10 Octombrie, 2025, 05:49:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum poti sti ca ai intalnit jumatatea?  (Citit de 23782 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2006, 09:47:34 p.m.
Citit de 23782 ori

serenity82

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Pentru prima data in viatza mea m-am indragostit de cineva la prima vedere. niciodata nu am crezut in dragoste la prima vedere pana nu l-am intalnit pe el. primele zile au fost super pana cand eu mi-am demonstrat fara sa vreau posesivismul si de atunci s-a departat de mine. mai grav e ca-l iubesc atat de tare ca as renunta la tot pentru el, m-as muta si in alta tara daca ar vrea desi eu nu sunt de acord cu asta. el nu stie ce simt si mi-e frica sa nu-l pierd de tot daca ii zic. problema e ca-L IUBESC si desi am incercat sa mi-l scot din suflet nu pot. in momentul in care l-am cunoscut am simtit un fior incredibil in tot corpul, mai presus de toti fluturasii din stomac normali in astfel de situatii. de atunci de cate ori intru intr-o biserica in minte ma vad doar la altar langa el in ziua nuntii, peste tot mi se pare ca-l vad, mereu se intampla ceva ce-mi aduce aminte de el sau mereu simt ca va fi al meu desi e rece acum. Oare mi-am intalnit jumatatea? e incredibil e un om super e tot ce mi-am dorit cu toate defectele lui si cu toata raceala insa nu stiu ce se intampla de s-a schimbat asa brusc. eu stiu ca sunt uneori posesiva (nu in sensul ca nu-l las sa iasa dar mereu trebe sa stiu unde merge cu cine sa vorbim sa ne vedem adica lucruri de indragostiti) insa nu-mi vine sa cred ca doar de la asta sa se fii speriat asa tare. nu stiu ce sa mai fac ca sa fie iar ca la inceput. ceva in suflet imi spune ca desi e rece tine la mine enorm si ma vrea cu el. oare mi-am gasit jumatatea sau m-am indragostit asa tare incat nu-l mai vad decat pe el si nu vreau sa accept ca ce a fost la inceput a fost de fatzada  :'( :'( :'( :'(. La aceasta intrebare imi pot raspunde mai bine cei casatoriti.
Oricum orice parere e bine-venita :'( :'( :'( :'( :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 09:57:18 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Eu cu asta sunt patit :) daca te indragostesti la prima vedere ori ai noroc ori n-ai..

Acum nu stiu ce numesti tu posesivitate, eu de exemplu ma indepartez de tipele care incep sa vada mai mult in relatia noastra decat vad eu.. mai mult viitor decat sunt eu dispus sa las sa se intample. Pentru ca devine sufocant, si risc sa ratez marea mea jumatate - sau nu stiu cum sa zic.

Sfatul meu e sa incerci sa il lasi pe el sa te caute si sa ai doza ta de feminitate si tandrete care sa o simta ca e numai pentru el.. Si vezi atunci cum se comporta.

31 Iulie, 2006, 10:05:23 p.m.
Răspuns #2

serenity82

paaaaaaaaaaaai la partea cu posesivitatea eu privesc in perspectiva adica imi doresc ceva de viitor si cand plec intr-o relatia de la ideea ca rezista plec. el e invers pleaca de la ideea ca la inceput ne distram ne cunoastem si dupa daca merge bine daca nu iar bine. dar totusi ramane ideea ca TINE LA MINE stiu asta, simt asta si in plus am vazut asta in ochii lui si mi-a si zis ca se simte foarte bine cand suntem impreuna. daca nu are fi tinut stiind ca a venit dupa cearta nu mai zicea. am incercat sa-l las dar acum de exemplu are licenta, azi a dat primul examen si nu mai stiu nimic de el de la ziua mea, nu a raspuns nici la sms-ul cu bafta la examene :'( :'( :'( :'( :'( :'(, as fi vrut sa fiu langa el acolo dar nu am vrut sa ma ofer eu ci sa-mi ceara el asta  :'( :'(. in plus mi-e greu sa o iau iar de la inceput, nu mai stiu cum se face, ca eu vin dupa o relatie de 3 ani si sunt invatat cu unele lucruri si as vrea sa-l fac sa inteleaga asta si sa accepte si el la inceput ca mai gresesc ca doar sunt om. in plus pleaca in vacanta in strainatate si nu i-am zis sa nu mearga si nici sa ma ia cu el, din contra i-am zis ca stiu ce-nseamna sa-ti doresti o ultima vacanta super si ca are tot sprijinul meu. ce pot face mai mult? simt ca daca nu fac ceva repede voi pierde sansa sa fiu fericita. si apropo sper sa am noroc si sa mearga trebuie sa am noroc si sa mearga  :'( :-\
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

