05 Noiembrie, 2025, 10:44:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: doar tu si eu  (Citit de 49335 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Octombrie, 2006, 08:48:25 a.m.
Răspuns #15

pokemon

La multi ani noua iubire....
Sunt 5 luni...5 luni de cand noi am luat viata...de cand am inceput sa traim....5 luni pline de iubire....de suferinta....de dor,de fericire....am simtit atatea lucruri in timpul asta...poate e un timp scurt...dar mie mi se pare o vesnicie...am impresia ca te cunosc de o viata...
Sa crestem mari iubire...in fiecare clipa mai mari...pana o sa fim dati afara din univers...pt ca ne iubim prea mult  ;D
La multi ani iubire!Sa ne inconjori mereu....

PS:poti iubire sa faci cumva sa mi treaca durerea asta de mana? ??? ;D
« Ultima Modificare: 24 Octombrie, 2006, 01:15:39 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Octombrie, 2006, 07:53:29 a.m.
Răspuns #16

pokemon

Esti viata mea
Esti sufletetul meu
Esto tot ce imi doresc
Te iubesc
Imi doresc ca zilele sa fie asa cum esti tu
Inocenta,pura si doar tu...
Te iubesc papusha,
Iar cuvintele sunt doar cuvinte,
Dar vin din inima in cazul meu

Cat de mult inseamna cuvintele astea....te iubesc iubire.... :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Octombrie, 2006, 08:31:07 p.m.
Răspuns #17

pokemon

Lacrimile ma dor....sufletul imi plange...dragostea e asa de frumoasa...si asa de dureroasa...nu stie nimeni...sti decat tu iubire cat inseamna fiecare clipa cu tine.Exista momente cand suntem departe...si totusi ne simtim atat de aproape...
Stim amandoi cat e de greu si stim cum numaram fiecare zi care trece...fiecare zi pana vom fi suflete siameze...nu..pana vom fi corpuri siameze...caci sufletele noastre sunt doar unul singur...sunt de mult timp unul singur...de cand noi inca nu stiam asta....
Te am asteptat o viata...fara sa stiu...asteptam atingerea ta...asteptam acea persoana care ma va implini si care ma va face fericita....
Nu te cunosteam atunci...dar tu erai langa mine...imi stergeai lacrimile cand plangeam,ma luai in brate atunci cand sufeream...si ma tineai de mana atunci cand eram fericita...Inca simt asta....cand ma uit la tine...vad fericirea in fata mea....de cand te am cunoscut am aflat ce inseamna iubirea.Acum stiu ca nu conteaza nimic altceva decat fericirea ta....si sti ca as face orice ca sa iti fie bine...Nu cunoscusem sentimentul asta pana acum..
Visul...este trait de noi amandoi..este visul in care vom fi impreuna...si nimic nu ne va mai putea desparti...nici parintii...nici distanta....nici...nimeni...
Vom apara visul nostru cu orice pret....asa e iubire?asa e?
Cred in asta...si daca te intrebi cat voi reusi sa suport situatia...atat cat va trebui...chiar daca uneori ma cuprinde disperarea....si nimic nu mai conteaza...si blestem distanta...blestem tot ceea ce ne desparte si nu ne lasa sa fim fericiti...
Stiu...m am nascut ceva mai tarziu...ar fi trebuit sa ma nasc cu cativa ani mai devreme....ar fi trebuit sa ma nasc cu cativa km mai aproape...sau....macar...ar fi trebuit sa intru in viata ta mai devreme...Ma gandesc ca asa ar fi fost totul perfect...Dar...nu...destinul nu a vrut sa fie asa....a trebuit sa ne pune piedici...sa ne arunce in necunoscut...dar lui trebuie sa ii multumim...pt ca datorita lui s au intamplat multe...el este cel care ne a facut cunostinta...el este cel care a hotarat cand e momentul potrivit...el a hotarat asta de mai multe ori...si am incredere ca nu a gresit...
Noi suntem oameni...avem dreptul sa gresim...dar el nu...Nu vreau sa cred ca el poate gresi....Totul se intampla cu un scop...asa stiu...asa cred...de noi depinde doar sa luam anumite hotarari...si tot el este cel care hotaraste daca deciziile luate sunt corecte...
Revin mai tarziu iubire...voi continua sa scriu....acum nu mai pot....acum imi e prea greu...caci dorul ma apasa prea tare...ma pune la pamant...nu mai pot...in fiecare seara spun asta...si totusi pot...inca mai pot....datorita tie...pt tine....POT!
« Ultima Modificare: 16 Decembrie, 2006, 08:27:27 p.m. de pokemon »

