10 Octombrie, 2025, 08:26:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce unele femei nu simt nimic?????  (Citit de 58894 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Septembrie, 2006, 03:46:50 p.m.
Răspuns #15

andY20

OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LINISTESTE TE !!!!! CHILL OUT!!!!!!!!!!!
  E bine???? ;D ;D
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 06:19:07 p.m.
Răspuns #16

Strumfita

hmm .. ok .. deci sa stiti ca la faza asta chiar m-am speriat ..  :o .. cred ca o sa ma calugaresc.. sau o sa mor fata mare ?????  ???
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

28 Septembrie, 2006, 07:03:35 p.m.
Răspuns #17

pokemon

Ingeras...nu cred ca e cazul sa te sperii...asa cum spuneam...cred ca este un prag psihic peste care respectiva nu a putut sa treaca...si...repet..parerea mea...ea nu era pregatita sa faca pasul acesta...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Septembrie, 2006, 08:29:47 p.m.
Răspuns #18

andY20

bun si despre ce prag psihic vb: explica mi mai amanuntit ca nu prea inteleg!!! ??? ???
sti......sunt blonda ;D ;D ;D
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

29 Septembrie, 2006, 02:31:11 p.m.
Răspuns #19

pokemon

Si eu sunt blonda...si sunt mandra de asta  ;D
Pai...probabil ea nu era pregatita sa aiba intretina relatii sexuale cu acel barbat...poate nu se simte in largul ei cand este cu el...aici tine mult si de barbat  ;) sa stie cum sa o faca sa se relaxeze si sa se bucure de ceea ce primeste
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 09:09:48 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
cu totii stim ca prima data pt femei...e putin cam...cu mai mult de 1000 de intrebati in cap...putine se relaxeaza ...si incearca sa descopere...unele raman blocate...altele...dupa repetarea actului in sine....revin la normal...:)
Let's put a smile on that face!

29 Septembrie, 2006, 10:15:32 p.m.
Răspuns #21

pokemon

Pai...cred ca respectiva a cam trecut de 1 oara....asa ca...ar fi cazul sa se relaxeze...si sa se lase purtata de val :)

30 Septembrie, 2006, 04:06:52 p.m.
Răspuns #22

andY20

;D ;D ;D ;D ;D ;D
   sincer nu am intrebat o de cate ori a facut ...... dar am sa o intreb ;D ;D ;D ???
    nu stiu dar mi e mi se pare ciudat sa te uiti la partenerul tau sa vezi ca e in al 9 lea cer si tu ....pauza..
   mi e nu mi ar mai arde de ......

01 Octombrie, 2006, 01:26:30 p.m.
Răspuns #23

Escu

Global Moderator
au fost cazuri si cazuri...

01 Octombrie, 2006, 01:30:00 p.m.
Răspuns #24

andY20

adica???
  ce  cazuri??
  sti eu am nevoie de explicatii ca sa inteleg :D :D :D

01 Octombrie, 2006, 01:35:46 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator

adica???
  ce  cazuri??
  sti eu am nevoie de explicatii ca sa inteleg :D :D :D

o sa iti fac un desen mai tarziu :D...cazuri in care si-a revenit din "shoc" ...si cazuri in care nu si-a revenit deloc....si in ziua de azi cand face dragoste..de fapt face sex....

01 Octombrie, 2006, 02:04:23 p.m.
Răspuns #26

andY20

;D ;D ;D ;D ;D ;D
   escu..escu ..sper ca esti talentat la desen :-* :-* :-*

09 Ianuarie, 2007, 08:40:52 p.m.
Răspuns #27

valentina

Lipsa pasiunii,atractiei fizice,a dragostei.Sau poate lipsa lui de interes fata de ea.Poate ca pe el nu-l intereseaza daca ea se simte bine.
        Sau e frigida ,cu toate ca nu cred.S-ar putea ca el sa fie cauza.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

29 Ianuarie, 2007, 10:14:50 p.m.
Răspuns #28

Alia

Andy, la varsta pe care o are prietena ta (adica ff tanara) nu cred ca este cazul de frigiditate. Problema consta in ceea ce simte cu adevarat. Dragostea inseamna alchimie. Foarte mult timp (poate prea mult) si eu am crezut acelasi lucru. Dar acest lucru izvora din faptul ca ...uneori nu stim sa interpretam corect sentimentele proprii....Eu m-am casatorit cu un tip, desi...nu pot spune ca il iubeam, si de aici rezultanta... Putea sa faca saracul o multime de lucruri pentru mine, eu nu puteam comunica cu el(aveam un sentiment de rusine, acest subiect il consideram tabu). Apoi, el a decedat, iar peste ani am cunoscut singurul barbat care...m-a facut pur si simplu sa vibrez....Deodata nu mi s-a mai parut greu sa comunic, am trait sentimente unice (inca le mai traiesc) totul mi se pare ...sa ma rezum la a spune...ok! De ce ? Foarte simplu, el este sufletul meu pereche, avem o relatie deosebita, de multe ori nici nu este nevoie de cuvinte, pur si simplu anticipam ce asteptam fiecare de la celalalt. Asa ca, intr-o relatie nu este suficienta doar dorinta, este importanta si compatibilitatea si mai ales....aici nu prea are ce cauta cerebralitatea, daca simti ca este persoana care trebuie...te lasi pur si simplu purtata de val....si totul va fi mult mai simplu.....

29 Ianuarie, 2007, 10:48:33 p.m.
Răspuns #29

Paul

Citat
de ce unele femei nu simt nimic?????

Sunt nesimtite?! ;)
Iubesc, deci exist.