10 Octombrie, 2025, 03:56:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Povestea mea ...  (Citit de 43444 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Ianuarie, 2007, 11:54:05 p.m.
Răspuns #45

Strumfita

da .. asa e ..
e adevarat ca viata nu se rezuma la o singura zi ..( doar cea a fluturilor ) .. nu se rezuma nici la 16 ani..
deocamdata cursul vietii nu depinde de mine .. defapt nu va depinde niciodata .. sau cel putin nu in totalitate. Deocamdata pot doar sa inaintez .. privind inainte .. si asigurandu-mi un viitor mai bun .. o viata mai buna ..
uneori simt ca pana si vantul e impotriva mea .. si ploaia ma loveste in fata .. simt ca ma prabusesc si ca nu mai pot sa continuu lupta.. si imi spun : "ma opresc aici" .. dar dupa aceea realizez ca nu pot sa raman pe loc .. nu pot sa ma opresc pentru ca sunt doua persoane care se bazeaza pe mine .. si care nu vor sa-mi zareasca nici macar o lacrima.. una dintre acele peroane e mama mea, iar a doua ..  un inger ..
pana si eu ma bazez pe mine ..
recunosc, de multe ori mi se face frica si imi spun ca nu am cum sa reusesc .. nu am cum sa razbesc, nu am cum sa ajung acolo unde imi propun .. ca nu sunt destul de buna, dar atunci cineva imi sopteste: "impreuna vom reusi", si imi dau seama ca daca am reusit sa trec prin atatea, nu am cum sa pierd ..
atunci am fost singura .. a trebuit sa plec privirea .. si sa continuu .. singura .. acum, nu mai e asa .. cineva imi va ridica mereu privirea, ma va lua de mana .. si ma va ajuta sa inaintez ..
da.. voi reusi .. oricum eu voi incerca, voi continua sa lupt din rasputeri ... nu vreau sa ajung sa ma intreb "ce-ar fi fost daca"...
sunt multe obstacole presarate pe drumul vietii .. unele mai mari, altele mai mici .. dar nu e nimic peste care sa nu poti trece .. luptand ..

ps: eu va multumesc ca ati fost mereu alaturi de mine, sunteti.. si stiu ca veti fi mereu .. si asta ajuta ..
iti multumesc mult des pentru vorbele spuse .. iti multumesc ca ai stiut mereu sa imi ridici moralul ..  :-*
« Ultima Modificare: 18 Ianuarie, 2007, 11:57:41 p.m. de Strumfita »
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Martie, 2007, 01:17:41 p.m.
Răspuns #46

Camellia

Ai fost,esti si vei fi o luptatoare ingerasule!:)va veni si vremea ta sa fii fericita,are Dzeu grija de toata lumea.

23 Martie, 2007, 08:20:05 p.m.
Răspuns #47

wanderer

Vizitator
A fost ca un vis…te-am dus in locul meu de suflet, ti-am aratat micul meu secret, te-am lasat sa-mi descoperi lumea… .Am ras impreuna, ai plans alaturi de mine, m-ai tinut de mana cand imi era frica si m-ai tinut in brate cand aveam nevoie….Toate s-au petrecut intr-un singur loc…era o camaruta mica dar care a strans atatea amintiri frumoase. Zilnic adorm gandindu-ma la ce a fost, cum a fost si cu ochii tristi descopar ca nu mai esti si nu vei mai fi vreodata. In fiecare secunda traita aici ma sufoc de dorul tau…dar supravietuiesc zambind si sperand ca intr-o zi totul va disparea.
Acum imi indrept pasii spre un alt loc drag noua, un alt loc plin de amintiri…dar unic, in felul lui. Atunci eram noi doi, muntii si dragostea noastra…acum, ma duc singura…singura ca sa descopar amintiri, durere, iubire neimpartasita…
Oare de ce dor atat de mult amintirile? De ce fiecare loc trebuie sa ma faca sa ma gandesc la tine?

Nu inceta ingerasule sa crezi in tine,in sufletul tau si nu iti pierde increderea ca acolo,undeva exista un inger al tau si atunci cand va venii va fi alaturi de tine,cu sufletu,cu inima,cu trupul,cu toata dragostea lui.Sa fi iubita....

15 Decembrie, 2007, 02:08:01 p.m.
Răspuns #48

Strumfita

te iert tata .... te iert ..

30 Ianuarie, 2008, 06:30:21 p.m.
Răspuns #49

Copilutz@

Ce vad eu aici?o familie..o mare familie formata din useri acetui chat :) un loc unde te poti descarca,este singurul forum care pur si simplu pot zice ca il ador!Strumfita eu cred ca acum te-ai ridicat..stiu ca esti undeva pe un piedestal si ce e mai important e ca esti pentru mama omul care a vrut sa devi!bravo strumfito atat pot zice,iti urez in viata numai noroc si fericire dar si sanatate :-* :-* :-* :-* :-*
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!

