11 Octombrie, 2025, 01:07:46 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fuga de acasa, parasirea orasului natal, din cauza suferiintei! O lume noua! E posibil asa ceva?  (Citit de 11984 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 August, 2006, 08:36:51 p.m.
Citit de 11984 ori

Marcat pentru stergere...

Ce te faci cand nu mai e nimic de facut? Cand ai pierdut totul in lume? Iubirea ta, familia care ti-a fost alaturi si ... prietenii care nu te mai inteleg si cred ca esti nebun! ANUNT: Ma ajuta cineva sa evadez? NU MAI POT TRAI IN ORASUL MEU! CINE MA AJUTA PENTRU O ALTA VIATA? Sunt disperat si nu mai stiu ce sa fac... singura mea sansa e sa iau viata de la zero! Ajutati-ma!
Date Posted: 08 August, 2006, 08:28:10 PM
Nu mai e de ajuns suferiinta mea din: <<Iubire exagerata? Durere, speranta, vise pierdute, Lacrimi pentru persoana iubita!>>
Urmeaza cea de-a 2-a suferiinta: parintii nu ma mai lasa sa stau cu ei! din ce cauza? ma urasc! NU MAI SUNT DE NICI UN FOLOS LA NIMENI! CU CE AM GRESIT? Cine ma ajuta pe mine sa-mi incep viata de la zero?

08 August, 2006, 08:56:58 p.m.
Răspuns #1

B3b3

TU ,doar tu te poti ajuta ,esti singurul in masura sa faci ceva pt schimbare situatie in bine...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

08 August, 2006, 09:53:10 p.m.
Răspuns #2

sunshine

dragul meu, noi doi stim ca nu esti singur, te rog nu mai vorbi asa, nu esti singur si daca eu nu pot sa te conving .........aminteste-ti ce mi-ai spus, mi-ai promis , te rog nu ma dezamagi :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 August, 2006, 10:08:31 p.m.
Răspuns #3

Miss M.

Trebuie sa iei viatza de la zero ! Trebuie sa te concentrezi asupra ta si sa lupti pentru tine , ca om , ca fiinta care exista si trebuie sa traiasca viata pe care o are asa cum este si sa lupte s-o faca mai buna ! NU FII LASH !!! NU FII LASH !!! NU FII LASH !!! Ridica-te de jos si mergi mai departe , pas cu pas vei vedea ca lucrurile se vor pune la punct . Nu te lasa distrus de o iubire neimplinita si de faptul ca nu esti sprijinit de parintii tai  , iti spune asta cineva care a reusit sa supravietuiasca fara parinti si care acum e distrus de iubire si de iluzia unui viitor fericit . ADUNA-TE si arata lumii , dar mai ales tie insuti ca esti puternic , ca poti invinge nefericirile vietii si poti merge mai departe SINGUR ! Dupa ce vei reusii vei vedea ca nu exista satisfactie mare decat aceea de a sti ca ai reusit totul de unul singur , fara nici un sprijin ! Stiu ce vorbesc . Crede-ma ! Totul are o rezolvare . Trebuie doar sa te aduni , sa speri si mai ales sa mu-ti pierzi credinta in Dumnezeu !
« Ultima Modificare: 08 August, 2006, 10:13:14 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

08 August, 2006, 10:38:59 p.m.
Răspuns #4

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

09 August, 2006, 01:42:02 p.m.
Răspuns #5

alexia

Din pacate, nu te pot ajuta cu locatia aleasa de tine. Inainte de toate vreau sa-ti spun ca suferinta te va urma pretutindeni. Sa fugi, sa te ascunzi nu e tocmai o solutie. Oriunde ai pleca sufletul, gandurile, visele, dezamagirile le ei cu tine. Mai intai de toate, trebuie sa te accepti tu si apoi sa te gandesti si la ceilalti. Sper ca oriunde vei alege sa mergi, sa gasesti puterea nu de a sterge viata ta de pana acum, ci de a o accepta! E a ta! E parte din tine!
                   Multa bafta si sa te vedem zambind!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

09 August, 2006, 07:54:08 p.m.
Răspuns #6

Empress

CONTINUUM de ce te tot lamentezi??De ce nu lashi toata suferinta care singur ti-o provoci si mergi mai departe ....am urmarit ce ai postat pana acum si am vazut ca ai tendinta de a-ti plange singur de mila ...ce ai impresia ca suferinta te distruge...SUFERINTA II DISTRUGE PE OAMENII SLABI ...SI II FACE MAI TARI PE CEI PUTERNICI ....asa ca desi risc sa par dura iti dau un sfat...NU TE MAI LAMENTA ca nu ai nimic de castigat din asta ...eu cand am suferit si mai ales acum cand sufar cumplit nu imi parmit sa stau si sa imi plang de mila ca de ce mi s-a intamplat asta mie ...da sunt distrusa in interior dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa merg mai departe
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

