10 Octombrie, 2025, 01:22:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Propunere!  (Citit de 40367 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2006, 06:06:02 a.m.
Răspuns #30

Marcat pentru stergere...

Probabil ca si eu as fii de accord cu un grup de discutii ascuns. Sa incercam totusi o varianta beta. Dar... la fel cum spunea si Iulian, forumul se va imparti in doua. Sau, in cel mai rau caz, se va destrama. De ce? Noii veniti vor scrie normal, iar cei avansati doar "intim" intre ei. Mai e o chestie... Desi eu am ceva vechime pe forum, eu nu voi fii invitat de nimeni...
Date Posted: 27 October, 2006, 05:56:55 AM
E adevarat cum spun cei care cunosc bine forumul. Sunt topicuri care primesc raspunsuri doar cei ce scriu din plictiseala(topicuri uitate) mie mi s-a intamplat...
O intrebare: DE CE V-ATI INREGISTRAT? CARE A FOST MOTIVUL PENTRU CARE ATI DAT CLIC PE INREGISTRARE? Nu pentru a primi un sfat? Nu pentru a vorbi despre infinitele pareri despre iubire?
Daca forumul se imparte in doua, eu nu mai scriu!!!

27 Octombrie, 2006, 10:24:45 a.m.
Răspuns #31

Lorelei

Nici eu nu sunt de acord in prinicpiu cu scindarea forumului, insa Escu pune o problema aici extrem de acuta. Forumul a fost multa vreme un loc de discutii interesante, de dezbateri, in care rar cate un membru care avea o problema grava si nu reusesa sa o rezolve singur scria cerand un sfat. In rest se legau discutii foarte interesante, se scria poezie, se aduna lumea la Han. Incet incet lucrurile s-au schimbat dezechilibrandu-se. 90% dintre discutii au inceput sa se invarta in jurul problemelor personale, sfaturi, lamentatii etc. Cei care tot vorbim despre cum era forumul candva (cred ca inca era intr-o oarecare masura si pe cand a aparut Escu pe site), asta regretam. Ca a apus vremea discutiilor frumoase, destepte, pline de miez, vremea poeziilor si a intalnirilor la han. Insa s-a intrat cumva intr-un soi de bulgare imens de zapada care devine tot mai mare si mai mare. Cei care scriu despre problemele lor o fac constant, potentialii membri noi care arunca un ochi inainte sa se inscrie cred ca e vorba in primul rand de un forum in care isi pot spune problemele si tot asa, asta vor face dupa ce se inregistreaza. Si ca sa raspund la intrebarea ta... uita-te de curiozitate aici http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1314.30
si o sa vezi de ce a dat lumea click pe inregistrare candva... poate iti schimbi parerea...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Octombrie, 2006, 04:19:55 p.m.
Răspuns #32

Votez: Optiunea cade! M-am gandit si nu vreau ca forumul sa ia o alta intorsatura. Nu am nimic de ascuns, si sper ca nici tu Escu. Orice modificare majora dauneaza grav sentimentelor utilizatorilor!
Deci, eu, Lorelei si Iulian suntem impotriva.
Optiunea de forum beta se aplica. Cum?
Daca scrii pe alt site!

27 Octombrie, 2006, 07:14:46 p.m.
Răspuns #33

Semiramis

Global Moderator
revenind...
nici eu nu cred că ar fi bună despărţirea...e adevarat ce spune lorelei...ar ieşi astfel 2 site-uri.

dar la modul serios acum, din topicurile noi eu, personal nu prea consider ca am unde scrie. pe vremea când am intrat pentru prima dată pe site, nu trebuia să caut unde să scriu şi, credeţi-ma, nu am intrat chiar printre primii membri. acum, dacă vreau să scriu undeva, trebuie să caut în topicuri vechi, din care unii utilizatori din pacate nu mai sunt, sau trebuie să caut în cele noi, unde, iaraşi, din pacate, nu prea găsesc unde să scriu...

dupa cum îi spuneam unei dragi prietene, fără supărare dragii mei şi nu incercaţi să vă simţiţi cu musca pe caciulă, eu nu mai am răbdarea necesara să citesc topicurile pubere ale unora, care se lamentează, văicăresc, inşeală, se simt trădaţi în dragoste, la vârsta la care eu citeam cărţi şi mă duceam la şcoala ca să învăţ, nu ca să îl agăţ pe y de la clasa a IX C...sa fim seriosi...
nu vreau sa par dură sau insensibilă, mi-e dor de vremea în care scriam cu uşurinţă atunci când intram pe site şi cu drag. mi-e dor de vremea când vedeam la utilizatori multe persoane capabile, glumeţe, serioase, fiecare cu dăruirea lui...mi-e dor de vremea aia.

