10 Octombrie, 2025, 04:11:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: inca un suflet distrus  (Citit de 15647 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Octombrie, 2006, 03:17:48 a.m.
Răspuns #15

LAYNA

Poate sunt dulce, dar sunt k si tine.

Si mie mi-a intins mana cineva...candva...
OMUL CEL MAI FERICIT ESTE ACELA CARE-I FACE FERICITI PE CAT MAI MULTI OAMENI.

03 Octombrie, 2006, 08:59:04 p.m.
Răspuns #16

valentina

Bine ai venit.Poate ca suferi ,dar atata timp cat soarele iti zambeste si in jurul tau sunt oameni care te ajuta la greu ,sper sa treci mai usor peste aceste "nefericiri ale tineretii".Sufletul tau tanar se va reface,mai incet dar sigur,rana sufletului ti se va inchide cu timpul,si o alta fericire iti va umple pocalul inimii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

03 Octombrie, 2006, 09:10:28 p.m.
Răspuns #17

Strumfita

hey .. aici vei avea intotdeauna un umar ( mai bine zis mai muuuuulte) pe care sa plangi. Noi iti vom fi mereu aproape, mereu pentru a te asculta si pentru a te ajuta cu tot ce ne sta in putinta. Asteptam sa ne scrii motivul suferintei tale .. pentru a incerca sa vindecam rana ( atat cat putem ). Multi pupicei ..  :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

04 Octombrie, 2006, 04:41:10 a.m.
Răspuns #18

cryrose

Poate vreunii dintre voi nu imi cunoasteti povestea...am pus'o la rubrica "Poveste mea".
Este ora 21.40...si stau in fata calculatorului si incet..incet lacrimile incep sa'mi curga.M'am certat cu Alex rau...si ne'am despartit aseara.... :'(...el acum este la o petrecere si simt ca se rupe sufletul in mine.Imi imaginez fel si fel de chestii.....l'am pierdut si...nu stiu cum o sa merg mai departe! :'( ajutati'ma,va rog!

05 Octombrie, 2006, 03:09:30 p.m.
Răspuns #19

suflet

am citit ieri povestea ta ... dar nu am citit de aici ... de la nou-veniti ... sper sa nu fi fost nimic interesant la petrecerea aia ... am inteles ca esti geloasa si ai o imaginatie bogata ... si eu sunt exact la fel ... dar aici aici vei primi mai multe sfaturi si vei vedea mai muylte povesti de unde vei putea invata sa iti stapanesti cat de cat gelozia si multe alte defecte ... nimeni nu e perfect ... ne bucuram sa te avem  :D

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

05 Octombrie, 2006, 10:54:59 p.m.
Răspuns #20

cryrose

multumesc blegone!Si yo ma bucur ca va preocupa situatia mea  :-*

15 Octombrie, 2006, 08:31:05 a.m.
Răspuns #21

ExIgEnTaa

:)si eu tot din greseala am descoperit aces forum...si chiar daca nu am f mult timp sa stau si sa citesc sau sa postez..de fiecare data cand pot, o fac..nu e nevoie sa zic mai nimic ca sa ma simt ca printre ai mei pe aici...bine ai venit si sper sa ajungi sa te simti la fel de bine printre noi:)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

15 Octombrie, 2006, 10:38:38 a.m.
Răspuns #22

burn_2_hell

uff..ce pot sa iti spun..ai incredere..daca te iubeste asa cum spune o sa fie bine..daca nu..nu e dragoste adevarata..si trebuie sa mergi mai departe..sunt atatea lucruri pt care merita sa zambesti  ;)..
                te poop ai grija de tine.. :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 04:23:35 p.m.
Răspuns #23

Luke

bine ai venit suflete ratacit . . . . . dar cumva iar te'ai ratacit in lumea asta fata de importanta !??

astept sa te citesc sunt cu ochi pe tine ! :o ;D
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

10 Mai, 2007, 06:30:50 a.m.
Răspuns #24

cryrose

Nici nu stiu cum sa incep.A trecut atata timp de cand nu am postat nimik....imi este si rusine!Vad ca au aparut multe persoane noi....nu stiu daca ma mai tineti minte.
           Speram sa revin cu vesti bune,care sa va inveseleasca.... :( insa....parca cineva m'a blestemat.....ptr ca numai lucruri rele mi se intampla.Va rog din suflet sa fiti alaturi de mine si sa ma ajutati cat de mult puteti,sa nu ma lasati singura.Poate maine o sa scriu cum a continuat si continua nenorocirea care s'a abatut pe capul meu!Pana atunci....va urez Noapte buna!

