10 Octombrie, 2025, 07:32:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o alta poveste...terminata  (Citit de 9185 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 August, 2006, 11:34:18 a.m.
Citit de 9185 ori

altcineva

salut,

Acum cateva luni nici nu mi-as fi imaginat ca o sa scriu pe un forum despre asa ceva. Nu cred ca am scris pe orice forum niciodata pana acum.  Ce pot sa spun despre mine e ca merg pe 27 ani si ca am trait o poveste de dragoste normala, probabil cum au trait toti. si la fel ca majoritatea persoanelor care au avut o poveste, s-a terminat. Cu ce e mai deosebita povestea aceasta...e a mea. O poveste cu bune, cu rele ce a durat 7 ani si ca toate povestile de acest fel s-a terminat cu lacrimi multe, care si dupa 5 luni de zile tot mai sunt acolo. A inceput la facultate si s-a terminat cand ne-am realizat amandoi dpdv profesional. Finalul pentru mine a fost in stilul ne iubim dar nu ne intelegem. ceva de neconceput pentru mine. intr-o zi, dupa o cearta banala la telefon cum am mai avut gramada inainte mi-a spus...e mai bine sa ne despartim. Am simtit ca cerul a cazut pe mine.  intotdeauna am crezut ca daca te stradui si depui efort pentru o idee, un lucru acesta se poate realiza chiar daca e greu. timp de 4 luni tot am incercat sa-i schimb parerea, sa-i demonstrez ca pot sa ma schimb si ca singurele lucruri de care avem nevioie e iubire, rabdare si intelegere. Dupa 7 ani de zile nu reusisem sa ne mutam impreuna, stateam amandoi separat cu parintii si visul meu de a avea un apartament tocmai s-a realizat...evident dupa despartire. nici nu stiu ce sa zic...sau cu ce sa incep. cum a fost relatia noastra? Cu suisuri si coborasuri. cu enorm de multe lucruri frumoase, cel putin asa vad eu acum. perioada facultatii a fost ceva extraordinar, ne vedeam des, nu prea aveam foarte multi bani dar era extraordinar. Am trecut prin destul de multe impreuna si speram sa fie langa mine toata viata...dar ea n-a vrut. Cred ca am gresit enorm ca nu am cerut-o in casatorie. Am asteptat anul acesta sa ne luam concediu, sa uitam un pic de stresul de la serviciul fiecaruia, sa avem unde sa ne mutam si sa se intample...dar ea a vrut altceva. Motivele de despartire invocate:toata lumea imi spune ca sunt mai mult pretexte. N-am batut-o, n-am inselat-o, am respectat-o si iubit-o enorm. chiar nu cred ca sunt reale si suficiente pentru ca doi oameni sa se desparta. Am cersit motivele adevarate, dar inca nu le-am aflat. Considar ca e normal ca doi oameni sa se desparta daca nu se iubesc sau daca si-au gasit pe altcineva. nu are sens sa pun la socoteala si violente si nebunii din acestea fiindca nu le consider normale. in schimb ce am primit: ma cred cel mai destept, ma port urat cu prietenii mei, prieteni care m-au ajutat si ma ajuta in continuare, si ca i-am desconsiderat munca care o depune ea la serviciul ei. Nu imi vine sa cred ca in momentul in care am putut sa avem impreuna tot ce poate isi dori cineva, casa, masini, bani la greu (munciti de noi la fel de greu) totul s-a dus de rapa. relatia noastra incepuse sa devina monotona, prietenii nostri erau enervati de noi ca tot timpul eram in contradictoriu si ne certam numai pe prostii. am vrut din rasputeri sa schimb ceva si sa ne indreptam... nu am inteles insa niciodata adevaratul pericol. Pana cand s-a intamplat. Dupa ce mi-a spus ca vrea sa ne despartim, am fost nevoit sa plec cu serviciul 2 saptamani. I-am dat mesaje, mailuri disperate in care incercam sa-i transmit cat de mult o iubesc...credeam ca e singurul lucru de care are nevoie sa se razgandeasca. ce am primit inapoi..."ma gandesc" si de atunci tot sper. povestea pe scurt a celor 5 luni care au urmat. Flori, scrisori, mesaje, de 5-6 ori ne-am intalnit...ultimele doua dati am vorbit insa despre ce ar trebui sa facem. nu va ganditi ca am fost stresant...cate o floare pe luna pe care sa o gaseasca dimineata, 2 mesaje de noapte buna, o scrisoare, cateva mailuti. Raspunsul ei timp de 4 luni - ma gandesc. nu am facut multe fiindca nu stiam ce. nu am primit de la ea nici un telefon sa ma intrebe ce fac, un sms ceva, doar la cateva mailuri sau telefoane de ale mele niste raspunsuri. Ma simteam frustrat, dezamagit, incepusem sa iau calmante, fumam 3 pachete de tigari pe zi si din pacate inca fumez cam tot atat. am asteptat sa se gandeasca pana cand pur si simplu vedeam ca ma distrug si ca innebunesc. Atunci m-am dus la ea si i-am spus ce aveam pe suflet, i-am cerut iertare, mi-am cerut scuze, nu stiu..ce nu am zis. cu toate astea raspunsul ei a fost cel de la inceput. Nu a vrut sa spuna adevaratele motive...inca simt ca am fi putut trece peste toate acele pretexte. nu puteam sa promit nimic, tot te puteam sa fac e sa schimb unele, si altele sa ramana asa...acelasi lucru valabil si pentru ea. sa facem compromisuri si sa avem o viata normala. Acum dupa ce mi-a spus de trei ori nu, inca o iubesc si inca mai sper ca poate se va razgandi. stiu insa ca nu e cazul. dar inima imi spune altceva. Imi doresc o minune absolut imposibila, poate sa regrete, sa se intoarca cu o explicatie destul de buna sa o accept. si sa fim fericiti dupa aceea. si stiu ca acest lucru nu are cum sa se intample niciodata...dar o iubesc, de 5 luni primul lucru cu care ma trezesc in cap si ultimul lucru inainte sa ma culc este ea. si intre ele, banuiesc ca stiti tot ea. toti prietenii mei, desi nu au evident nimic personal cu ea, imi spun sa nu imi mai fac planuri, ganduri, fiindca nu a meritat dupa cum s-a comportat in astea 4 luni, parintii nostri spera si cred ca inca nu s-a terminat. Eu nu mai stiu...tot ce fac ma gandesc la ea si sa imi fac 1000 de ganduri.