26 Octombrie, 2006, 02:21:46 p.m.
Răspuns #18

pokemon

O lacrima aluneca pe obrazul meu...si dupa ea inca una....si inca una...Plang ...Ceva ma apasa...ceva nu mi da voie sa zambesc desi totul este bine...Este dorul de noi,iubire
Nu stiu...nu inca...n am invatat cum sa l innabusesc...cum?cand in fiecare moment esti in sufletul meu...cum pot sa nu ma gandesc la tine?Nu vreau sa nu ma gandesc la tine...vreau doar atat....sa fim impreuna...pt ca iar,iar iubire...iar m am lasat prada dorului...Suntem oameni mari,stiu...cred ca ar trebui sa stiu asta,dar nu...doarul acesta e mai puternic decat mine.Ma asfixiaza incet incet...oare o sa mi revin?O sa mi revin...dar...cand vom fi NOI...pana atunci iubire...sunt aici....iar tu esti acolo....dar suntem impreuna... :'(

26 Octombrie, 2006, 03:11:19 p.m.
Răspuns #19

pokemon

Te astept
Smulgand promisiuni clipelor
Strivind intre degete
Nedumeririle si indoielile

Te astept
Cu ochii imbatati de dor
Cu sufletul frematand
Si cu fruntea plecata
Cu ganduri dospite-n
Aroma sperantelor.

30 Octombrie, 2006, 09:22:57 p.m.
Răspuns #20

pokemon

Marturisesc ca o parte din mine a ramas cu tine. Si suntem tu si cu mine, mereu impreuna, niciodata despartiti (poate doar de distanta, dar niciodata in inimile noastre). Nu m-am asteptat sa ma simt asa, e greu de explicat. Se spune ca e dragoste, dar pare mai mult decat atat.
E o ironie ca timpul petrecut impreuna parca zboara ca si cum s-ar grabi sa ajunga undeva si timpul departe de tine se taraste cu pasi lenesi ca si cum nu ar mai exista un maine. Numar orele si foile din calendar, bucuraosa ca momentul vederii se apropie, dar totusi nu este indeajuns. Chiar si o zi petrecuta departe de tine pare prea mult.
Te macini gandindu-te la mine? Eu marturisesc ca da. Adeseori vad cu ochii mintii clipa te voi imbratisa ca intr-un vis si restul lumii va deveni neant. Cat de frumos va fi! Pana cand clipa va sosi, te pastrez in inima mea.
« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2006, 10:04:50 a.m. de pokemon »

19 Noiembrie, 2006, 11:35:07 a.m.
Răspuns #21

pokemon

Doar tu ai reusit
Sa alungi noaptea dintre noi
Si doar tu ai fost aici
Cand a fost frig si au fost ploi.

Doar tu stii sa m-atingi
Cand soarele apune trist
Iar daca pleci nu vreau sa stii
Eu nu fara tine nu exïst.

19 Noiembrie, 2006, 06:43:50 p.m.
Răspuns #22

pokemon

Tu ma faci sa cred,tu ma faci sa sper,tu ma faci sa zbor mereu...Doar tu ai reusit sa alungi distanta dintre noi,si doar tu ai fost aici si cand  a fost greu.Stiu ca totul pare fara rost uneori,dar eu voi fi aici mereu,iti sterg lacrimile si te fac sa zambesti chiar daca iti e greu.E noapte si e frig,nu mai crezi in nimic dar sunt aici si vreau sa sti,cred in tine si n iubire,cred in noi orice ar fi...si sunt doar a ta...numai a ta...

24 Noiembrie, 2006, 07:46:32 a.m.
Răspuns #23

wanderer

Vizitator
Ai fost in mine-o clipa un rasarit de soare
Ce prin perdeaua ninsa de flori il sarutam,
Ai fost lumina vietii, a teilor candoare
Ce intr-o zi senina prin visuri sarutam.

Ai fost mai mult de-o raza senina de lumina,
Ai fost mai mult de-o clipa in sufletu-ntristat
Si-ai nemurit in mine in orice zi senina
Ce prin a sa lumina si-n mine-a luminat.

Ai fost o stea de aur sau poate-un infinit
In care nemurirea mi-as fi pierdut mereu,
Dar ce sa mai triumfe peste acest sfarsit
Ce-n suflet imi coboara ca plumbul, tot mai greu...?

Ai fost lumina vietii ce ziua-mi ofereai
In tristele castele ce noaptea le pandea
Si chiar de-n multe zile adeseori taceai,
Acel senin de vise mereu ma urmarea...

Si alergand spre tarmuri la care eu visam
Cä idealul nostru le va pune peceti,
Eram tot mai senina si chiar daca plangeam,
Acele zile simple sa nu le mai regreti.

