11 Octombrie, 2025, 10:12:29 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Siteul Lovetime.Ro va fi oprit cateva zile in viitorul apropiat.  (Citit de 9652 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Septembrie, 2006, 06:23:09 p.m.
Citit de 9652 ori

viulian

Administrator
Salut!

Poate ca ati observat ca in ultima vreme siteul nu raspunde (asta a culminat azi duminica, 3 Sept 2006 cu o "pana" de la 4:46 AM pana la ora 13:00). Asta se datoreaza firmei la care forumul este hostat, si anume TOP HOSTING S.R.L (inregistrari.ro) care nu reuseste sa inteleaga ce li se intampla cu calculatoarele de pica asa din senin. Plus ca suportul tehnic nu este 24/24 asa cum afirma - de exemplu azi am sunat aproape continuu la cele 3 numere de telefon si nu a raspuns nimeni....

Pe scurt, dupa o ultima discutie cu ei - discutie ce o voi purta zilele urmatoare - si probabil fara rezultat caci am mai tot discutat si ei profesionist ridica nestiutori din umeri - va trebui sa mut forumul altundeva. Voi anunta din timp, insa va rog sa aveti rabdare pana cand se va definitiva... Statistic problemele se vor accentua - siteul mergand din ce in ce prost (azi, din 18 ore cate au trecut de la miezul noptii, a mers doar vreo 8 ).

Multumesc pentru intelegere... :)
« Ultima Modificare: 03 Septembrie, 2006, 06:25:09 p.m. de viulian »

03 Septembrie, 2006, 07:48:21 p.m.
Răspuns #1

Marcat pentru stergere...

:(  :(  "Request time out while loading http://www.lovetime.ro/community.php... "
am observat problema, insa nu stiam ce se intampla... sper ca lovetime sa nu lipseasca mult timp si problemele de transfer domeniu si administrative - sa nu avem noi utilizatorii de suferit... i-ti urez mult succes in rezolvarea problemelor ivite. :'(   :'(

03 Septembrie, 2006, 08:25:55 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Taman de aceea fac scandal la inregistrari - pentru ca utilizatorii sa nu aibe de suferit :)

Am backup la tot ce trebuie, se vor pastra parolele, username-urile, totul va fi fix la fel.
Voi cumpara hosting in alta parte - in mod cert nu ma mai leg la cap cu incepatori in ale calculatoarelor.
Adica asta m-a enervat teribil, sa mi se zica faptul ca ei habar n-au ce se intampla: pe de o parte 1. suna neprofesionist oricui ai spune-o, 2. unui inginer automatist ( 8) ) nu poti sa-i spui ca ce se intampla cu un calculator este mister - nu exista mistere in calculatoare, ci doar oameni care nu stiu sa inteleaga despre ce e vorba, 3. nu mi se pare corect angajatii inregistrari.ro sa invete meserie incercand sa patrunda ce se intampla (de cateva luni!!) pe timpul si nervii utilizatorilor lovetime.ro.

Asa ca totul va fi anuntat, si maxim ce se va pierde vor fi posturile/mesajele private din ultimile 24 de ore :) cu toate ca voi incerca sa minimizez si acest interval, si sa nu se piarda absolut nimic. Transferul se va face peste noapte..

05 Septembrie, 2006, 09:55:37 a.m.
Răspuns #3

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

05 Septembrie, 2006, 09:29:15 p.m.
Răspuns #4

valentina

sa speram ca nu va lipsi prea mult timp.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

19 Septembrie, 2006, 04:49:02 a.m.
Răspuns #5

Evangeline

Eu am mai lipsit un pic si nu mai stiu nimic Iulian ??? S-a rezolvat problema cu site-ul? Va ma fi oprit sau a fost oprit? :-\

:-*
Never, never quit!

19 Septembrie, 2006, 09:07:52 a.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Saluti Kytty!

Am vorbit pana la urma la inregistrari.ro, si aparent lucrurile si-au revenit (adica in ultima saptamana cel putin nu a picat deloc). Inca nu am facut mutarea, dar voi anunta din timp oricum :) Lucrurile raman ca si pana acum deocamdata. Adica site-ul merge si tinem stabilitatea lui sub observatie.

19 Septembrie, 2006, 03:57:51 p.m.
Răspuns #7

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

20 Septembrie, 2006, 05:01:24 a.m.
Răspuns #8

Evangeline

Never, never quit!