NU PROPUN despărţirea site-ului sau crearea de grupuri, ci PROPUN atenţie mărită când scriem pe site, când creăm topicuri noi. încercaţi să faceţi apel la judecată, ci nu la instincte...şi dacă cineva are de obiectat, cu argumente...sunt deschisă la discuţii pe ceea ce am afirmat.

cine are ochi să audă, să incerce să vază mai bine ce scrie...
;D
părerea mea!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Octombrie, 2006, 08:53:27 p.m.
Răspuns #34

In principal eu m-am inregistrat pe acest site deoarece am primit si am daruit sfaturi la randul meu. Asa fac majoritatea care se inregistreaza acum! Am dreptate? Eu cred ca da. Faptul ca, eu nu scriu in poezii = nu pot! aka Nu vreau sa copiez de pe alte site-uri transpunand aici!
Forumul beta ca sa spun asa, exista! Insa sunt doar 5 utilizatori inregistrati! Sorry...

27 Octombrie, 2006, 09:02:22 p.m.
Răspuns #35

Nu am cum sa scriu unui topic: "Castelul din Sansoucis" pentru ca nu am fost din 2004-2005 inregistrat pe forum. Deci, nu stiu ce se petrece acolo. Iar fiecare utilizator nou nu are rabdarea sa citeasca cele 83 de pagini! (am dat un exemplu).
Cat despre forumul beta, eu ce sa zic? Nimic. Pentru ca nu vreau sa fac reclama. Exista in profilul meu  link-ul. Ok?
 Nimic nu este obligatoriu!

27 Octombrie, 2006, 09:09:09 p.m.
Răspuns #36

Escu

Global Moderator
In principal eu m-am inregistrat pe acest site deoarece am primit si am daruit sfaturi la randul meu. Asa fac majoritatea care se inregistreaza acum! Am dreptate? Eu cred ca da. Faptul ca, eu nu scriu in poezii = nu pot! aka Nu vreau sa copiez de pe alte site-uri transpunand aici!
Forumul beta ca sa spun asa, exista! Insa sunt doar 5 utilizatori inregistrati! Sorry...

Eu mi-am facut cont aici ca am citit 1 sapt ca Guest o gramda de discutii si m-au atras oamenii.
Let's put a smile on that face!

27 Octombrie, 2006, 09:11:25 p.m.
Răspuns #37

Escu

Global Moderator
Nu am cum sa scriu unui topic: "Castelul din Sansoucis" pentru ca nu am fost din 2004-2005 inregistrat pe forum. Deci, nu stiu ce se petrece acolo. Iar fiecare utilizator nou nu are rabdarea sa citeasca cele 83 de pagini! (am dat un exemplu).
Cat despre forumul beta, eu ce sa zic? Nimic. Pentru ca nu vreau sa fac reclama. Exista in profilul meu  link-ul. Ok?
 Nimic nu este obligatoriu!

Cui ii pasa, si cine vrea sa afle, citeste cele 83 de pagini.Iar despre forum-ul tau beta, este accesibil tuturor.Iti recomand sa citesti primul meu post si o sa iti dai seama ce am vrut sa spun, te-ai cam abatut de la subiect

27 Octombrie, 2006, 09:22:51 p.m.
Răspuns #38

Reload: off topic - on topic.
Ceea ce spui tu Escu se poate. Si practic, si teoretic. Dar principalii moderatori ai site-ului si administratorii lui, nu permit asta, deocamdata. Cel putin pana cand forumul nu va avea 40.000 utilizatori.
Si nici utilizatorii vechi, nu vor sa imparta forumul in zona intima!
Deci, ideea ta este respinsa deocamdata. Sorry...
ACCES DENIED TO Lovetime.Ro !

27 Octombrie, 2006, 09:24:01 p.m.
Răspuns #39

Escu

Global Moderator
Reload: off topic - on topic.
Ceea ce spui tu Escu se poate. Si practic, si teoretic. Dar principalii moderatori ai site-ului si administratorii lui, nu permit asta, deocamdata. Cel putin pana cand forumul nu va avea 40.000 utilizatori.
Si nici utilizatorii vechi, nu vor sa imparta forumul in zona intima!
Deci, ideea ta este respinsa deocamdata. Sorry...
ACCES DENIED TO Lovetime.Ro !

inceteaza sa mai fii copil..