Evident ce am scris aici e o versiune scurta si simplista a ceea ce s-a intamplat. daca avet un sfat, ceva sa-mi spuneti, va multumesc!

19 August, 2006, 12:28:04 p.m.
Răspuns #1

B3b3

Buna! incearca sa te linishtesti putin ...

i-am cerut iertare, mi-am cerut scuze," ???aveai motive sa ti ceri iertare? e o greseala sa iubesti ???
stiu ca e usor sa dai un sfat, mai stiu cat e de cumplit sa nu ai macar un raspuns de la cel cu care ti ai petrecut ani de zile impreuna, cu care visai sa fii o viata alaturi...,stiu ca te trezesti in fiecare dimineata cu gandul ca poate azi vei afla de ce totul s a terminat ,stiu ca intr o buna zi te vei trezi ca iti e dor sa ti fie dor de sentimentul cu care te trezesti inca...
tot ce pot sa ti spun : sa nu faci greseala pe care eu am facut o ..."sa  nu obligi pe cineva sa te iubeasca ,sa nu incerci sa  faci din  fiinta sau lucrul pe care l iubesti o obsesie , un bun propriu..."iubim pt ca asta ne dicteaza mintea, inima, sufletul "si atat,nu putem obliga pe nimeni sa ne raspunda cu acelesi sentimnte , oare a reusit cineva  pana acum  ???...

5 luni  :'(..."mii de intrebari fara raspuns si timpul care greu s a scurs" ...asa incepe una din asa zisele poezie scrise de mine intr o perioada asemanatoare cu cea prin care treci tu acum...
sa ai lucrul cel mai important din lume,fara a l poseda"11 minute-coelho"
Denisa
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

19 August, 2006, 12:36:43 p.m.
Răspuns #2

B3b3

sper ca alaturi de noi sa treci mai ushor peste problemele din dragoste si mai sper ca saptamana viitoare cand ma intorc de la mare sa citesc veshti bune de la tine.
Pana atunci ai grija de tine,de azi nu mai esti singur  ;)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

19 August, 2006, 12:44:25 p.m.
Răspuns #3

Just

Welcome,altcineva!