10 August, 2006, 08:27:02 a.m.
Răspuns #7

B3b3

cu adevarat nimeni nu se poate pune in locul nimanui ,daca as reusi ,as iesi cu siguranta repede din starea asta,aparent ti se acorda f multa atentie, dar
priveste in jurul tau si ai sa vezi ca foarte multe persoane au mai mult de doua probleme grave care provoaca dureri care fac aerul pe care l respiri sa fie din ce in ce mai greu si de nerespirat,
 oameni care ar vrea sa si dea si viata pt as salva un suflet drag dintr o situatie critica.
eu personal pana nu am reusit sa vad si problemele altor fiinte ,nu am multumit niciodata ingerilor mei pazitori pt ceeace am,tot timpul plangeam si sufeream ca tine ,intr o zi insa cineva m a invatat sa privesc si sa ma bucur de ceeace am,sa apreciez la adevarata valoare
exemplu:ii spuneam ca nu am  si eu carti sa citesc mult mult ,el mi a zis"ce ai prefera ,sa mergi pe strada cu o pantoful stang rupt sau sa nu ai un piciorul stang"
acum te intreb eu pe tine? ce ai prefera" pantof rupt ,sau sa nu ai un picior"
eu in locul tau asa cum am si procedat : mi am cautat un al doilea job ,ma bucur cand cineva imi imprumuta o carte,in felul asta timpul liber e f scurt si nu mi permite sa stau prea mult cu gandul la visele sau problemele  pe care oricum nu ni le poate lua nimeni,sunt numai si numai ale noastre.
te ai gandit ca poate intr o zi se va intoarce la tine si nu i va placea cum esti ,felul in care iti reflecta tristea din suflet in privire?  ocupate mai mult de tine lasa timpul sa si spuna cuvantul...ai sesizat repede tristetea din privirea sunshinelinei ,dar pe tine te ai privit cu atentie? esti acelasi de acum doi ani?
si eu sunt f directa spun ceace gandesc dar pe site e altceva  zeci de fraze se poate interpreta din nefericire...

iti sunt alaturi ca toti ceilalti de pe lovetime dar mai  mult de idei exemple si sfaturi nu avem cum sa te ajutam .
nu pot eu decide pt tine nimeni nu o poate face  ::)
Date Posted: 10 August, 2006, 08:18:55 AM
iti suntem alaturi de ceva timp ,ar trebui sa fii happy ,cand eu am trecut printr o perioada de acelasi gen ...eram singura  :'( singura , nu aveam cu cine sa vb nu aveam cui sa cer sfaturi si pe cine sa ascult sau sa citesc...
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

10 August, 2006, 12:18:49 p.m.
Răspuns #8

Empress

CONTINUUM esti pierdut pentru ca vrei tu ,nu pentru ca te-au parasit ceilalti ...cand cineva ne face rau treabuie sa ne gandim ca si noi ne-am adus aportul la acea fapta ....tu vrei sa fii singur ...vrei sa starnesti mila si compasiunea celorlalti ...eu am pierdut pe cel mai important om din viata mea si nu imi mai plang de mile ci lupt ,tac si inghit durerea ...o dau la o parte din calea mea...tu de ce nu faci asa? De ce nu faci ceva pentru a merge mai departe? De ce ??Pentru ca nu vrei...Dumnezeu iti da,dar nu iti baga in traista
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

15 August, 2006, 04:51:21 p.m.
Răspuns #9

Zamolxis

Vizitator
Ai pierdut lupta. Nu din vina ta... ai luptat cu arme inegale, dar macar stii ca ai luptat. Ai fost un viteaz, si ai indurat lovitura dupa lovitura, care mai de care mai dureroasa. Esti invins, insa un mare invins...

Dar nu uita... chiar si cei invinsi, pot sa revina, si de obicei, cand cei invinsi revin, castiga. Castiga usor.

Daca eu acuma iti dau o sabie in mana, ce vei face, te vei taia cu ea sau iti vei croi un drum inspre victorie ?

Intru in concret, si trec peste pilde. Iti propun urmatoarea solutie care te va scoate cu siguranta invingator mai devreme sau mai tarziu :

1. Trebuie sa uiti fosta prietena, si sa renunti la orice fel de ganduri fata de ea. Daca reusesti sa uiti de ea, esti un om salvat.
2. Trebuie sa cauti o alta fata, o fata cu suflet. E un pasaj, o zona extrem de periculoasa. Daca tu crezi ca iti lipseste atuul aspectului fizic si cel al banilor, te sfatuiesc sa cauti pe internet, vei gasi cu siguranta . Dar foarte mare atentie ! Nu cauta pe site-uri de matrimoniale, caci acolo se aduna fie cei prea batrani, fie cei cu ganduri necurate. Cauta pe cate-un forum, lasand o descriere de a ta... descrieti sufletul... Internetul este salvarea pentru cei ce duc lipsa unui aspect fizic magnific sau a banilor multi... le ofera acestora sansa sa iasa la iveala cu sufletul... si nu stiu de ce, dar la oameni, atat la barbati, cat si la femei, prima impresie este cruciala - prima impresie nu trebuie sa fie neaparat legata de aspectul fizic, ci poate tine si de cuvinte, si de suflet. Cauta deci cum iti spun eu... va dura ceva, dar intr-o luna doua vei gasi mai multe fete cu care vei vorbi... accepta si pe cele de la distanta mai mare, nu refuza, nu fii comod, dar sa nu vorbesti cu cele care cer poza imediat... nu le cauta pe cele mai frumoase ca exterior, cauta pe cele care vezi ca sunt mai inteligente, ca au deschis o carte la viata lor, etc.
3.Rezolva problemele cu parintii tai.
4.Loc de munca, facultate, intalnire cu prietena ta (daca e de departe , neaparat tu vei merge primul la ea...).