27 Octombrie, 2006, 09:25:47 p.m.
Răspuns #40

Semiramis

Global Moderator
din păcate aproape toţi cei care intră acum aici scriu despre inimile lor frânte. aici vorbim în general despre iubire...nu neapărat despre durerea fiecăruia. nu e nimic greşit să să îţi deschizi inima...dar mai scoate ceva şi din cap, nu numai din piept!
Lorelei a pus bine acel link. aşa putem vedea de ce a intrat lumea aici. dacă ar fi un "site al inimilor frânte" şi atât, s-ar scrie obligatoriu numai despre asta. însa după cum aţi vazut, există şi categorii diverse...psihologie, creaţie literara etc.
dacă vreţi să scrieţi numai despre asta, ar trebui creată o secţiune "inimi frânte" şi acolo tată, daţi tot ce puteţi. astfel oamenii care pot scrie şi despre altele să nu mai fie sufocaţi peste tot de "vai inima mea". aviz viulian, gândeşte-te te rog la asta...

pt. CONTINUUM
nu se copiază poezii de pe alte site-uri...cine a făcut-o, a cam fost prins...avem aici oameni talentaţi la versuri şi chiar dacă eu personal, nu am fost hărăzită cu acest talent, de a născoci poezii, pot să îi respect pe cei buni pentru ceea ce scriu...
« Ultima Modificare: 27 Octombrie, 2006, 09:29:21 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Octombrie, 2006, 09:36:36 p.m.
Răspuns #41

Maaaa! Hai ca va iau cu traiasca republica acum!
Site-ul este creat in majoritate de utilizatori! Da?
Au fost vremuri in care se scriau doar poezii, doar despre han, doar despre sfaturi, poze, etc. ca innebunesc sa le enumer pe toate!
La fel ca si generatiile! EU VREAU DOAR ATAT: SA NU MODIFICATI FORUMUL CA VA BAT PE TOTI!
E casa noastra a fiecaruia! SA RAMANA ORIGINALA ASA CUM AM INTRAT IN EA !

27 Octombrie, 2006, 09:39:01 p.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator
Maaaa! Hai ca va iau cu traiasca republica acum!
Site-ul este creat in majoritate de utilizatori! Da?
Au fost vremuri in care se scriau doar poezii, doar despre han, doar despre sfaturi, poze, etc. ca innebunesc sa le enumer pe toate!
La fel ca si generatiile! EU VREAU DOAR ATAT: SA NU MODIFICATI FORUMUL CA VA BAT PE TOTI!
E casa noastra a fiecaruia! SA RAMANA ORIGINALA ASA CUM AM INTRAT IN EA !

da ma..dar mai facem o camera in pod..tuh nu o sa sti ca nu iti place noul :)

27 Octombrie, 2006, 09:41:17 p.m.
Răspuns #43

Lorelei

In primul rand nu am spus ca propunerea lui Escu nu va fi pusa in practica, am zis doar ca eu acum vad mai mult dezavantajele. Insa mi-am dat parerea ca simplu membru, nu iau eu decizia asta pentru voi. Incerc doar sa vad argumentele pro si contra si pana una alta nu prea vad argumente pro. Atat.

Apoi, am discutat cu Iulian ceea ce va scriam si eu aici, ca lucrurile se leaga fara sa vrem, cu cat se scrie mai mult pentru un sfat, cu atat vor veni membri noi interesati numai de asta si forumul va deveni numai un site pentru lamentatii si sfaturi si povesti siropoase. Nu vrea sa minimizez cu nimic problemele celorlalti, sunt convinsa ca fiecare are ceva de spus, de impartasit, solutii de cautat etc. Insa nu vreau sa se rezume totul NUMAI la asta. Atata tot. Si am gasit o propunere de solutie. Daca va merge sau nu vom vedea. In fiecare saptamana sub chenarul cu luna ca aparea o caseta cu "topicuri care iti dau de gandit" sau asa ceva. Deja am selectat primele zece, asa cum le-am vazut noi, din topicurile mai vechi care au suscitat dezbateri interesante, aprinse etc. Ramane ca Iulian sa se ocupe de partea tehnica si in cateva zile sa vedem cu totii caseta minunata. Acolo vom gasi cu siguranta subiecte de discutie care sa ne puna mintea la contributie. Pentru urmatoarea perioada putem face un topic separat in care oamenii sa propuna topicuri (vechi sau noi) interesante, insa discutii generale, nu povestile celorlalti sau nevoia de sfaturi si astfel prin contributia voastra din toate topicurile propuse vom selecta zece din cand in cand (poate la o saptamana) care sa merite sa stea acolo. Sper ca asta sa fie un impuls sa se reaprinda discutii, polemici constructive etc. Daca solutia este sau nu viabila vom vedea. Pana una alta incercam.
Propunerea lui Escu nu este uitata, mai discutam, mai cantarim argumentele pro si contra...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Octombrie, 2006, 09:44:12 p.m.
Răspuns #44

pokemon

Mi se pare super ideea...sa speram ca va functiona  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.