Era un topic pe site :"Ce ai alege :singuratate sau singuratate in doi?",cred ca cea de a doua este mult mai dureroasa si foarte greu de suportat .Ceea ce vreau sa spun este ca si daca s-ar intorce la tine nu cred ca relatia voastra ar mai putea fi ca in acei 7 ani frumosi de mare iubire ce i-ati petrecut .

Poate ca sentimentele ei fata de tine s-au schimbat cu toate ca e greu de inteles de ce ,atata timp cat din partea ta a avut iubire sincera.Trebuie sa te gandesti bine ce iti doresti si daca tu chiar o mai vrei acum in viata ta. Ma gandesc eu ca daca sentimentul de iubire ar fi reciproc ea s-ar fi comportat mult mai diferit fata de tine.

Bine ar fi sa o poti lasa in urma si sa mergi mai departe .
  Iti doresc numai bine,atcineva :)!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

19 August, 2006, 04:09:01 p.m.
Răspuns #4

Miss M.

E trist ca se intampla asa ... Parerea mea este ca a trecut foarte mult timp intre voi in care lucrurile nu s-au schimbat , relatia voastra nu a avansat ci a cam batut pasul pe loc ... Am avut un prieten care a trecut prin ceva asemanator ... tot 7 ani a fost cu o tipa - intr-o perioada dupa facultate EA isi dorea ft. mult sa se casatoreasca cu el insa el se cam  eschiva invocand cariera , casa , etc . dupa ceva timp ea s-a impacat cu ideea si n-a mai insistat insa in timp ceva s-a schimbat intre ei , apoi a venit randul lui sa-si doreasca sa-si lege pt. totdeauna viata de a ei DAR ... acum ea nu-si mai dorea asta iar in aceste clipe EL o iubea mai mult decat oricand insa pentru ea n-a mai contat nimic ... si l-a parasit . Nu stiu daca este oarecum si cazul tau ! Dupa parerea mea ideea este de CONTRATIMP , poate asteptat de mai mult timp tot ce vrei tu sa-i oferi acum ... si probabil ca asteptand atat i-a pierit pofta , ca sa zic asha ... Daca e asha n-as putea s-o condamn insa ceea ce nu pot sa inteleg este DE CE NU TI-A SPUS ADEVARATELE MOTIVE care au facut-o sa-si doreasca sa se desparta de tine ... MERITI ADEVARUL macar de dragul iubirii ce a fost intre voi si al timpului petrecut impreuna ! ...
          Sper sa intelegi pana la urma ce se intampla cu ea , doar asha vei reusi sa depasesti situatia ... Sincer , cred sa ar trebui sa incerci sa privesti mai mult inainte si mai putin inapoi ! Iti doresc toate cele bune .
« Ultima Modificare: 19 August, 2006, 04:14:27 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

19 August, 2006, 05:49:07 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
cunoastem...cred ca la un moment dat v'ati permis mai multe unul cu celalalt...la prima cearta...trebuia sa discutati...sa va spuneti verde in fata ce nu va convine unul la celalalt.ati facut cam multe compromisuri...si ati acceptat multe unul de la celalat...de asta s-a ajuns aici.
intrebarea se pune: "ce vrei sa faci acum?"
sfatul meu e sa iti vezi de viata, tramvaiul vine din 5 in 5 minute...femeia din minut in minut...asta mi-a spus-o un om cu foarte multa intelepciune.O sa intalnesti persoana potrivita, trebuie doar sa astepti sa te linistesti putin.timpul are toate cheile din lume...deschide toate portile, tot el decide si cand este momentul.Invata din greseli, iti vor ramane doar amintirile, pastreaza tot ce e frumos, iar ce e urat...invata din ele...si ajuta pe altii.
Fi destept...invata din greselile altora...si Bine ai venit pe forum, noua ne pasa!
Let's put a smile on that face!

