Daca va fi cu tine in final sa stii ca viata ta nu va fi usoara pentru ca nu e hotarata. Adica daca e cu cineva de mult timp (motivul care ti l-a spus) de ce s-a agatat de tine de ce a lasat sa ajungeti asa departe? Sau ea are dreptul sa se joace cu vietile barbatilor din viata ei ca asa are ea chef?

Te-a mintit si pe tine si pe ala si pe ea. Da-mi voie sa-ti spun ca ea nu s-a gandit, s=a lasat purtata de sentimente si asta te-a adus pe tine la disperare.
Ne-ai prezentat foarte putine detalii despre ea, despre relatia ei, despre cum ai aflat ca e cu altcineva. Cu toate astea am sa-ti dau un sfat: pleaca

Sa stii ca adevarul doare dar daca nu ti-l spun eu s-ar putea sa regreti mai mult mai tarziu

Daca vroia o relatie serioasa cu tine il lasa pe celalalt in pace si ii spunea clar "a fost foarte frumos dar relatia noastra nu mai merge pentru ca m-am indragostit de altcineva" sau ceva de genul, nu crezi? Te-a ranit constient si inca o face. De ce sa mai stai, intreaba-te

...ca sa va certati ca ea nu se desparte de actualul? Dragul meu daca ii este de tine si intr-adevar te iubeste asa mult era numai cu tine de mult. Asa cine stie ce e in capul ei, poate spune ca se desparte si nici nu are de gand sau nu stiu sunt foarte multe posibilitati. Sa-ti mai spun ceva de care cred ca esti constient dar nu vrei sa vezi: nu poti iubi 2 persoane asa ca ea nu te iubeste nici pe tine nici pe ala.
In cazul in care o sa realizeze ce vrea si o sa te aleaga pe tine, o sa vina ea la tine asa sa stea si cu tine si cu ala

...las-o in pace, sincer iti spune nu te merita. Ai grija de tine si da-ne mai multe detalii si o sa-ti raspunda mai multi