In primul rand nu am spus ca propunerea lui Escu nu va fi pusa in practica, am zis doar ca eu acum vad mai mult dezavantajele. Insa mi-am dat parerea ca simplu membru, nu iau eu decizia asta pentru voi. Incerc doar sa vad argumentele pro si contra si pana una alta nu prea vad argumente pro. Atat.
Apoi, am discutat cu Iulian ceea ce va scriam si eu aici, ca lucrurile se leaga fara sa vrem, cu cat se scrie mai mult pentru un sfat, cu atat vor veni membri noi interesati numai de asta si forumul va deveni numai un site pentru lamentatii si sfaturi si povesti siropoase. Nu vrea sa minimizez cu nimic problemele celorlalti, sunt convinsa ca fiecare are ceva de spus, de impartasit, solutii de cautat etc. Insa nu vreau sa se rezume totul NUMAI la asta. Atata tot. Si am gasit o propunere de solutie. Daca va merge sau nu vom vedea. In fiecare saptamana sub chenarul cu luna ca aparea o caseta cu "topicuri care iti dau de gandit" sau asa ceva. Deja am selectat primele zece, asa cum le-am vazut noi, din topicurile mai vechi care au suscitat dezbateri interesante, aprinse etc. Ramane ca Iulian sa se ocupe de partea tehnica si in cateva zile sa vedem cu totii caseta minunata. Acolo vom gasi cu siguranta subiecte de discutie care sa ne puna mintea la contributie. Pentru urmatoarea perioada putem face un topic separat in care oamenii sa propuna topicuri (vechi sau noi) interesante, insa discutii generale, nu povestile celorlalti sau nevoia de sfaturi si astfel prin contributia voastra din toate topicurile propuse vom selecta zece din cand in cand (poate la o saptamana) care sa merite sa stea acolo. Sper ca asta sa fie un impuls sa se reaprinda discutii, polemici constructive etc. Daca solutia este sau nu viabila vom vedea. Pana una alta incercam.
Propunerea lui Escu nu este uitata, mai discutam, mai cantarim argumentele pro si contra...