19 August, 2006, 05:55:58 p.m.
Răspuns #6

altcineva

In primul rand va multumesc pentru raspunsurile voastre. M-am uitat peste ce ati mai scris si  peste ce probleme aveti si voi.
Multa lume considera povestea mea o banalitate.  Comparativ cu alte persoane e un nimic, asta e o certitudine.Sunt mult mai grave alte lucruri  in viata care se intampla.probabil ca acum 5 luni daca as fi dat peste acest site din  intamplare pur si simplu as fi inchis browserul sau as fi apasat back.  E ciudat...toti suferim la un moment dat in viata. unii mai des ca altii, unii isi revin mai   repede altii mai greu. stiu ca nu exista o regula generala sau un mendicament pe care am putea  sa-l luam si sa facem trecutul sau prezentul sa dispara. Mi-e jena ca din ipostaza in care ma  aflu sa dau sfaturi cuiva si de aceea pentru moment ma abtin si zic numai multumesc.  Nici nu stiu cum sa incadrez ceea ce fac eu acum: imi plang de mila, imi caut o consolare,  caut raspunsuri...habar nu am. ma uit peste ce am scris la inceputul acestui topic si parca nu  e scrisul meu. Cred ca eu unul nu as fi inteles nimic daca mi l-ar fi dat cineva sa-l citesc.  sunt enorm de multe lucruri lipsa, dar stiu ca voi ati inteles prin intemediul experientelor  pe care le-ati trait. evident ma gandesc ca ceea ce am scris mai sus e varianta mea si  filtrata prin trairile mele... daca veti da de un post al unei domnisoare care se plange de  experienta urata din care tocmai a iesit oare reuseste cineva sa faca conexiunea intre cele  doua "povesti"? dar aberez ...nu are cum ea sa citeasca aceste lucruri, sau sa scrie pe acest  forum.
  Vreau totusi sa raspund cumva la ceea ce mi-ati scris. In primul rand multumesc pentru ca "ati  trecut pe aici" si ca ati folosit timpul vostru pentru a incerca sa ma ajutati. Sincer prefer sa stiu ca sunteti undeva alaturi de cei dragi voua si va simtiti bine decat sa   scrieti aici. Asa ca daca reveniti, cred ca modul in care m-ati ajuta cel mai mult e sa dati   un telefon cuiva apropiat sa iesiti cu copiii, familie, prieteni sa incercati sa fiti   fericiti. Viata pana la urma cred ca ne-o facem cum vrem. Are si soarta un rol esential dar... 
Adina sau Denisa,  (nu stiu fiindca vad semnatura diferita de username, oricum apreciez f mult faptul ca e un nume in comparatie cu mine care vreau sa ma ascund)  crede-ma ca asta incerc sa fac de 5 luni. incerc sa ma linistesc. si incerc sa fac cat mai  multe tocmai ca sa ajung la aceea liniste care nu mai apare. unele din actiunile mele pot fi   interpretate ca "pozitive" altele ca "negative". Am incercat de la stat singur, sau plimbat   singur sute de km cu masina, munca in exces, la iesit cu prietenii si pana la (imi cer scuze   nici nu stiu daca am voie sa scriu asa ceva) la incercat alta relatie si facut sex cu   altcineva. Nu vreau sa credeti ca am facut asa ceva pe bani sau altceva. in nici un caz nu as   face asa ceva. Am crezut ca ma va ajuta sa trec peste. De unele lucruri imi e jena (respectiv   o noua relatie), de altele nu, concluzia este insa ca absolut nimic nu m-a ajutat.   Cat despre scuze, da am avut despre ce sa imi cer scuze. Toate pretextele aveau ca punct de   plecare un adevar...ignoranta, egoism, glume proaste, discreditarea serviciului ei.
Da   recunosc ca nu am fost un sfant, departe de mine aceasta idee. Dar nicidecum nu erau motive   suficiente si in nici un caz nu erau asa cum mi le-a prezentat ea. Si multe dintre defectele   mele le-as fi schimbat. Nu toate, nu pot asta. Dar dupa cum am spus cred ca daca iti doresti   ceva foarte mult, cu eforturi foarte mari se poate si reusi. Si asta nu spun eu in incercarea   de a ma apara, sau in incercarea de a o discredita pe ea, ci si parintii amandorura (care s-au   implicati mai mult sau mai putin cu voia noastra in dorinta de a face un bine), prietenii   comuni (initial ai mei dar care pe timpul relatiei mele au fost foarte apropiati de ea si care   acum ii simt lipsa).   Contradictiile insa ma innebunesc pur si simplu. nu inteleg cum poti sa spui "nu e adevarat ca   nu te iubesc" (observa te rog dubla negatie) si in acelasi timp sa nu dea un semn de viata sa   incerce sa afle ce fac, cum sunt...la un moment dat am avut o problema "de sanatate". nu grava   dar cam o luna de zile am fost, ma rog...le-am avut...Nu vreau sa dau foarte multe detalii   fiindca mi-e cam "frica" sa fiu "identificat". nici nu stiu de ce, si de cine incerc sa ma   ascund. DEsi a stiut,fiind anuntata de un prieten comun, nu a dat un amarat de sms si a parut   foarte mirata si interesata cand i-am povestit in momentul in care am vornit intr-un final   prin viu grai... Cum poti sa spui ca "te protejezi" de persoana in care sustii ca ai   incredere, si care a stat langa tine sapte ani, si cel putin a incercat sa te sustina prin   toate greutatile prin care a trecut. M-a ajutat foarte mult si ea pe mine..dupa cum am spus a   fost o relatie cu ups & downs, normala cred eu, nu stiu. Mie mi-ar fi rusine dupa cate am   trait impreuna sa zic ca ma protejez fata de ea...ar insemna sa fiu nebun sa spun asa ceva.