27 Februarie, 2008, 06:53:40 p.m.
Răspuns #50

gyulya_28

E sfasietoare povestea ta... ma bucur ca ai avut curaj si putere sa mergi mai departe.. pentru mine esti o luptatoare  :) esti minunata cu un suflet mare..o sa vezi ca roata se intoarce ..si o sa vina soarele si pe strada ta..curaj si capul sus sufletel mic si dulce :-*
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

23 Mai, 2008, 04:58:32 p.m.
Răspuns #51

Strumfita

De multe ori ma intreb .. ce rost are? Nimic in lumea asta nu merge bine, nimic nu e corect. Probabil o sa se spuna ca dramatizez .. nu.. nu dramatizez. E viata mea si din pacate, nu ma pot lauda cu ea. Nu vreau sa ma plang .. nu am nevoie de mila, nici de compasiune.. am nevoie doar.. sa scriu.
Umilinta, ignoranta, ironie.. toate acestea ma lovesc, pe zi ce trece tot mai tare. Uneori e bine .. se calmeaza apele, cerul se insenineaza, reusesc sa urc mai sus si sa spun "viata nu e atat de rea cum credeam". Dar atunci, norii vin iar, iar sunt lovita.
M-am saturat! Doar frica de Dumnezeu ma mai tine azi in viata, caci, altfel ce rost ar avea? Am ajuns sa nu imi mai pese, sa nu imi mai pese de mine si sa fiu sigura ca sunt doar o marioneta.

23 Mai, 2008, 07:23:06 p.m.
Răspuns #52

George Ene

Ştrumfiţa dragă, eşti o fată extraordinară! Eşti un suflet ales! Eşti sensibilă, mărinimoasă, ai talent, probabil că poţi mult mai mult decât spui şi faci. Ai răbdare, ai încredere în tine, pentru că vei reuşi în tot ceea ce-ţi propui şi vei fi fericită. Tu eşti o luptătoare, cum bine spune mama ta, deci nu fii tristă, nu decepţiona, fii dârză şi nu te lăsa! Ce-i al tău va fi numai al tău – norocul şi viaţa frumoasă vor fi de partea ta. Tu ai suferit, într-adevăr, foarte mult.  Să ştii că unii părinţi, în neghiobia lor, mutilează sufletele copiilor lor, dar dă-ţi seama că copiii sunt cu totul altceva (cu totul alte fiinţa) decât părinţii. E adevărat că copiii, când sunt mici, au nevoie de părinţi, dar vine vremea să nu mai aibă nevoie de ei, dacă lucrurile iau şi asemenea întorsături…
   Te rog din toată inima, nu decepţiona, nu te lăsa pradă deznădejdiei, nu te descuraja.
   Tu meriţi cu mult mai mult decât mulţi dintre semeni. Va veni vremea să-ţi fie reparate durerile acumulate în anii copilăriei. Va veni vremea să ai familia ta, să ai copiii tăi, să le fii model. Sunt sigur că vei fi o mamă devotată şi un părinte demn de toată lauda. Bucură-te la acest gând! Fericirea fie de partea ta, după cum ai de partea ta tinereţea şi puritatea, adică cea mai frumoasă vărstă şi cea mai perfectă zestre psihică, care trebuie să te ţină dreaptă, mereu dreaptă. Reţine: eu cred că tu eşti un înger. Sunt sigur de aceasta.
   Ai toată stima şi preţuirea mea, minunată colegă şi dragă fată extraordinară!    
E cantu dinoscitur avis

23 Mai, 2008, 08:07:20 p.m.
Răspuns #53

inda

M-am saturat! Doar frica de Dumnezeu ma mai tine azi in viata, caci, altfel ce rost ar avea? Am ajuns sa nu imi mai pese, sa nu imi mai pese de mine si sa fiu sigura ca sunt doar o marioneta.

Strumfito, viata nu trebuie traita de frica cuiva, nici macar de frica lui Dumnezeu, ea trebuie traita, pur si simplu, nu trebuie cautat un motiv, insa cred ca tu ai multe motive sa o traiesti mai departe. Daca ai rezistat unde i-ar fi fost greu chiar si unui adult ai facut-o nu din teama ci din dragoste, asa ca nu lasa sa se stinga flacara acea din tine si mergi mai departe.
Chiar daca tu ai impresia ca nu iti mai pasa, mereu se va gasi cineva caruia sa-i pese de tine !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

24 Mai, 2008, 03:48:04 p.m.
Răspuns #54

Strumfita

GeoSteph .. iti multumesc, dar mie nu mi se pare ca vorbesti despre mine. Eu nu sunt deloc asa cum spui tu, din pacate. Am si eu o gramada de defecte, sau mai bine zis eu insumi sunt un defect.  Oricum, iti multumesc!

