M-am hotarat pana la urma sa va scriu ptr ca nu am somn.Stau in fata calculatorului si incerc sa imi adun cuvintele
sa fac o propozitie!
Stiti ca va povestisem ca vreau sa le dau fetita alor mei ca sa o adopte ei,ca vreau sa ma intorc in romania
la Alex.Foarte bine....in aprilie a venit bunica mea aici,in Canada,a reusit sa vanda apartamentul parintilor mei
(ptr ca numai asa putea veni aici,trebuia sa le aduca neaparat banii).A sosit si am fost atat de fericita,credeam
ca de acum inainte totul va fi ok.Voi putea si yo sa ma duc la un colegiu,sa imi gasesc un job bun,sa imi fac si
yo un viitor...dar de unde?!??!Nici pe departe!
Imi gasisem un job cat de cat.....la un delishop,part-time.Bunica mea era fericita ptr mine,ne ajutam una pe
alta.In casa noi doua faceam totul,plus ca tot noi aveam grija de aia mica.Dar ceva se intampla,ai mei
incepusera sa se poarte cu bunica mea urat,o tratau ca pe o servitoare,bunica mea suporta ptr mine,ptr ca
venise aici ca sa ma ajute pe mine,ca sa fac si yo o scoala.Imi dau lacrimile cand imi amintesc......si
nopatea bunica mea plangea....si credeti'ma,mi se rupea sufletu,ptr ca yo nu o consider o bunica,ea e
mamica mea,doar v'am spus ca ea m-a crescut.
Continuarea o sa o postez maine...ptr ca este foarte mult si nu vreau sa va plictisesc.Va pup