Nu   vreau sa sune intr-un fel in care cer ceva inapoi pentru ce am facut pentru ea, sau ca imi e   datoare cu ceva...asa ceva nu mi se pare normal. Desi numai de dragul a ceea ce a fost frumos   in trecut mi se pare firesc, chiar daca e mai greu sa spui adevarul. O fii el mai dureros dar   consider ca e mai bine sa gresesti fiind sincer decat sa iesi cu fruntea curata prin   minciuni...sau ma rog poate sunt eu prea naiv. Cat despre obligat, nu am incercat sa oblig pe nimeni...am considerat adevarate putinele cuvinte pe care mi le spunea si imi puneam toata incredere in ele. Desi faptele ei spuneau altceva. 
Just a tear,
 Nici eu nu cred ca relatia noastra ar fi la fel ca in cei 7 ani. Dar nici nu pot sa stiu si sa vad in viitor cum a vazut probabil ea si sa consider ca ar fi urmat o perioada urata si plina de dezamagiri. Pot sa ma comport ca vulpea care spunea despre struguri ca sunt acri? Ar fi putut sa fie mai urata, dar si mult mai frumoasa fiindca eu unul m-as fi comportat mult mai atent. Nu avea cum sa fie la fel fiindca in primul rand s-ar fi schimbat multe...gandeste-te numai ca am fi stat impreuna si ca pasul imediat urmator ar fi fost sa ne casatorim. Urmau alte probleme care imi place sa cred ca ne-ar fi unit mai mult. recunosc ca intr-adevar ar fi fost mai greu sa reparam ce nu a mers si sa continuam ce a fost frumos, dar daca cineva a obtinut ceva fara nici cel mai mic efort, tare mult as vrea sa cunosc acea persoana. Nu zic sa te chinui sau sa-ti impui sa iubesti pe cineva, fiindca acest lucru este imposibil evident. Dar daca premisele sunt bune, respectiv spunea ca sentimentele exista, de ce sa renunti? Cat despre sentimentele care s-au schimbat, sunt de acord cu tine, si consider acest lucru unul normal. Dar nu si in conditiile in care sustii cu tarie atata timp, "nu e adevarat ca nu te mai iubesc". Nu mai era focul de la inceput si cred ca acest lucru este valabil in orice relatie dar cand afirmi ca iubesti pe cineva...nu stiu..nu prea poti sa te joci cu cuvinele astea.
Nu se compara nimic cu primul an si nici nu ai cum sa dai timpul inapoi, stiu ca nu aveam cum sa ne intoarcem in timp, dar inca cred cu tarie ca puteam sa avem un viitor frumos, diferit, dar totusi frumos. La fel, cu rele cu bune, cu sacrificii dar totusi un viitor fericit.  Intr-adevar putea foarte bine sa spuna Nu te mai iubesc sau nu mai vreau, m-am plictisit de tine, sau am pe altcineva, sa spuna un adevar care sa fie si un motiv suficient.era intr-adevar mult mai greu si ar fi fost nevoie de mult mai mult curaj din partea ei, dar ce zici nu crezi ca era mai bine sa spui adevarul unui om care e pur si simplu disperat de faptul ca nu s-au epuizat toate sansele. E suficient sa spui "Am facut tot ce am putut" ca pe o scuza ieftina si "Nici mie nu mi-e usor" unei persoane care nu cere imposibilul ci doar o sansa. Si asta in conditiile in care afirmi ca exista premise suficient de puternice dupa cum am mai spus, respectiv sentimente exista.  Ma tot gandesc daca o mai vreau in viata mea...eu cred ca oamenii se pot schimba atat in bine cat si in rau. Cel mai mult conteaza, parerea mea "cei 7 ani de acasa", care influenteaza in mod direct caracterul unui om. Si acei 7 ani ii avea, daca ma intelegi ce vreau sa spun, nu era o nesimtita, sau mai stiu eu cum... DA o mai vreau in viata mea cu o singura conditie. Sa nu se intoarca la mine prin comparatie cu o alta persoana cu care are/va avea o relatie (cred ca in tot acesti 7 ani nu m-a inselat asa ca nu am folosit timpul trecut). asa ceva nu stiu de ce, daca e bine sau nu, dar nu pot sa accept . Inca o mai iubesc, si afirm acest lucru cu tarie fiindca asta e adevarul meu.
 Asta i-am spus si poate din pacate pentru mine asta cred ca voi simti mult timp de acum inainte. Nu pot sa cred ca nu merita, sau ca nu a meritat.   
LoveGirl,
  Nici nu stiu ce e mai bine. Daca aflu motivele o sa ma simt oare mai bine? Imi e teama de ele, dar totusi vreau sa le aflu fiindca simt ca sanse mai sunt. ma simt acum un mare loser. Si sincer toata lumea imi spune ca nu am motive. Ma simt singur si total debusolat. Parca sunt un pusti de 5 ani caruia i s-a furat jucaria. Stiu ca numai am cum sa o gasesc dar continui sa o caut! Si desi nu am ce sa mai fac nu vreau sa renunt!   Va multumesc foarte mult pentru ajutorul vostru!   