Inda, uneori te aflii in situatia in care nu iti mai gasesti rostul in lume. Eu ma aflu in aceasta situatie de foarte foarte mult timp, am avut doar 1 an si jumatate de "pauza" .. in care am simtit ca traiesc, dar acum, nici asta nu mai e, iar fericirea mea s-a transformat in calvar.

24 Mai, 2008, 05:18:12 p.m.
Răspuns #55

Strumfita

NU MAI VREAU! AM MURIT! nu mai vreau sa te vad niciodata .. nici nu vreau sa mai aud de tine .. tu nu ai existat niciodata .. ai fost si vei fi mereu un cosmar al vietii mele. As vrea sa te urasc .. dar nici macar de asta nu sunt in stare. Felicitari! Ai reusit sa imi demonstrezi ca nu is indeajuns de puternica incat sa ma tin de promisiunea care mi-am facut-o cand eram mica .. si anume ca "eu nu o sa ma las niciodata calcata in picioare, si nu o sa trec niciodata prin ce a trecut mama mea" .
 Ai reusit sa imi demonstrezi ca tati a avut dreptate cand mi-a zis "esti un nimeni si vei ramane un nimeni toata viata .. indiferent ce ai face". AI REUSIT! Esti multumit? Acum dispari din viata mea .. lasa-ma te rog si nu ma mai chinui. Ia tot .. ia ce vrei .. nu ma intereseaza.
 Am fost proasta si slaba cand am hotarat sa iti acord toata increderea, cand am spus "tu esti altfel", dar nu regret ... m-ai facut sa vad dincolo de aparente si m-ai ajutat sa ma cunosc .. nu mai are rost .. imi dau jos masca .. iata-ma .. sunt eu .. nimeni...

25 Mai, 2008, 11:42:19 p.m.
Răspuns #56

Strumfita

de ce e atat de greu ..?

25 Mai, 2008, 11:58:22 p.m.
Răspuns #57

Escu

Global Moderator
Greu cu iubirile...o stie toata lumea. Ai un loc in care sa te descarci, un loc in care sa plangi si un loc unde multa lume e alaturi de tine. Ideea mea e simpla. Mergi mai departe. Nu e nimic nou, nu e nimic care sa te ajute sa treci peste durere. Cu totii am trecut pe acolo. Ai sa te pierzi din nou in ochii altuia, trebuie doar sa ai rabdare si putina incredere. Nu-i trata pe toti care or sa vina in viata ca pe niste vinovati. Acorda o sansa fiecaruia caci asa vei ajunge sa iubesti cu adevarat.
Let's put a smile on that face!

26 Mai, 2008, 01:33:55 a.m.
Răspuns #58

Switty

Strumfito, draga, eu te imbratisez mai intai de toate  :hug: In ce priveste durerea ta..e adevarat, ai inceput prea devreme, te-au incoltit multe din toate partile, insa, cum se spune " What doesn't kill us, makes us stronger" - te vei cali datorita acestor lovituri. Va durea si va dura, da, insa va veni si momentul cand zilele acestea vor ramane doar o amintire urata. De tine depinde cat de curand..
Si nu permite nimanui, nici macar (sau mai ales) propriului tau parinte sa-ti creeze complexe de inferioritate, sa te faca sa crezi ca nu valorezi nimic.
Esti, deci existi! Esti materie, fiinta, viata. Esti importanta, viata ta conteaza pentru multa lume si trebuie sa conteze in primul rand pentru tine..nu fii fericita doar un an - fii fericita o viata. Pentru ca esti. Pur si simplu.
Sa-ti mai zic?  :-*
« Ultima Modificare: 26 Mai, 2008, 01:53:33 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

10 Iunie, 2008, 06:19:06 p.m.
Răspuns #59

Strumfita

"imi pare rau .. ca a aparut amalia .. imi pare rau ca .. m-am razbunat pe mine insumi in cel mai prost mod ... imi pare rau ca te-am lasat sa ma schimbi .. imi pare rau ca un 1 jumate a trebuit sa ma prefac ca is altceva ... altcineva decat ceea ce sunt .. imi pare rau ca nu ai putut sa fi mai intelegator .. imi pare rau ca is atat de naiva si am fost atat de naiva, imi pare rau ca is atat de proasta .. imi pare rau ca nu is mai indrazneata .. imi pare rau ca is atat de sensibila si ca nu pot sa fiu indiferenta .. imi pare rau ca m`am lasat calcata in picioare de atata lume ... imi pare rau ca nu pot sa urasc si sa fiu rea .. imi pare rau ... de multe multe altele"

Imi pare rau ca nu is mai descurcareata si ca is atat de slaba. Dar eu nu mai pot asa.. m-am saturat sa iti tot intorci vorbele .. ma ametesti! Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau acele raspunsuri, dar nici eu nu mai stiu.. nimic. Of, as vrea sa pot sa fug in pustietate.. sa fiu singura. Ador sa fiu singura .. e mai usor.
ADIOOOOO!!!!!!!! M-AM SATURAAAT!!!!