10 Octombrie, 2025, 08:23:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ar putea urma?ce ar mai trebui sa fac?  (Citit de 5820 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August, 2006, 09:10:55 p.m.
Citit de 5820 ori

bugsbunny

...uof lume...
as avea si eu nevoie de un sfat...o vorba ceva...zilele astea parca au fost un iad curat si lacrimogen...printre neintelegeri cu ai mei si prietenii mei scumpi....m-am cam certat cu prietenu...cu care am cam 10 luni...puse cap la cap...
el a fst cam stresat,a avut multa treaba...deoarece maine pleaca la munte cu ai lui o sapt si toate treburile au cazut pe mana lui...l-am inteles...am tacut..kiar dak ne-am vazut doar o ora...o ora juma...dar acum la plekre m-a cuprins o teama...mie frik...de el..de mine...de TOATA SAPT ce va urma...in care nici makr vocea nu i-o voi auzi...neavand semnal...
problema mea e urmatoarea...acum o sapt am fost la mare....si acolo a fst si el...dar ne-am certat prea mult.....el are o problema cand suntem cu grupu de prietenii...e mult prea posesiv...si parca nu ar vrea sa fiu in preajma nimanui,....acolo a mai fost un tip....un tip care pe mine ma atrage f mult fizic...stiu ca poate o sa credeti ca sunt o...p*****ma...nu am facut nimic cu el....dar asa ma simt eu...e inadmisibil...si nu inteleg de ce trebuie sa se intample asta cu el...am mai avut un antecedent cu tipu asta...acum cateva luni knd m-am despartit de prietenu meu pt vreo 2 luni...la o petrecere...a stat toata seara cu mine...doar m-a tinut in brate...in fine...si m-a km sarutat pe gat...eah...
acum la mare...nu as fi avut nici o problema...adik nu m-am mai gandit la el...dekt knd il vedeam imi provoca tulburari..."mentale" :-[...iar acum a inceput sa se uite dupa mine...sa-mi zambeask...sa-mi dea de inteles...intr-o seara kiar ne-am jucat cu o mingiuta...ma rog...m-a luat de mana..si a stat langa mine...in multe seri knd ma sarutam cu prietenu meu pleca capul in pamant ...se uita la mine...si pleca de langa noi...si apoi intr-o seara...cand am avut o cearta puternica cu prietenu meu....am adormit langa tipu asta...nu s-a intamplat nimic...doar k in seara aia m-a tinut in brate.,..si de dim m-am trezit asa...si cu capul pus pe al meu...nu stiu dak era treaz sau nu...dar...acum nu pot sa uit astea...IMI IUBESC PRIETENU si toate certurile cu el ma dor....dar omu asta ma atrage fizic....ieri l-am vazut...azi din nou...iar s-a uitat la mine...
am tot stat si m-am gandit...o privire nu inseamna nimic,.....si totusi avea ceva....era ceva cu subinteles...sunt sigura...desi la mare toate fetele cochetau cu el...la nici una nu se uita asa...nu pricep...nu stiu ce sa fac...sapt asta kt prietenu meu va fii plekt ma voi vedea cu tipu asta...defapt cu grupu...cu gask noastra...si mie frik...stiu k n-are curaj sa faca nimic...ii e frik de prietenu meu...plus k toti st prietenii si nu poate...dar nici eu nu vreau...m-as simtii k ultima........si totusi..ce ziceti sa fac?sa ies cu grupu asta?sa il mai vad?si ce sa fac?
intentionez sa vb cu el....fac bine?vreau sa-l intreb de ce face asa...ce vrea...
nu stiu ce sa fac...
va pup:(

04 August, 2006, 09:20:59 p.m.
Răspuns #1

Little Rose

draga iepuras, nu vreu sa spun prea multe, dar cred ca e important sa iei in calcul urmatoarea idee: tot ceea ce nu este al tau te atrage. sau tot ceea ce iti este interzis te atrage ca mierea. sau, vreau o jucarie noua pe care am vazut-o la altcineva.

poate ca macho manul care te atrage foarte mult se incadreaza intr-una din categoriile anterioare.
nici o problema, dar gandeste-te la ce iti doresti tu. o aventura? o relatie? motiv de despartire cu prietenul?