31 Iulie, 2006, 10:13:59 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Mai, pai in cazul asta nu stiu ce sa zic... Ar fi trebuit sa raspunda la SMS-uri TOTUSI, adica eu nu ma vad tinand la o tipa si dorind sa ii fiu alaturi dar uit sa raspund la sms-uri sau sa dau un telefon inapoi mai ales cand stiu ca vrea sa auda vesti de la mine.

Iti doresc mult noroc :) si cauta-ti fericirea - mai bine incerci si stii ca ai incercat decat sa nu faci nimic si sa suferi. Capul sus si nu-ti fie rusine de ceea ce simti deoarece pe tine trebuie sa te accepte, asa cum esti - altfel relatia oricum n-ar avea viitor.

31 Iulie, 2006, 10:28:14 p.m.
Răspuns #4

serenity82

mersi  :) si sincer daca nu isi da seama o sa-i zic, dar dupa licenta ca sa nu-l stresez acum  :) sper sa iasa bine  :'( :-\ mi-e cam frica dar daca nu fac nimic raman fara

01 August, 2006, 11:58:49 a.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

eu te inteleg perfect...dupa o relatie de 4 ani m-am indragostit la prima vedere! ca si tine pur si simplu am simtit atunci ca au luat sfarsit cautarile mele! a trecut un an...si eu inca n-am uitat! asa cum spunea si iulian,daca nu iti raspunde la sms...nu tine atat de mult la tine(nu-ti ia decat 3 min amxim sa scrii un mesaj).si eu trimiteam mesaje si asteptam sa mi se raspunda...in zadar!cautam scuze si speram in continuare! dar n-a fost asa!nu-i pasa...de aceea nu raspundea la mesaje!dupa el..nu a existat nici macar un baiat care sa nu-mi raspunda la un mesaj! e un amanunt aparent...insa trebuie sa tii cont de el!
intr-adevar am observat ca pe baieti ii sperie relatiile serioase....de fapt ii sperie mai mult atunci cand fata vine cu propunerea! trebuie sa lasi sa vina de la sine totul....cand se va indragosti de tine,nici nu-si va inchipui cum ar fi viata lui fara a fi implicat intr-o relatie de viitor! fii mai detasata...in fata lor. ;)
ai grija de tine.... :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

02 August, 2006, 02:50:17 p.m.
Răspuns #6

merlyn

Cred ca trebuie sa ai mandria ta si mai cred ca nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te calce in picioare.
Ai incercat sa nu-i mai dai atentie? Vezi cum reactioneaza!Daca nu te cauta,inseamna ca nu-i pasa,inseamna ca nu te merita si nu merita nici dragostea si nici lacrimile tale.
Tine minte un lucru:
CINE TE IUBESTE,NU TE FACE SA SUFERI !
Capul sus,pastreaza-ti mandria si orgoliul intacte.
Ptr ca cine te iubeste,te iubeste cu toate calitatile si defectele tale.
Ai grija!
Cand ceva ti se intampla, bun sau rau, cugeta la ce inseamna. Acolo gasesti un scop in care viata te invata cum sa razi mai tare sau cum sa nu plangi prea repede.

