10 Octombrie, 2025, 11:31:02 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

ai probleme in dragoste? (ma refer la alea mai "mari" greu de rezolvat)

DA (categoric da)
5 (17.9%)
DA (dar sunt mici exceptii)
7 (25%)
INTRE da si nu
3 (10.7%)
NU (dar sunt mici exceptii)
5 (17.9%)
NU (categoric nu)
8 (28.6%)

Numărul total de membrii care au votat: 23

Autor Subiect: este cineva pe site-ul asta fara probleme in dragoste!? cine? (votati)  (Citit de 16768 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Septembrie, 2006, 02:57:22 a.m.
Răspuns #30

suflet

Ochii care nu se vad,se uita...(imi cer scuze ca sunt off-topic)

si eu ... imi cer scuze ca tre' sa te contrazic ... ochii care nu ii iubesti, ii uiti ... ce iubesti nu o sa uiti niciodata chiar daca pierzi!!!

:-* :-*

Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

30 Septembrie, 2006, 03:02:31 a.m.
Răspuns #31

Paul

Poate in basme... Realitatea este mai cruda din pacate.
Iubesc, deci exist.

30 Septembrie, 2006, 10:22:59 a.m.
Răspuns #32

Rudy Valentino

Un Mare Maestru  nu are cum sa intampine probleme  atunci cand e vorba de "love" 8)

Rudy Himself

30 Septembrie, 2006, 06:15:50 p.m.
Răspuns #33

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

16 Noiembrie, 2006, 11:39:39 p.m.
Răspuns #34

orhideea albastra

E buna intrebarea.....din pacte nu stiu cand vom reusi sa o adresam invers....Are cineva probleme in dragoste???! :-[
  Eu am votat cu NU categoric...initial am vrut sa aleg varianta NU-cu mici exceptii,pt ca am stiut ca putini vor crede ca Nu-categoric ar fi posibil...
Dar am ales Nu categoric, pt ca acesta e adevarul....pot striga in lumea mare,si din tot sufletul SUNT FERICITA,CU ADEVARAT FERICITA...
  Si asta nu doar de azi,de ieri....ci de aproape 6 ani...in care nici timpul,nici departarea, nici 5 ani diferenta de varsta(eu am 26 acum, el 21...calculati cati avea cand l-am cunoscut  ;D) nu au reusit sa ne desparta....Ceea ce pt multi din jurul nostru,la inceput a paruta fi o nebunie,pt noi s-a dovedit a fi CEA MAI DULCE MINUNE!!!!Am crezut in noi,si in iubirea noastra si am trait prezentul....cu ceea ce ne oferea el...pana cand, un azi+azi+azi....s-au tranformat in luni,ani...we are still together.Si-i multumim in fiecare zi Cerului pt darul pe care ni l-a dat....SI pt puterea de a-l fi acceptat. Asadar oameni buni,va spun cu mana pe suflet...EXISTA si cineva fara probleme in dragoste!!!!
"we want to fall in love. Why?
Because that experience makes us feel completely alive,
where every sense is heightened,
and every emotion is magnified.
It may only last a moment, an hour, or an afternoon,
but that doesn't diminish its value,
because we are left with memories..."

25 Noiembrie, 2006, 02:40:09 p.m.
Răspuns #35

suflet

ma bucur pentru tine ... si ma bucur sa citesc un astfel de raspuns ... si ma bucur sa vad ca sunt si oameni optimisti care "inca mai cred in basme"  :P ... eu tot optimist raman si sper sa vina si la mine ziua cand o sa pot vota "nu (categoric)"
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

25 Noiembrie, 2006, 03:27:12 p.m.
Răspuns #36

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

26 Ianuarie, 2007, 04:38:55 a.m.
Răspuns #37

Dedeiu

Daca nu ar fii probleme in asa ceva, cum ar mai evolua?!

31 Ianuarie, 2007, 11:35:42 a.m.
Răspuns #38

Kathlen

Daca nu ar fii probleme in asa ceva, cum ar mai evolua?!

Parerea mea este ca evoluam atunci cand nu avem probleme in acest domeniu!
Daca ar fi sa alegi o realtie in care sa te certi mereu si una una in care in ciuda diferentelor de caracter reusiti sa va intelegeti bine, ce ai alege? Cand eram de 17-19 ani imi doaream o dragoste cu nabadai....dar pana la urma te lasa fara vlaga si devine o rutina groaznica...

Am tot ce imi doresc:o iubire ca in povesti! Daca va intrebati ce e dupa Happy End, va raspund eu: iubirea din povesti continua....pana la sfarsitul...sfarsiturilor!
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

01 Februarie, 2007, 06:23:56 a.m.
Răspuns #39

Dedeiu

07 Februarie, 2007, 04:45:03 p.m.
Răspuns #40

Kathlen

Din greseli inveti, normal! Dar dupa un timp cred ca ajungi sa cunosti persoana de lanaga tine (aici nu ma refer la saptamani, ma refer la ani de convietuire....)
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!