Andy, la varsta pe care o are prietena ta (adica ff tanara) nu cred ca este cazul de frigiditate. Problema consta in ceea ce simte cu adevarat. Dragostea inseamna alchimie. Foarte mult timp (poate prea mult) si eu am crezut acelasi lucru. Dar acest lucru izvora din faptul ca ...uneori nu stim sa interpretam corect sentimentele proprii....Eu m-am casatorit cu un tip, desi...nu pot spune ca il iubeam, si de aici rezultanta... Putea sa faca saracul o multime de lucruri pentru mine, eu nu puteam comunica cu el(aveam un sentiment de rusine, acest subiect il consideram tabu). Apoi, el a decedat, iar peste ani am cunoscut singurul barbat care...m-a facut pur si simplu sa vibrez....Deodata nu mi s-a mai parut greu sa comunic, am trait sentimente unice (inca le mai traiesc) totul mi se pare ...sa ma rezum la a spune...ok! De ce ? Foarte simplu, el este sufletul meu pereche, avem o relatie deosebita, de multe ori nici nu este nevoie de cuvinte, pur si simplu anticipam ce asteptam fiecare de la celalalt. Asa ca, intr-o relatie nu este suficienta doar dorinta, este importanta si compatibilitatea si mai ales....aici nu prea are ce cauta cerebralitatea, daca simti ca este persoana care trebuie...te lasi pur si simplu purtata de val....si totul va fi mult mai simplu.....