Desi ai fost în mine lumina peste vis,
Azi am ramas uitata in lumile din noi
Si chiar de versuri albe doar pentru tine-am scris,
Nu mai veni o clipa in lumea dinnapoi.

Ai fost in mine-o raza de soare stralucind
Si-ai fost poate iubirea din mine cea dintai,
Dar ce rost are-acuma sa ma admiri murind
Si-n ultima mea clipa rostind la fel "RAMAI"!

Ai incredere scump pokemon,totul o sa fie bine.

10 Decembrie, 2006, 09:03:43 p.m.
Răspuns #24

pokemon

Unde esti iubirea mea?Iar atatea clipe goale..atatea amintiri frumoase...si iar timpul care ne este dusman...
Iar momentele in care respiram acelasi aer...si din nou...iarasi atat de aproape...si totusi extrem de departe...
« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2006, 10:08:02 a.m. de pokemon »

13 Decembrie, 2006, 07:38:54 p.m.
Răspuns #25

pokemon

In fiecare zi cand ma trezesc,                                                             
Sper sa fie doar un vis,
Nu vreau sa cred,nu pot sa cred
Ca tu nu esti aici...
E greu sa mergi inainte,
Sunt goala pe dinauntru,as vrea sa fii aici,
As face orice sa-mi fii mereu alaturi.
Cuvintele nu pot spune ce insemni tu pentru mine,
Chiar si atunci cand suntem departe
Suntem mereu nedespartiti...
La fiecare pas,
La fiecare miscare...in fiecare zi...
As vrea sa fii aici....

Stiu ca este minunat
Sa gasesti persoana care
Te face sa simti viata,
Sa simti ca esti cineva,
Ca pentru  EL,
Tu esti lumea toata

E asa bine sa fii iubit
Esti aici cu mine
Puternic,dar atat de bland
ma faci sa realizez
Ca suntem suflete pereche
Mereu nedespartite

« Ultima Modificare: 13 Decembrie, 2006, 09:12:47 p.m. de pokemon »

14 Decembrie, 2006, 06:14:06 p.m.
Răspuns #26

pokemon

In prag de sarbatori,te rog pe tine Doamne,sa ne lasi sa fim fericiti...sa putem sa credem si noi ca viata chiar e frumoasa,sa nu ne mai chinuim.Te rog asa de mult,Doamne?
Vom fi departe in Noaptea Sfanta de Craciun,voi incerca sa ma bucur,dar cum voi putea,cand el va fi acolo...iar eu aici...Locul acesta nu mai inseamna pt mine acasa...este un loc gol...unde doar traiesc.Acasa este alaturi de el,oriunde ar fi asta,la celalalt capat al pamantului,in Africa,in India sau peste 5 mari si oceane.Acolo este acasa,chiar de totul imi este strain,chiar daca nu cunosc pe nimeni,el este acolo.Ar trebui sa pot sa-i fiu alaturi oriunde este el.
Sufletul este langa el si inima imi bate numai pt el,numai pt el mai exist.
Sarbatori...ar trebui sa fim fericiti...pt noi va fi asa de greu,mult mai greu decat este de obicei,pentru ca simtim nevoia sa ne strangem in brate si sa ne spunem *La multi ani!*,dar nu vom putea....inimile ne sunt ingemanate,ele vor fi fericite dar noi vom plange...Cata ironie  :'(

21 Decembrie, 2006, 08:26:47 p.m.
Răspuns #27

pokemon

Astazi...astazi am impodobit bradutul,ceea ce pana acum imi umplea sufletul de bucurie,astazi m-a facut sa ma simt asa de trista,de goala de tot...fiecare glob pe care il asezam imi smulgea cate o lacrima,pentru ca tu nu esti aici,nu facem asta impreuna...imi doresc asa de mult sa fim impreuna,m-am rugat atat de mult la Dumnezeu sa ne lase sa fim impreuna,i-am scris lui Mos Craciun,si am asteptat o minune...inca o mai astept,o voi astepta in fiecare zi...
Anul acesta nu voi avea sarbatori,pentru ca eu nu le simt,sufletul nu imi este intreg,sufletul meu nu vrea cadouri,nu vrea nimic material,as vrea doar sa putem fi impreuna,pentru o clipa,sa ne strangem in brate si sa ne spunem Sarbatori Fericite si te iubesc,atat mi-as dori...dar stiu ca nu se poate,nu anul acesta,nu de aceste sarbatori.Vom suferi,si inima imi va plange de dor de noi.La ce folos ca totul este atat de luminos si de vesel,cand eu nu pot fi alaturi de tine?NU pot avea aproape sufletul meu,nu voi putea sa respir aerul muninat care incununeaza Sarbatorile?
Imi voi dori in continuare,voi astepta,voi spera,pentru ca numai asta pot face ,si ma voi ruga pentru clipele noastre impreuna,care se lasa asteptate,dar care stiu ca vor veni...

