E buna intrebarea.....din pacte nu stiu cand vom reusi sa o adresam invers....Are cineva probleme in dragoste???!

Eu am votat cu NU categoric...initial am vrut sa aleg varianta NU-cu mici exceptii,pt ca am stiut ca putini vor crede ca Nu-categoric ar fi posibil...
Dar am ales Nu categoric, pt ca acesta e adevarul....pot striga in lumea mare,si din tot sufletul SUNT FERICITA,CU ADEVARAT FERICITA...
Si asta nu doar de azi,de ieri....ci de aproape 6 ani...in care nici timpul,nici departarea, nici 5 ani diferenta de varsta(eu am 26 acum, el 21...calculati cati avea cand l-am cunoscut

) nu au reusit sa ne desparta....Ceea ce pt multi din jurul nostru,la inceput a paruta fi o nebunie,pt noi s-a dovedit a fi CEA MAI DULCE MINUNE!!!!Am crezut in noi,si in iubirea noastra si am trait prezentul....cu ceea ce ne oferea el...pana cand, un azi+azi+azi....s-au tranformat in luni,ani...we are still together.Si-i multumim in fiecare zi Cerului pt darul pe care ni l-a dat....SI pt puterea de a-l fi acceptat. Asadar oameni buni,va spun cu mana pe suflet...EXISTA si cineva fara probleme in dragoste!!!!