10 Octombrie, 2025, 06:15:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: sa stau? sa plec? ,sa astept?  (Citit de 7457 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2006, 03:44:20 a.m.
Citit de 7457 ori

player

am ajuns sa iubesc o persoana din gresala daca pot sa spun asa,un story pe scurt ne`am intilinit ne`am placut ne`am iubit , dar ia mai avea pe alcineva de care nu stiam ...si sint inpreuna de foarte mult timp iar eu nu mai stiu ce sa fac ,sa stau, sa sper,sa plec, dar oare pot?ia zice ca se despart eu tot sper deja de ceva timp ,ne cetam de 10 de mii de ori pe treba asta,ami pierd mintile nu mai am stare nustiu cei cu mine ... i need some help

27 Octombrie, 2006, 10:20:41 a.m.
Răspuns #1

burn_2_hell

daca ea te iubeste cum sutine..adica daca va iubiti cum sustii..o sa fie bine..dragostea adevarata invinge orice!!!cum spuneam daca esti sigur de dragostea ei,asteapta sa puna capata acestei relatiii..(insa nu prea mult)..o sa fie bine..stai calm.. :)   :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

27 Octombrie, 2006, 01:06:33 p.m.
Răspuns #2

player

sucuzele de rigoare pt ca nu am scris corect dar era la 4 dimineata ! thx pt sugesti

29 Octombrie, 2006, 04:29:35 a.m.
Răspuns #3

Evangeline

Daca va fi cu tine in final sa stii ca viata ta nu va fi usoara pentru ca nu e hotarata. Adica daca e cu cineva de mult timp (motivul care ti l-a spus) de ce s-a agatat de tine de ce a lasat sa ajungeti asa departe? Sau ea are dreptul sa se joace cu vietile barbatilor din viata ei ca asa are ea chef? :-\ Te-a mintit si pe tine si pe ala si pe ea. Da-mi voie sa-ti spun ca ea nu s-a gandit, s=a lasat purtata de sentimente si asta te-a adus pe tine la disperare.
Ne-ai prezentat foarte putine detalii despre ea, despre relatia ei, despre cum ai aflat ca e cu altcineva. Cu toate astea am sa-ti dau un sfat: pleaca :'( Sa stii ca adevarul doare dar daca nu ti-l spun eu s-ar putea sa regreti mai mult mai tarziu :-\ Daca vroia o relatie serioasa cu tine il lasa pe celalalt in pace si ii spunea clar "a fost foarte frumos dar relatia noastra nu mai merge pentru ca m-am indragostit de altcineva" sau ceva de genul, nu crezi? Te-a ranit constient si inca o face. De ce sa mai stai, intreaba-te :-\...ca sa va certati ca ea nu se desparte de actualul? Dragul meu daca ii este de tine si intr-adevar te iubeste asa mult era numai cu tine de mult. Asa cine stie ce e in capul ei, poate spune ca se desparte si nici nu are de gand sau nu stiu sunt foarte multe posibilitati. Sa-ti mai spun ceva de care cred ca esti constient dar nu vrei sa vezi: nu poti iubi 2 persoane asa ca ea nu te iubeste nici pe tine nici pe ala.
In cazul in care o sa realizeze ce vrea si o sa te aleaga pe tine, o sa vina ea la tine asa sa stea si cu tine si cu ala >:( :-X...las-o in pace, sincer iti spune nu te merita. Ai grija de tine si da-ne mai multe detalii si o sa-ti raspunda mai multi ;)

:-*

:-*
Never, never quit!

29 Octombrie, 2006, 10:27:53 a.m.
Răspuns #4

deeaforyou

daca te uibeste cu adevarat o sa se desparta de acea persoana. Ai incredere in ea si iubiti-va mult. si mai ales traieste clipa! altfel mai tarziu s-ar putea sa iti para rau.. pupici   :-* :-*

29 Octombrie, 2006, 04:01:15 p.m.
Răspuns #5

Kori

Daca e vorba de iubire adevarata, asa cum zici, las-o pe ea sa hotarasca, nu-i impune sa se desparta de "prietenul" ei, las-o pe ea sa aleaga.  Dragostea conditionata, fortata,  e cel mai mare esec...........

29 Octombrie, 2006, 05:22:40 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Hmm, draga playere se pare ca ai dat-o in bara, un player adevarat nu pune sentimente atat de usor :)
Revenind la chestii serioase, din cate ne-ai spus nu imi pot permite sa lansez nici macar supozitii, spune-ne mai multe despre caz si poate gasim impreuna o solutie.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Noiembrie, 2006, 01:14:42 p.m.
Răspuns #7

IUBIta

si eu fac parte cam tot dintr-un astfel de grup...numai ca eu sunt acea persoana...numai ca eu inclin spre fostul meu prieten pe care nu la-m putut uita nciodata..cel mai bine ..vb cu ea si spunei sincer si deschis ca este pt ultima oara cand o rogi sa faca ceva sa se gandeasca bine pe cine vre si pe cine nu...pe cine vrea sa faca sa sufere si pe cine nu...las-o singura o perioada sa se gandeasca si dc nici atunci nu face nimic...PLEACA...nu se va mai intoarce niciodata.
Iubita

28 Ianuarie, 2008, 01:06:39 a.m.
Răspuns #8

darkwolfy

Dar am o alta intrebare :

Ce ar conta intr-o relatie in care unul din parteneri iubeste fara limita, si celalalt nu este sigur de el insusi in relatia respectiva ...
Ce ar trebui facut in aceasta situatie ?
Acolo unde nu exista fericire, acolo unde staruieste intunericul si viata trece fara alinare, acolo sunt eu, inecandu`ma in lacrimi de dor ... pentru TINE!

28 Ianuarie, 2008, 02:34:37 a.m.
Răspuns #9

darkwolfy

Dar am o alta intrebare :

Ce ar conta intr-o relatie in care unul din parteneri iubeste fara limita, si celalalt nu este sigur de el insusi in relatia respectiva ...
Ce ar trebui facut in aceasta situatie ?

Nu mai e valabila intrebarea ! :(... acum stau...singur... si contemplez....
Acolo unde nu exista fericire, acolo unde staruieste intunericul si viata trece fara alinare, acolo sunt eu, inecandu`ma in lacrimi de dor ... pentru TINE!