13 Octombrie, 2006, 09:24:10 a.m.
Răspuns #10

burn_2_hell

bro' trebuie sa mergi mai departe!!stiu ca poti ''nu te lasa cuprins de rau dar nici de bine,nici tu nu te cunosti,candva vei fi surprins de tine''!!!!!!incearca sa iti rezolvi problemele..incet incet...nu se poate sa te urasca!!sunt parinti tai!!!ai grija de tine..si NU ESTI SINGUR chiar daca nu sunt langa u sunt CU SUFLETUL fratiorul meu :-* !!!ai incredere in dumnezeu..dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce..daca ti-a dat aceasta cruce..inseamna ca o poti duce!!pupici multi..o sa fie bine..ai incredere in asta!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Ianuarie, 2007, 11:22:15 p.m.
Răspuns #11

valentina

Asa simteam si eu ,la o anumita varsta.Dar de multe ori nu ne dam seama ca nici macar strainii nu ne pot ajuta.Doar noi insine putem sa ne facem acest bine.Ajuta-te singur,nu lasa tristetea sa te acapareze.
        Se spune ca trebuie sa traiesti fiecare zi ,ca si cum ar fi ultima.Sa sti ca viata este frumoasa si daca intorci capul , in jurul tau sunt oameni care te iubesc,chiar daca tu nu-i sti,ei exista.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

14 Ianuarie, 2007, 01:27:05 a.m.
Răspuns #12

Luli

Continuum,cind pierzi totul nu ai decit de cistigat!Nu esti singura persoana nongrata in familie sau oras.
Daca tu vei crede cu-adevarat in ceva,acel ceva se va materializa in viata ta mai repede decit crezi.
Omul este destinat sa fie fericit,nu te lua dupa altii,ai locul tau pe aceasta lume.Poti incepe oricind si de la zero.(e mai usor decit de la datorii)
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

27 Ianuarie, 2007, 04:30:05 a.m.
Răspuns #13

Dedeiu

Am observat un lucru interesant de cand s-au intamplat unele lucruri si anume ca te intorci de unde ai venit. Deageaba fugi de probleme daca nu le rezolvi.

07 Februarie, 2007, 04:30:53 p.m.
Răspuns #14

Kathlen

Dragul meu Continuum,(sau pentru cel care simte la fel ca el)

te inteleg foarte bine, desi a trecut mult timp de atunci, imi amintesc gustul amar pe care il simteam  si dorinta de a evada! Imi venea sa fug, sa ma asez la o usa si visam ca cineva va veni  sa ma ia in casa lui, sa ma ia sub aripa lui....
Am plecat de acasa la 18 ani, am plecat in lume sa imi caut rostul,am cam colindat tara asta,a fost greu....niciodata nu am crezut ca lumea poate fi asa rea, vezi tu, cand te supara un prieten te doare, dar cand vine si isi cere scuze il ierti, cand toti straini te supara...e dureros. Termenul de prieten nu exista, acolo in jungla aia! Priteni iti sunt cei pe care ii stii de cand esti copil, este foarte rar cand gasesti un prieten adevarat la maturitate (aici vor sari multi in sus, au dreptul de replica doar cei care sunt plecati in lume si acolo au gasit priteni adevarati)
 In primii 8 ani am  fost cam  singura in lumea asta rea (oamenii din ziua de azi sunt foarte rai, cruzi, egoisti! d'asta un site de acest gen e binevenit...mai refulezi, mai gasesti un umar virtual, un sfat lispsit de egoism)
Sincer daca e sa privesc inapoi,nu stiu ce as alege. Cert e ca nu as ramane acasa (as innebuni) dar, nici nu as vrea sa mai trec prin care am trecut in astia ultimii ani (exeptie facand ultimii 2 ani , care au fost un vis)!
Cert e ca totul e bine cand se termina cu bine! Sa stii ca Dumnezeu iti da mereu cat poti duce....cu cat iti da mai mult cu atat te face mai puternic!
Cert e ca viata noastra actuala este ansamblul deciziilor pe care le-am luat noi in decursul acestei vieti!!

Concluzii dupa 10 ani de colindat lumea : Sunt fericita!!!
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!