22 Decembrie, 2006, 09:34:48 p.m.
Răspuns #28

pokemon

Lacrimi dupa lacrmi curg pe obrazul meu,astazi,astazi a fost sarbatoare in sufletul meu.M-am rugat pentru minune si am sperat,si da,mi s-a dovedit Cineva totusi  ne iubeste.Astazi a fost Craciunul sufletului meu.A fost ziua in care am renascut,si ziua in care am murit inca o data,dar am murit numai pana vom fi iarasi NOI.Am murit,pentru ca eu fara tine, iubire,nu mai pot fi eu...sufletul meu nu se mai regaseste nicaieri,nimic nu il face fericit,si nimic nu il impaca,decat atingerea ta,sarutul tau,iubirea ta toata.Asta e dorinta mea,sa fim mereu cum am fost astazi,sa fim unul pentru altul,sa ne tinem de mana si sa ne atingem sufletele,sa ne privim si sa vedem dragostea ce ne-o purtam,sa ne tinem in brate se sa raspiram acelasi aer,mereu noi impreuna.
Astazi,dragul meu iubit,am atins cerul si am tinut in palme soarele.Era atata de luminos,de cald si de indragostit.L-am simtit rasarind doar pentru noi,am simtit ca lumea ne apartine,am simtit ca totul este doar al nostru si doar pentru noi.
Azi am fost egista,nu m-am gandit la nimeni altcineva,am indraznit sa ating cerul,soarele si mai apoi stelele,si am vazut ca pot.Alaturi de tine cerul nu este prea inalt,soarele nu este prea fierbinte,iar stelele nu sunt prea multe.
Iti multumesc si pentru aceasta lectie iubitul sufletului meu.
In asta noapte te voi strange in brate,si voi visa la pieptul tau,va fi mai frumos decat oricand altcandva pentru ca azi,azi a fost o zi ce nu va fi uitata,inca o zi ce nu va fi uitata.Vor fi zilele sufletelor noastre,zilele care ne vor da putere sa mergem mai departe...
A fost inca o data ziua noastra

:-* :-* :-*

22 Decembrie, 2006, 10:01:36 p.m.
Răspuns #29

Lady Allia

"...Iubito...

iti scriu dintr-un loc unde dragostea nu moare..., din sufletul meu! Sunt atat de fericit pentru ca azi a fost Craciunul nostru si mainile noastre s-au atins..., sufletele ne-au dansat de fericire, iar clipa de maine a intarziat sa vina... Ma bucur pentru soare si pentru ochii tai care l-au facut mai cald si mai stralucitor..., ma bucur pentru zambet..ca D-zeu l-a creat atat de magic pe buzele tale..., ma bucur pentru mine ca ti-am atins din nou pentru catva timp chipul draga mea..
As fi vrut sa pot sa tin timpul in palma iubirii..., dar nu am putut, desi, oarecum il tin...l-am inchis intre pleoapele obosite pentru putin...sa te mai revad...
Nu fii trista....craciunul nostru va fi si maine...si in fiecare clipa pe care o traim pentru noi...! Craciunul nostru este fiecare zi in care imi razi si te joci prin sufletul meu...iubita mea...! Craciunul nostru este clipa de acum...clipa de imediat si toate clipele noastre rand pe rand...!
Esti minunata...stii? Esti minunata numai pentru ca respiri..., numai pentru ca existi...si am invatat si eu sa exist atat de frumos!
Am sa privesc bradutul si am sa stiu ca fiecare podoaba ai atins-o tu...pentru ca fiecare podoaba este un gand pentru tine..., un gand de iubire si o multumire ca ma iubesti...!
Stii cat te iubesc...nu? "

...................................
o proza scurta..."Gandul catre tine"..., pentru draga si minunata mea prietena Pika-Pika
de la Lady_Allia

......................................

Fie ca fiecare gand frumos sa va fie alaturi, iar Carciunul sa straluceasca mai frumos pentru ca va iubiti...!
Fie ca intr-o zi sa priviti voiosi in urma si sa va aduceti aminte de tot raul ca si de un vis urat..., iar privirile voastre sa ploua cu dragoste!
Fie ca Mosul sa nu uite sa va sarute sufletele si sa va spuna..."Fiti fericiti...dragii mei!"....pentru ca existati, pentru ca va iubiti, pentru ca lumea e mai frumoasa prin voi!