19 August, 2006, 09:15:20 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Salut altcineva :)

Adevaratele motive ale ei (acum scuze ca fac pe cunoscatorul, iti dai seama cum ca nu va/o cunosc, tot ce pot sa spun este statistica) sunt ca nu te mai place, si si-a dat seama ca ea de altceva are nevoie pentru viitorul ei.
Si un alt lucru, ea a inceput mai dedemult sa se indeparteze de tine. Spre deosebire de barbati care spun ce nu le convine, femeile te lasa sa ghicesti. Adica semnele nu sunt vizibile decat daca stii sa fii atent la ele si sa le recunosti.. cum ar fi certuri din ce in ce mai dese, o raceala scuzata cu cine stie ce varii motive, dar e clar ca nu mai e acolo o gingasie ci doar un robotel, samd.

Dpmdv tu nu mai ai nici o sansa cu ea.. Chiar daca 'poate' (statistic f. f. putin) sa mai accepte sa fie cu tine, se va departa la scurt timp.. si va fi agonie (cel putin asa am vazut eu ca se intampla).

Nu te pot consola, adica durerea stiu ca e a ta, dar din pacate i-ai aratat ca poate face ce vrea cu tine (implorand-o in fel si chip), dar... nu ai intrebat-o daca mai vrea sa faca ceva cu tine, in mod sincer. Si e clar din comportamentul ei ca nu.

E o zicala pe care am intalnit-o pe un site odata, femeile nu mint iar barbatii nu asculta. Totdeauna trebuie sa te ghidezi dupa faptele femeii, nu dupa vorbele ei.. Iar femeia, prin fapte, dovedeste ce simte, si barbatul ar trebui sa 'asculte' acest comportament pentru a intelege si a nu gasi (crede) scuze de genul ca e obosita, stressata, si alte varii motive.
Dar in mare, femeile nu mint si barbatii nu asculta.

Garantia ca va exista cineva (ALT cineva) nu cred ca ti-o poate oferi nimeni, dar sa stii ca mai bine esti de unul singur independent si stapan pe tine, decat agatat de o femeie care nu te doreste dar te tine acolo asteptand si chinuindu-te. Gandeste-te ca poate ea se intreaba de ce nu pricepi odata si nu-i dai pace. Adica pentru femei e clar ca ar trebui sa pricepi si sa te indepartezi, doar face tot ce se poate ca sa fie cat mai confuza/cat mai indecisa cu viitorul vostru, si fara sa-ti mai dea vreun semn ca are de gand sa faca ceva constructiv in directia asta. Deci... intelege si tu, accepta... (da, stiu, e al naibii de greu), da' pana la urma sa stii ca va fi mai bine. Chiar iti doresti sa ai aproape toata viata o femeie care nu mai e interesata de tine ?

