, 11:17:50 p.m.
Răspuns #39

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

04 August, 2006, 03:38:53 a.m.
Răspuns #40

Iosif

CONTINUUM, am citit ultimele mesaje scrise de tine, am trecut si eu prin asta candva si mi-am zis in acel moment ca nu am sa mai fiu niciodata fericit, eram DISTRUS, cum esti tu acum. Stii ce s-a intamplat? Mi-am plans amarul cateva zile, perioada in care, ca si tine, nici nu puteam sa mananc sau sa dorm. Acum rad cand am gandesc la perioada aia. Da, a fost ceva prin ce trebuia sa trec. Cat de intunecat imi vedeam viitorul in acel moment! Doamne! Apoi, am cunoscut o fata dulce de care m-am indragostit si care m-a facut sa uit de fosta, si alaturi de care am avut momente minunate! Acum, s-a dus si ea, nu mai suntem impreuna, dar am invatat sa recunosc cand si cat merita sa sufar!

Stai si plangeti de mila atat cat ai nevoie, dar nu uita, e pierdere de timp, mai bine ai face ceva util! Nu te mai gandii atat la ea! Vei vedea ca si tie iti va fi bine si ca ai sa treci peste asta, apoi ai sa te gandesti zambind la ce a fost.

Iti doresc numai bine si fie sa treci repede peste aceasta durere.

P.S. Nu uita, totul trece, inclusiv viata! Nu merita sa pierdem nici macar o zi! Daca situatia nu iti este favorabila si nu gasesti nici un drum care sa duca unde doresti, intoarce pagina si scrie un capitol nou!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 August, 2006, 01:00:35 a.m.
Răspuns #41

alexia

Heeeei, m-am gandit la ce ai scris si uite cum vad eu lucrurile!  :) Te cred (pe cuvant!) ca suferi iar noi suntem aici sa te ascultam. Insa nimeni nu va putea face nimic pentru tine daca tu, in primul rand, nu faci nimic. Fiecare te-a sfatuit intr-un fel sau altul dar nimic nu se va scimba daca tu nu VREI, iar sa VREI inseamna sa REACTIONEZI, sa FACI ceva! Trebuie sa crezi in tine, sa deschizi bine ochii si sa vezi ca poti duce suferinta asta mai departe fara ca ea sa te domine. Totul e sa VREI! Asa ca, inainte de toate, te intreb: tu ce vrei?  :-\ 
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 August, 2006, 01:40:33 a.m.
Răspuns #42

alexia

Nu trebuie sa-ti ceri iertare. As vrea doar sa intelegi ca nu cred ca esti in transa, si ca nu trebuie sa te gandesti ca suferinta e un motiv pentru a alege sa mori. Nu vreau sa te necajesc si mai mult, incerc sa te ajut, asa cum ai cerut. Deci, deschide bine ochii si priveste in jurul tau. Trebuie sa vrei sa scapi de suferinta, sa-ti impui, iar starile de depresie sa le inlocuiesti cu ceva mai placut! Omule, decide sa pui capat suferintei si sa mergi mai departe, in viata! Asa ca, maine trebuie sa fie mai bine!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 August, 2006, 08:32:08 a.m.
Răspuns #43

furia ingerului

Vizitator
Ridicolul, il salut.
Initiatorului acestui topic:

In loc sa-ti stergi broboadele de sudoare pe colturile batistei si nasul de butonierele camasii iti recomand sa stai cateva minute in ragaz, liber de gandurile tale. Dupa asta incearca sa vezi la modul concret daca o femeie merita nu viata ta ci moartea ta, chiar daca nu fizica, cel putin psihica. Daca raspunsul este DA probabil esti mort deja. Daca raspunsul este Nu e vremea sa mergi mai departe.
Vei trece peste pseudo-transa ta. Mai vorbim apoi amice.

06 August, 2006, 06:52:49 p.m.
Răspuns #44

Lorelei

Nu ti-ai pierdut nici viata, nici sensul, nici rostul de a trai. Ai suferit, probabil, prima mare ruptura in viata. Va trece... toate trec... Toti cei de aici (sau majoritatea) am trecut prin asta, am fost acolo. Vorbim din propria experienta. O sa fie o perioada grea pana vei invata sa lasi trecutul in urma si sa nu te agati de el. Cu cat insa vei intelege mai repede, cu atat va fi mai bine pentru tine. Daca acum crezi ca te ajuta sa te lamentezi, fa-o. Eu una insa cred ca cel mai tare te ajuta sa nu te mai agati de ce e in urma si sa privesti inainte. Vei descoperi ca viata este incredibil de frumoasa. Si vei zambi.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.