Taman de aceea fac scandal la inregistrari - pentru ca utilizatorii sa nu aibe de suferit

Am backup la tot ce trebuie, se vor pastra parolele, username-urile, totul va fi fix la fel.
Voi cumpara hosting in alta parte - in mod cert nu ma mai leg la cap cu incepatori in ale calculatoarelor.
Adica asta m-a enervat teribil, sa mi se zica faptul ca ei habar n-au ce se intampla: pe de o parte 1. suna neprofesionist oricui ai spune-o, 2. unui inginer automatist (

) nu poti sa-i spui ca ce se intampla cu un calculator este mister - nu exista mistere in calculatoare, ci doar oameni care nu stiu sa inteleaga despre ce e vorba, 3. nu mi se pare corect angajatii inregistrari.ro sa invete meserie incercand sa patrunda ce se intampla (de cateva luni!!) pe timpul si nervii utilizatorilor lovetime.ro.
Asa ca totul va fi anuntat, si maxim ce se va pierde vor fi posturile/mesajele private din ultimile 24 de ore

cu toate ca voi incerca sa minimizez si acest interval, si sa nu se piarda absolut nimic. Transferul se va face peste noapte..