Dragi prieteni !
am intrat pe acest forum pentru ca am nevoie de un sfat si stiu ca ma veti ajuta sa iau decizia corecta.
sunt atat de dezorientata,nu mi gasesc linistea.
in fiecare secunda, in fiecare persoana,il vad pe el.........barbatul ce l iubesc.
l am cunoscut acum cateva luni,iesisem de la universitate si ma plimbam pierduta pe strazi,ma simteam singura,simteam ca nimic nu mai conteaza, nu vedeam nimic , imi auzeam doar vocea gandului.
a oprit langa mine si mi a zis vorbe dulci cu care agata de obicei o fata (vrajeli).
avea casca pe cap nu i am vazut prea bine chipul, dar i am auzit vocea plina de caldura si iam vazut buzele care erau asa senzuale, ma atras din prima clipa de aceea i am si dat numarul meu.
ne am intalnit de cateva ori si dupa aceea am facut dragoste,a fost ceva feeric,minunat,nu am cuvinte sa descriu ce am simtit,a fost prima data.........of..........e asa de greu sa descriu.
m am indragostit repede de el,un lucru foarte ciudat pentru mine pentru ca ma indragostesc greu.
imi zicea multe lucrucruri frumoase,ma facea sa ma simt unica ,desi mereu ii ziceam ca nu l cred aveam incredere in el, ii credeam fiecare cuvant,eram prea oarba sa nu l cred.
intr o, zi dorind sa stiu mai multe despre el,am aflat ca este casatorit.
atunci mi a rupt lumea in doua,mi a spulberat orice dorinta
am decis sa nu l mai vad,dar nu am putut rezista,insemna prea mult pentru mine:apa,aer,incredere ,forta,vointa.........tot............. si am reluat *relatia*

il ador,dar nu ma crede,nu stiu de ce si nu e nimic mai dureros decat faptul ca cel pe care l iubesti nu te crede.

in fine,sunt o fire foarte geloasa si posesiva,nu am avut si nu am somn nopti intregi pentru ca ma gandesc mereu ca cea cu care isi inparte patul il ia in brate,sau a intalnit alta femeie si ma va uita.
* acelasi scenariu alta eroina* !!!!!
e prea mult pentru mine,eu nu am iubit pana acum,sincer,nici nu am stiut cum e pana l am intalnit pe el. Dar e prea mult pentru mine!
ma distruge pe zi ce trece tot mai tare si nu stiu ce sa fac!
sunt departe de casa,de familie,de el,mai ales de el..............

vreau sa renunt la el sa nu mai simt ce simt acum dar nu stiu cum!
nu pot!!!
Si nici nu stiu daca vreau!