20 August, 2006, 11:25:37 a.m.
Răspuns #8

altcineva

Salut din nou!

Banuiesc ca am trecut usor in sfera penibililui cu atatea posturi...o sa ma abtin o saptamana poate reusesc sa ma mai linistesc si intre timp sa mai citesc cele scrise de voi, poate, poate inteleg si eu ceva. :-)

Realizez Iulian ca nu mai este nici o sansa pentru noi. Dar in acelasi timp sper. E ciudat cum pot sa imi doresc si sa simt doua lucruri total contradictorii in acelasi timp. Cat de acceptat sa fim impreuna nu se pune problema fiindca nu mai am de gand sa fac ceva in directia asta. I-am promis ca nu o s-o mai caut, tocmai pentru a nu-i da ocazia sa gandeasca macar "Vai ce bine ca am scapat de asta!". Cat despre intrebat sincer, am facut acest lucru si am primit si raspuns: NU. Raspuns care nu stiu cat de sincer a fost spus.

Este ciudat pentru mine modul in care s-a intamplat, si problema e ca in momentul in care nu mai distingi adevarul de minciuna ramai in ceata. pe scurt hai sa va povestesc cum e cu raspunsurile. A fost initial un NU, in aceeasi zi pe seara a fost "hai sa ne intalnim in cateva zile sa mai vedem", dupa ce au trecut cateva zile a fost un NU pentru mine si pentru prieteni "i-am spus NU sa ma mai gandesc", peste alte cateva zile a fost "Lasa-ma sa ma gandesc! E mai bine ca inainte cand am spus NU?". In urmatoalrele 3-4 luni ne-am intalnit de cateva ori (4-5) fara sa discutam de problemele pe care le aveam si dupa aceea innebunit am fortat un raspuns. Pentru prima data am primit de la ea ceva constructiv: ne-am intalnit sa discutam ce nu a mers, ce a mers si ce sa facem. evident discutia nu a condus la nici o concluzie urmand sa ne mai intalnim. urmatoarea data ,dupa ce pur si simplu am discutat cred eu, tot ce ramasase de discutat, i-am cerut un raspuns. care a fost NU. Ca i-am aratat ca poate face cu mine ce vrea, este foarte probabil, de implorat insa, nu am implorat sa se intoarca ci doar i-am spus ce simt, ce cred, ce rezolvari vad, decizia ramanand la ea.

Ce sa cred...e acest nu, un NU sau e un stai ca ma mai gandesc? Eu nu voi mai face absolut nimic asta am promis! Sper insa ca poate va dori sa se intoarca...si atunci sa nu fie prea tarziu.

Mersi!

13 Septembrie, 2006, 12:06:41 a.m.
Răspuns #9

altcineva

:( Hi,

Mai sus am scris de intalnirea "constructiva" pe care am avut-o cu ea prima data la putin timp inainte sa ne despartim. imi aduc aminte ce fericit am fost ca face ceva care ar fi putut conduce la un alt final...de abia acum am aflat si evident nu de la ea...venise sa-mi spuna ca vrea sa ne despartim. si nu a facut-o atunci. Nu pot sa descriu dezamagirea pe care o simt si pt prima oara imi dau seama ca poate din tot ceea ce-mi spunea nimic nu era adevarat. Si eu ca un fraier o credeam si imi faceam sperante. inca ma intreb de ce nu a vrut sa-mi spuna adevarul si inca mai caut raspunsuri. La ce bun fac asta, nu stiu.

Daca veti fii pusi intr-o situatie mai mult sau mai putin similara, luati-va dupa fapte! Vorbele sunt vorbe in vant.

Va doresc numai bine!

13 Septembrie, 2006, 12:22:06 a.m.
Răspuns #10

Lorelei

Ei da, ai dreptate, din pacate... Faptele. Uf.
Exista pentru fiecare dintre noi o forma de a merge mai departe. Ceea ce acum pare o drama peste o vreme (mai mare sau mai mica, asta depinde de tine) va deveni o amintire careia cel mult ii vei zambi.
Stiu, e usor sa dai sfaturi de pe margine. Dar cred ca buna parte dintre noi am fost candva "inauntru". Eu una am fost. Si trece... chiar daca pe moment pare mai mult decat poti duce.
Da, si povestea mea a fost una "normala" cum zici tu. Si inca a durat mai mult decat a ta. Iar acum, privind in urma, zambesc si atat.  :) O sa zambesti si tu. Pana atunci vei gasi macar forma ta de a merge mai departe.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

26 Septembrie, 2006, 01:15:38 a.m.
Răspuns #11

altcineva

Buna seara,

Nu mai tin numarul zilelor care au trecut, ca e o saptamana, o luna, trei, sase...din pacate pentru mine e la fel de greu ca in prima zi cand s-a intamplat, lacrimile sunt inca la locul lor, nu-mi sta mintea la altceva, caut in continuare o modalitate de a ma linisti.