10 Mai, 2007, 06:52:13 a.m.
Răspuns #25

cryrose

M-am hotarat pana la urma sa va scriu ptr ca nu am somn.Stau in fata calculatorului si incerc sa imi adun cuvintele
sa fac o propozitie!
  Stiti ca va povestisem ca vreau sa le dau fetita alor mei ca sa o adopte ei,ca vreau sa ma intorc in romania
la Alex.Foarte bine....in aprilie a venit bunica mea aici,in Canada,a reusit sa vanda apartamentul parintilor mei
(ptr ca numai asa putea veni aici,trebuia sa le aduca neaparat banii).A sosit si am fost atat de fericita,credeam
ca de acum inainte totul va fi ok.Voi putea si yo sa ma duc la un colegiu,sa imi gasesc un job bun,sa imi fac si
yo un viitor...dar de unde?!??!Nici pe departe!
  Imi gasisem un job cat de cat.....la un delishop,part-time.Bunica mea era fericita ptr mine,ne ajutam una pe
alta.In casa noi doua faceam totul,plus ca tot noi aveam grija de aia mica.Dar ceva se intampla,ai mei
incepusera sa se poarte cu bunica mea urat,o tratau ca pe o servitoare,bunica mea suporta ptr mine,ptr ca
venise aici ca sa ma ajute pe mine,ca sa fac si yo o scoala.Imi dau lacrimile cand imi amintesc......si
nopatea bunica mea plangea....si credeti'ma,mi se rupea sufletu,ptr ca yo nu o consider o bunica,ea e
mamica mea,doar v'am spus ca ea m-a crescut.
  Continuarea o sa o postez maine...ptr ca este foarte mult si nu vreau sa va plictisesc.Va pup

10 Mai, 2007, 08:09:50 a.m.
Răspuns #26

pokemon

draga mea spune tot ce ai pe sufletel!
o sa te descarci,iar noi vom putea sa vedem cum iti putem fi aproape!
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Mai, 2007, 03:23:04 p.m.
Răspuns #27

alexia

Pokemon are dreptare. Iar noi nu te-am uitat! Bine ai revenit si daca te simti bine alaturi de noi, speram sa te si putem ajuta!  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

11 Mai, 2007, 06:45:15 a.m.
Răspuns #28

Evangeline

Astept si eu continuarea cu nerabdare dar te scuz azi de ziua ta ;)

:-*
Never, never quit!

11 Mai, 2007, 09:26:42 a.m.
Răspuns #29

cryrose

Asa...si sa continui....Si intr'o buna zi am venit de la munca si ma durea spatele ingrozitor si i'am dat'o pe aia mica sorei mele sa o tina ea ca vroiam sa mna intind si yo un pic in pat,iar sora mea a dus'o jos unde era tatal meu vitreg cu bunica mea de faceau mancare.Si tata s'a enervat si a inceput sa faca scandal...ca de ce nu stau yo cu aia mica....si bunica mea mi'a luat apararea...si i'a zis ca ma doare spatele si ca de ce se ia mereu de mine.Si de aici a inceput tot scandalu.....ptr ca tata a inceput sa urle la bunica mea.....si aceasta i'a zis ca de ce acum mi'o pune mie in carca pe aia mica....ptr ca ei au zis ca o sa o pastreze si ca pe mine o sa ma lase sa imi contiunui viata,sa imi fac si yo un viitor.Nu va mai spun cum a inceput sa urle la ea.....si cat de urat ii vorbea.Ca sa scurtez lucrurile,sa nu va plictisesc....va spun consecintele:la 11noaptea,yo si bunica mea eram in strada cu i5geamantane dupa noi.NE'AU DAT AFARA!!!!!Si pe mama mea nu a interesat'o nimik,stratea si se uita cum acel barbat...ca tata nu ii mai pot zice.....ne'a dat afara.Totusi,nu zic sa intervina ptr mine......dar ce suflet sa aiba....sa o dea afara pe propria ei mama afara din casa la 11noaptea???!??!?!??!Ce suflet.......Doamne,aceasta femeie,ca mama sigur nu e.,.....nu trebuia sa se nasca!!!!
        Si la 11noaptea du'te la hotel....bunica mea are 71de ani,i s'a facut rau.....medicamentele le uitase acolo..... :'( :'( :'( :'(  Iar  fetita mea....a ramas acolo....Au trecut cam 2saptamani jumate de cand nu am mai vb cu "mama mea"......nu o intewreseaza nimik,2saptamani in care nu mi'am vazut fetita...am inteles ca a inceput sa mearga singura,pe piciorusele ei :'( :'( :'(asta stiu ptr ca mai pastrez legatura cu sora mea.A ajuns sora mea de 16 ani sa imi dea bani,sa ma ajute....... :'( :'( :'(
        Continuarea o sa o postez maine.....ptr ca acum nu mai pot! :'( :'(