CONTINUUM, am citit ultimele mesaje scrise de tine, am trecut si eu prin asta candva si mi-am zis in acel moment ca nu am sa mai fiu niciodata fericit, eram DISTRUS, cum esti tu acum. Stii ce s-a intamplat? Mi-am plans amarul cateva zile, perioada in care, ca si tine, nici nu puteam sa mananc sau sa dorm. Acum rad cand am gandesc la perioada aia. Da, a fost ceva prin ce trebuia sa trec. Cat de intunecat imi vedeam viitorul in acel moment! Doamne! Apoi, am cunoscut o fata dulce de care m-am indragostit si care m-a facut sa uit de fosta, si alaturi de care am avut momente minunate! Acum, s-a dus si ea, nu mai suntem impreuna, dar am invatat sa recunosc cand si cat merita sa sufar!
Stai si plangeti de mila atat cat ai nevoie, dar nu uita, e pierdere de timp, mai bine ai face ceva util! Nu te mai gandii atat la ea! Vei vedea ca si tie iti va fi bine si ca ai sa treci peste asta, apoi ai sa te gandesti zambind la ce a fost.
Iti doresc numai bine si fie sa treci repede peste aceasta durere.
P.S. Nu uita, totul trece, inclusiv viata! Nu merita sa pierdem nici macar o zi! Daca situatia nu iti este favorabila si nu gasesti nici un drum care sa duca unde doresti, intoarce pagina si scrie un capitol nou!