Vreau sa zambesc si sa ma bucur de ce am, si multumesc lui Dumnezeu am tot ce si-ar dori cineva, mai putin un lucru...si inca nu am reusit! Tot ce fac este sa astept, ce anume imi este total neclar. Nu mai am incredere in mine si asta mi se pare cel mai grav. Sper sa-mi treaca starea asta, fiindca am inceput sa pierd si pe alte planuri si am obosit.

Numai bine si aveti grija de voi,

A

27 Septembrie, 2006, 06:43:27 p.m.
Răspuns #12

Iosif

va deveni o amintire careia cel mult ii vei zambi.

..mda, si eu zambesc acum. Eh, femeile astea. Nenicule, faptele zic "da-o'n colo de treaba! Da` pana cand?!". DIVORTEAZA de ea! Da` pe bune! Ea a divortat de tine de mult! Stii ce zic eu? E okay sa plangi, chiar daca esti barbat, dar e rau sa o duci asa mai multe ZILE! Stii ce e nebunia? Definitia nebuniei este sa faci acelasi lucru si sa astepti rezultate diferite. Da, asta este o nebunie! Ai facut ce ti-a stat in putinta sa ajungi la rezultatul dorit, daca nu merge inseamna ca iti pierzi timpul degeaba! Fiecare clipa ce s-a dus e dusa de tot si nu o mai recuperezi niciodata! Nu e de joaca, cu atat mai putin cand iti faci rau singur! Ea nici macar rau nu iti mai face, tu esti cel care iti faci singur! Mi-a spus Lorelei ceva interesant "Alta scrie pe tine!". Corect! Iti transmit si eu acelasi mesaj: "Alta scrie pe tine!".
Am plans dupa ea, ea a fost TOTUL ptr mine, acum insa acea intamplare este asa de mult in urma incat nu mai conteaza. Am pastrat momentele frumoase ale relatiei, si asa cum foarte bine zicea si Iulian, am invatat ca faptele unei femei valoreaza mult mai mult decat vorbele. Nu vreau sa ma laud dar am ajuns sa le "citesc" atat de bine incat pana si eu ma mir uneori!!!

Iti pot spune cu siguranta ca ai sa treci peste asta! Nu pari a fi genu' de om care sa se arunce pe fereastra, si daca nu iti rezolvi singur problema, timpul o va rezolva pana la urma.
Inca o chestie mai vreau sa-ti spun, totul este relativ, inclusiv binele! Mi-a fost atat de bine cu fata aceea, credeam ca am ajuns la "maximul" de bine ce puteam sa il primesc de la viata. Ei bine, m-am inselat! Tot timpul este loc de mai bine! Daca ea da semne ca se indreapta spre un drum gresit fa de urgenta niste teste, verifica daca merita sa iti bati capul sa indrepti situatia si calculeaza (pe cat posibil) rational sansele tale de a ajunge la rezultatul dorit!

Iti doresc sa ai rabdare sa fi iubit si sa iubesti din nou!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 Septembrie, 2006, 09:28:02 p.m.
Răspuns #13

andY20

iti dau un sfat ""de la barbat la barbat"" ;D incearca sa ai timpul liber cat mai ocupat,sa nu ai timp sa te gandesti la ea, vei vedea ca in scurt timp,nici nu ti vei da seama,ea va deveni pentru tine o amintire placuta.
    nu merita,esti tanar,nu ti pierde timpul cu suferinta...fi fericit,cat mai fericit,distreazate,fa ti prieteni noi ,""prietene""noi ;) si traieste fiecare clipa la maxim pentru ca nu sti niciodata cand firul vietii tale se va sfarsi ,iar atunci vei regreta.
    te pup dulce si ai grija de tine!!
    sper sa ti cont de sfatul meu chiar daca sunt mai micuta ;)
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""