cu adevarat nimeni nu se poate pune in locul nimanui ,daca as reusi ,as iesi cu siguranta repede din starea asta,aparent ti se acorda f multa atentie, dar
priveste in jurul tau si ai sa vezi ca foarte multe persoane au mai mult de doua probleme grave care provoaca dureri care fac aerul pe care l respiri sa fie din ce in ce mai greu si de nerespirat,
oameni care ar vrea sa si dea si viata pt as salva un suflet drag dintr o situatie critica.
eu personal pana nu am reusit sa vad si problemele altor fiinte ,nu am multumit niciodata ingerilor mei pazitori pt ceeace am,tot timpul plangeam si sufeream ca tine ,intr o zi insa cineva m a invatat sa privesc si sa ma bucur de ceeace am,sa apreciez la adevarata valoare
exemplu:ii spuneam ca nu am si eu carti sa citesc mult mult ,el mi a zis"ce ai prefera ,sa mergi pe strada cu o pantoful stang rupt sau sa nu ai un piciorul stang"
acum te intreb eu pe tine? ce ai prefera" pantof rupt ,sau sa nu ai un picior"
eu in locul tau asa cum am si procedat : mi am cautat un al doilea job ,ma bucur cand cineva imi imprumuta o carte,in felul asta timpul liber e f scurt si nu mi permite sa stau prea mult cu gandul la visele sau problemele pe care oricum nu ni le poate lua nimeni,sunt numai si numai ale noastre.
te ai gandit ca poate intr o zi se va intoarce la tine si nu i va placea cum esti ,felul in care iti reflecta tristea din suflet in privire? ocupate mai mult de tine lasa timpul sa si spuna cuvantul...ai sesizat repede tristetea din privirea sunshinelinei ,dar pe tine te ai privit cu atentie? esti acelasi de acum doi ani?
si eu sunt f directa spun ceace gandesc dar pe site e altceva zeci de fraze se poate interpreta din nefericire...
iti sunt alaturi ca toti ceilalti de pe lovetime dar mai mult de idei exemple si sfaturi nu avem cum sa te ajutam .
nu pot eu decide pt tine nimeni nu o poate face
Date Posted: 10 August, 2006, 08:18:55 AM
iti suntem alaturi de ceva timp ,ar trebui sa fii happy ,cand eu am trecut printr o perioada de acelasi gen ...eram singura

singura , nu aveam cu cine sa vb nu aveam cui sa cer sfaturi si pe cine sa ascult sau sa citesc...