cred ca esti adolescenta, in perioada tuturor dorintelor si a incercarii de  a le indeplini.
evalueaza-ti dorintele, prioritatile, putintele si dispozitia de a face vreun compromis.

succes!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

04 August, 2006, 09:25:34 p.m.
Răspuns #2

desdemona

buna!
din cate am vazut ai 16 ani!multi ani fericiti iti urez!
hmm..esti la o varsta cu multe "zdruncinari ale sentimentelor".Intre noi doua diferenta nu este mare si tocmai de acea pot sa stiu bine prin ce treci,eu incercand aceste lucruri nu demult.
sunt sincera si sa nu fie cu suparare de ceea ce iti spun,daca va fi asa imi cer scuze de pe aCum..
nu cred ca relatia ta cu prietenul tau este prea stabila.Se zdruncina usor.1.este posesiv:la varsta ta simti nevoia de independenta;
2.te atrage foarte usor un "altul":daca sentimentele tale ar fi fost clare nu ai fi simt asta.de asemenea acest lucru poate fi si rezultat al plictisului.posesivitatea lui te impinge spre aceste lucruri.este o cauza a subconsientului.

pune in balanta.tu singura vei ajunge la concluzia dorita.

astept raspunsul tau
succes!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 August, 2006, 09:55:41 p.m.
Răspuns #3

bugsbunny

uof...cu siguranta nu vreau motiv de despartire cu prietenu sau aventura...as fi in stare e adevarat sa incep o relatie cu el....dar in acelasi timp chiar imi iubesc prietenu...stiu ca tot ce face rau ma impinge spre prostiile kre le am in cap...si de asta ma gandesc la asta...
cat despre relatia mea cu el...e minunata cat suntem numai noi doi...nu face crize de gelozie dak vb cu un baiat cunoscut...sau ceva de genu...doar atunci knd suntem in grup...cred ca din cauza mea nici nu mai inghite grupu care candva insemna ceva pt el....doar sunt prietenii nostrii comuni...nu sunt doar ai mei sau doar ai lui.....atunci cand suntem cu ei spune ca pierde din atentia mea si nu prea ii place,...
uof...dorintele mele..nici eu nu le stiu...ma atrage tipu dar stiu ca n-as suporta sa ma despart de prietenu meu... :( :( :-[

04 August, 2006, 09:58:23 p.m.
Răspuns #4

charlie

sa nu faci o prostie

nu te desparte de el

scoate-ti gandurle alea din cap

punct

asta ca sfat de la unul ca mine...

You believe but what you see
You receive but what you give

04 August, 2006, 10:06:41 p.m.
Răspuns #5

furia ingerului

Vizitator
Eu as recomanda sa stai o perioada singura.
Aici nu mai e vorba deja de a-ti bate joc tu de unul sau a-ti bate joc unul de tine. E vorba de fluctuatiile decizionale ale varstei. Singura o vreme te va lamuri cine are drept la inima ta si cine nu.

04 August, 2006, 10:28:51 p.m.
Răspuns #6

desdemona

tin sa adaug
aprecierile pe care le-am facut sunt aplicabile varstei si relatiei date.
nu s-au facut generalizari
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 August, 2006, 12:29:29 p.m.
Răspuns #7

bugsbunny

hmm...si cum sa stau singura o perioada?ce explicatie as putea sa-i dau prietenului meu?...as putea face asta...in sapt ce lipseste el...dar e greu...
nu m-as putea decide ce vreau.....yo il vreau pe el nu doar un tip kre nici nu stie ce vrea,...si care am uitat sa va spun..are si prietena...cu toate astea stiu k nu-i pasa de ea....cel putin asa zice toata lumea...dar yo cred sincer k ii pasa makr...putin...altfel n-ar sta cu ea.....cu toate astea nu st geloasa deloc...nici pe prietena lui nici pe nici una din tipele care au cochetat cu el la mare....e ciudat?ma atrage doar fizic dar atat...pt mine e km prima oara knd mi se intampla asa cva...
azi a plekt prietenu meu la munte....am vb cu el de dim cat a mai avut semnal.....mie deja foarte dor de el...parca n-am aer...si numai gandu k azi nu-l vad...ma omoara...
sunt ciudata nu?eah....mai bine mai mananc un morcov... ::)

07 August, 2006, 02:42:34 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Draga mea, eu am 18 ani...si sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani jumate. Adica de cand aveam si eu 16 ani....e o varsta...zbuciumata  ;D De altfel pana la 20 cred ca tot zbuciumata o sa fie...si poate si dupa  ;D
Treaba sta in felul urmator...si eu imi iubesc prietenul enorm de mult..nu l-am iubit de la inceput, ci a trecut ceva timp pana sa simt ceea ce simt acum. Noi suntem personalitati ceva mai diferite, si desi se spune ca opusurile se atragnu stiu cat de aplicabila e teaba asta de fiecare data...ne-am despartit de vreo 10 ori cred pana acum...nu pentru mai mult de 5 zile, da oricum...Cat eram cu el, ispite veneau parca din toate partile...si-mi doream uneori sa luam o pauza ca sa pot eu sa ma "racesc"..dar cum venea o pauza de genul asta, in urma unei certi si deci ne desparteam, nu reuseam sa mai fac nimic...mi-era gandul numai la el. Plangeam in continuu, nu am mai concentram pe nimic, si intr-un final ajungeam sa-l sun si sa ne impacam. Si dup'aia air mai tecea o vreme si treaba se repeta...
Fiecare relatie este diferita, pentru ca oameni din cadrul ei sunt diferiti...nu stiu cum sunteti voi si nu stiu daca relatia voastra ar rezista atator despartiri, cum a rezistat a mea...e nevoie de multa dragoste...asta ma tine pe mine unita de prietenul meu...in ciuda diferentelor de personalitate, modului diferit de a gandi multe lucruri, dragostea ne-a tinut impreuna.
Daca il iubesti si daca te iubeste, eu zic sa nu cedezi ispitei...pentru ca fizicul e ceva trecator...o sa-ti satisfaci placerea asta fizica, dar dup'aia? Daca nu-i spui o sa traiesti cu sentimentul de vinovatie si cu teama ca poate o sa afle candva...iar daca ii spui si o sa te paraseasca, o sa pierzi cu mult mai mult decat ai castigat cu tipul acela...
In viata e bine sa alegi cu inima si cu ratiunea, nu cu simturile...pentru ca placerile pe care simturile ti le ofera sunt cu mult mai mici decat cele pe care ti le ofera inima...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

07 August, 2006, 08:57:33 p.m.
Răspuns #9

bugsbunny

Hey...
multam mult pt sfaturi si chiar si pt toate cele...relatia mea cu el...e...nush....e tot ce mi-am putut dori vreodata...il iubesc mult iar la concluzia asta am ajuns cu ajutorul zilelor in kre el lipseste...acum e undeva in muntii...si ma intreb ce o face...s=o gandii la mine?stiu ca au fost multe certuri...si probleme...dar am trecut peste multe impreuna....FOARTE multe...adik...in 10 luni pot sa zic k am imbatranit...e trist...dar chiar asa e...si pe bune,chiar nu sunt doar crize adolescentine...
  Acum imi lipseste mai mult dekt credeam vreodata...n-am mai vb cu el de...peste 24 de ore...si MOR!pur si simplu plang inconntinuu...nu pot face nimic fara sa ma gandesc la el...incerc sa ies cu prietenii...ieri de exemplu...a fost pt prima oara cand nu am mai fst atenta la ceea ce imi povestea prietena mea...ma simt prost...dar chiar nu inteleg...nu pot fii atenta la nimic...tot ce imi vine sa spun e.....MIE DOR DE EL...
si acolo unde e acum de nu are semnal...mai sta ink 2 zile.....2!!!!!!!!!!nush ce o sa fac,...deja simt k innebunesc...sper k dupa zilele astea sa ajunga intr-un loc cu semnal....in momentul asta urasc telefoanele....eah...
de tipu celalalt nu mai stiu nimic si nici nu ma mai intereseaza....trebuia sa discut cu el...nush dak sa fac asta sau nu....deokmdata nu-mi sta capu la asta...:(

as da orice sa-l aud...chiar si numai pt a ne certa....stiu k ma iubeste...si probab si el se gandeste tot atat de mult la mine.... :'( :'( :'( :'( :'(