Vă spun sincer, cu mâna pe inimă, pe mine m-a supărat teribil această intervenţia brutală, aparţinând lui CONTINUUM, în Grafo-clipurile mele:
58.Romanian discussion room / Proza / GRAFO-CLIPURI
on: 17 September, 2006, 11:56:42 PM
MAAA! I-TI ADMIR GESTUL PENTRU CARE SCRII ASTEA, DAR NU SUNT ORIGINALE SCRISE DE TINE, E INERVANT CATEODATA CA MA FACE SA CRED CA TU LE COPIEZI DIN ALTA PARTE SI LE TRANSPUI AICI, CONSUMAND SPATIUL SITE-ULUI DEGEABA! TU NU VEZI CA NU-TI RASPUNDE NIMENI LA MESAJE? DE CE NU DAI REPLY SI LA ALTE TOPICURI SA TE CUN. SI NOI? VII, SCRII (COPIEZI) SI PLECI! ASTAMPARATE!
Am avut impresia, la început, că a fost pus de cineva care ţine morţiş ca eu să nu mai postez nimic pe acest sait. De aceea chiar n-am mai vrut să scriu nimic, şi chiar n-am scris nimic mai bine de o lună, ca zilele trecute să mă scutur de obida mea, şi să-mi zic: „Omul se dă teribilist, atâta tot. La 21 de ani, mai toţi bărbătuşii cred despre ei că sunt cei mai deştepţi, atoateştiutori, într-un cuvânt se socotesc „Buricul Pământului”, şi ori de câte ori au ocazia îşi dau în petec, zicându-şi: „Vezi-mă, lume!”. Iar lumea nu prea are ce vedea la ei decât greşeli gramaticale şi un mod bombastic, haotic, de a se exprima (Cazul exemplului de mai sus – scris şi cu roşu, să-mi intre bine-n cap! Haios, degradant!).
Eu, personal, l-am iertat, convins că nu se mai întâmplă.
Şi pentru că tot am ocazia să scriu despre textele mele, îl asigur că nu le copiez de nicăieri, că le scriu cu răspundere şi autocontrol sever, pentru că – atunci când le va veni vremea – vreau să le public. Faptul că le lansez, mai întâi, aici, pe sait, reprezintă pentru mine o verificare la cititori, atât de necesară pentru oricine se ia în serios.
Grafo-clipurile mele pot fi comentate şi chiar completate – în paginile respective, desigur – dar pentru asta e bine să ne punem în locul şi-n situaţiile sugerate, s-o facem fără patimă, şi, mai ales, să nu jignim...
...În fine, eu voi vota pentru menţinerea lui CONTINUUM printre noi, că, probabil, tot citind şi lovindu-se de problemele extrem de serioase ale multora dintre noi, îl vom... salva (căci el are nevoie de salvare, nu izolare ori de „lovituri de măciucă”. Mă gândesc, că, probabil, în forumul lui interior e un băiat singuratic, poate şi un neajutorat...)