05 August, 2006, 09:03:29 a.m.
Răspuns #7

furia ingerului

Vizitator
Jumatatea ta..
Acest truism atat de facil amintit in vremurile noastre si-a pierdut mult din imensitatea sensului.
Am stiut ca mi-am intalnit pe cea menita sa-mi fie alaturi in toate ce vor fi in momentul in care a aparut in mintea mea disocierea clara "ea" si "celelalte femei". De atunci incoa asa a ramas, fata mea si celelalte, o masa amorfa de femei care sunt acolo pt. restul barbatilor, exceptandu-ma pe mine. La fel am simtit in clipa in care am simtit prima data atingerea ei, moment in care totul al ei mi-a devenit necesar si suficient. La fel cand am devenit buni prieteni la modul la care cele mai straine de restul ganduri ale mele i le-am spus cu acea liniste care o simti cand vorbesti unei mame ce te asculta cu drag mereu..La fel in momentul in care m-am vazut tinand-o de mana peste ani, ca mama a copiilor mei, in vacarmul chicotelor de veselie sub privirile noastre ca parinti blande si fericite..La fel cand am simtit mana ei intr-a mea, garbovi fiind, plimbandu-ne pe alei unde vantura toamna frunze din toata paleta galbenului, doar noi doi, enigme ale lumii prin iubirea ce ne-a motivat fiecare respiratie zeci de ani..impreuna.

05 August, 2006, 12:38:39 p.m.
Răspuns #8

serenity82

cam asa ma simt eu acum draga furia ingerului. chiar si cand nu e langa mine sau e rece distant eu tot il simt aproape. mereu ma vad langa el peste ani cum ne vom trimite copiii la scoala. in prima clipa in care m-a luat in brate am simtit ca ma afund intr-o mare fara de sfarsit din care nu vreau sa mai scap si unde vreau sa raman pentru totdeauna. desi inca nu eram impreuna am simtit atunci ca nu mai sunt doar eu ci suntem noi, pentru prima data m-am simtit completa. cat despre partea cu diferentierea de cand l-am intalnit numai el mai exista pentru mine. nu mai exista alt barbat, restul indiferent ca merita sau nu sunt pentru celelalte femei si doar el e pentru mine. de multe ori simt ca a fost creat tocmai pentru mine si ca de aceea mi l-a scos in cale Cel de Sus. in plus nu-mi explic de ce dintre toti baietii cu care am iesit inaintea lui nu m-am indragostit de nici unul si pe el desi nu a facut nimic l-am iubit cu toata fiinta mea. il iubesc asa cum consider ca ar trebui sa se iubeasca doi oameni ca sa fie fericiti as face orice pentru el (atata timp cat nu-mi afecteaza fericirea si sanatatea celor dragi, exemplu nu mi-as dori ca ai mei sa pateasca ceva ca sa-l am langa mine, insa as pleca cu el din tara, desi eu nu sunt de acord cu asta, daca ar vrea). ce nu inteleg e ca desi simt si din partea lui multa caldura, cand vorbim, ne vedem etc, mai ales in vocea lui dulce se simte multa caldura, si simt ca si el tine la mine si ma vrea totusi ramane distant, rece si fara sa vrea ma face sa sufar. nu mai pot trai fara el, nici nu vreau sa mai traiesc fara el vreau doar sa fiu fericita alaturi de el si nu as mai avea nevoie de nimic altceva  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

05 August, 2006, 02:12:54 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
oare exista jumatati ?si daca da...cum de iti dai seama daca e jumatata ta.daca nu ...de ce avem nevoie sa credem ca totusi exista !?
Let's put a smile on that face!

05 August, 2006, 02:22:11 p.m.
Răspuns #10

desdemona

escule-hai sa ne mutam discutia la exista suflete pereche.iti raspund acolo
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 August, 2006, 02:52:47 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
ok..de acord cu tine...da-mi detalii...ca nu am gasit locul...

05 August, 2006, 06:12:12 p.m.
Răspuns #12

alexia

Citind ce ai scris, nu pot da un raspuns la intrebarea ta, insa iti pot spune sigur ca esti indragostita. Bine de tot!  ;) Inainte de a da frau liber acestei iubiri, vezi daca e reciproca, daca exista macar ideea de a fi impreuna si in mintea celui de care te-ai indragostit. Am incredere in tine ca in toata nebunia acestei iubiri (inca la inceputurile ei) ai sa ai macar un ochi deschis.  ;)

Sa fii fericita!  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 August, 2006, 10:37:11 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
Bine zis...Sa fii fericita...asta conteaza pana la urma..nu?

08 Septembrie, 2006, 01:31:10 p.m.
Răspuns #14

burn_2_hell

:'( :'( :'(si eu m-am indragostit de curand la prima vedere..si il iubesc enorm!!!!dar el nu stie...si mai rau..este ca amnandoi avem partenerii... :-\...eu simt ca este jumatatea mea..ador totul la el..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside