10 Octombrie, 2025, 06:17:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: E de ajuns sa fii cu o singura persoana si sa fii fidel pana la capat?  (Citit de 8400 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 August, 2006, 08:14:29 p.m.
Citit de 8400 ori

buterflY

Imi iubesc foarte mult prietenul,suntem de 2 ani impreuna. Pentru el am fost prima persoana cu care a avut o relatie din toate punctele de vedere. Pana in prezent ne intelegem foarte bine si intentionam ca aceasta prietenie sa se materializeze pe viitor in casatorie.Astfel ne-am mutat impreuna de 7 luni, ne intelegem minunat. Cateodata mai imi da tarcoale gandul ca poate vreodata isi va dori o alta experienta...si devin trista. Eu sunt mai mare cu 2 ani, nu se observa deloc diferenta, dar nu demult am mai trecut printr-o relatie, pentru care am suferit.
E pentru prima data in viata mea cand simt ca traiesc cu adevarat, ca tot ce mi-am dorit de la " jumatatea mea" traiesc in aceasta relatie, si mi-e frica sa nu il pierd vreodata tocmai din considerentul ca nu pot fi si prima si ultima...

29 August, 2006, 08:58:54 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Daca exista iubire este de ajuns. Am intrebat odata pe cineva de ce mi se intampla numai lucruri rele si cand se vor termina. Mi-a raspuns : "pentru ca exista o regula , trebuie sa se intample, iar daca ar fi existat iubire atunci nu le-as mai fi bagat de seama"
  De ce exista reguli si de ce trebuie sa le vezi numai cand iti lipseste ceva?
  Asa ca, draga mea, stai linistita , atata timp cat tu simti cate iubeste , totul va fi ca la inceput si.......crede-ma , o femeie simte cand ceva nu e in regula :-*, iubiti-va si bucurati-va de iubirea voastra.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 August, 2006, 09:06:35 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
si ma repet....chill out.Bucura-te de ce simti..de ce traiesti...nu te mai gandi "ce ar fi daca" .... daca si cu parca se dadeau in barca ultima oara...relaxeaza-te :)
Let's put a smile on that face!

29 August, 2006, 09:33:28 p.m.
Răspuns #3

Marcat pentru stergere...

Escu, Escu... cateodata este bine sa te gandesti si la teorema: "Ce-ar fii daca...?!"  E normal sa-ti spui si raul in fata in astfel de situatii mai ales cand prevezi un sfarsit... iar ca sa raspund si lui buterflY: E greu in zilele noastre sa iubesti o persoana pana la capat. Daca tu vrei, nu vrea ea si viceversa. Bunicii nostri au putut, noi nu mai putem in ziua de azi! SI EU AM VRUT INFINITUL!

29 August, 2006, 09:39:51 p.m.
Răspuns #4

buterflY

Multumesc mult sunshine :-* aceste cuvinte ale tale mi-au intrat la suflet asa cum razele de soare strabat cel mai intunecat ungher. :)

30 August, 2006, 08:48:52 a.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
Escu, Escu... cateodata este bine sa te gandesti si la teorema: "Ce-ar fii daca...?!"  E normal sa-ti spui si raul in fata in astfel de situatii mai ales cand prevezi un sfarsit... iar ca sa raspund si lui buterflY: E greu in zilele noastre sa iubesti o persoana pana la capat. Daca tu vrei, nu vrea ea si viceversa. Bunicii nostri au putut, noi nu mai putem in ziua de azi! SI EU AM VRUT INFINITUL!

pai atunci...hai sa nu mai iubim.vrei ?O iubire gandita....= o iubire trecatoare...cum e sa iti calculezi toti pasii in iubire ?eu nu stiu, eu nu ma incurc cu jumatati...totul sau nimic.
Let's put a smile on that face!

30 August, 2006, 03:22:17 p.m.
Răspuns #6

Zamolxis

Vizitator
Nu va ganditi niciodata la lucruri negative....

Bucurativa de iubire, traiti clipa, si sorbiti paharul pasiunii pana la fund !  :D ;)

30 August, 2006, 04:58:48 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Trieste clipa .. ce va fi va fi .. nu va putea fi niciodata schimbat. Viitorul este rezultatul prezentului. Asa ca .. fi fericita .. nu te gandi la ce va fi .. ci la ce este pentru ca altfel .. nu vei mai simti farmecul iubirii .. vei fi prea preocupata de ce s-ar putea intampla si vei pierde momentul .
   Fi fericita! Iubeste !!
   Pupicei
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

30 August, 2006, 05:27:50 p.m.
Răspuns #8

pokemon

Ce rost are sa te gandesti ca se va termina?Bucura te de ceea ce simti...de ceea ce traiesti...pt ca oricum..daca e dat ca totul sa se termine intr o zi....se va termina...indiferent daca te gandesti sau nu la asta.
Traieste momentul si bucura te de ceea ce ai! :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 August, 2006, 07:20:03 p.m.
Răspuns #9

buterflY

30 August, 2006, 07:25:04 p.m.
Răspuns #10

desdemona

da este de ajuns o persoana ca sa fii fidel pana la ultima suflare.

De ce?Pentru ca o iubesti.
Iubind-o,ea este tot ce iti poti dori...te implinesti ca om.Te face sa te simti barbat...te afce sa te simti femeie.Dai viata..nasti un noi...un nou univers...cu obiceiurile sale,cu felul lui de a fi.
Daca iubirea lui este sincera fii sigura ca va fi fidel.

Eu iubesc si stiu ca voi fi fidela pana la capat.Viata fara el nu mi-o imagnez,asa cum nu vad pe nimeni altcineva in afara de el in viata mea.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 August, 2006, 08:25:59 p.m.
Răspuns #11

furia ingerului

Vizitator
Raspicat, vehement, fara echivoc: DA!
Fata mea imi este suficient, necesara, indispensabila si Unica!
Te iubesc Maria Alexandra si tu ai fost, esti si vei fi singura de care am nevoie in viata mea!

31 August, 2006, 11:51:26 p.m.
Răspuns #12

Evangeline

Buterfly draga nu trebuie sa-ti fie frica. Fii optimista si crezi in ceea ce iubesti ;) :-*
Acum sa raspund la intrebare...dupa parerea mea e de ajuns o singura persoana pentru a iubi si a trai cele mai minunate clipe pana la capat

:-*
Never, never quit!

01 Septembrie, 2006, 06:08:54 p.m.
Răspuns #13

Little Rose

am fost intrebata daca as putea sa iubesc un singur barbat.

si am raspuns firav DA, pentru ca asta am cautat toata viata.

tu stii cel mai bine daca prietenul tau e ACELA, e jumatatea.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

01 Septembrie, 2006, 11:11:34 p.m.
Răspuns #14

buterflY

Poate uneori sunt increzatoare si ma incearca sentimente care imi spun ca da, vom fi impreuna pana la sfarsitul vietzii, dar cateodata realitatea imi joaca feste si ma face sa nu mai simt siguranta...mi-e frica sa gandesc atat de departe. in sinea mea simt si parca ma vad la brat prin parc la 60 de ani impreuna cu prietenul meu, dar cand vad ce se intampla in jurul meu, cate cupluri au probleme si care imi spun ca si ele au trecut prin faze acestea, ma deziluzionez si parca ma apuca teama :(