10 Octombrie, 2025, 06:30:25 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Doriti sa fie eliminat, dat afara CONTINUUM de pe Lovetime.Ro ?

DA
6 (50%)
NU
6 (50%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

Votare închisă: 28 Noiembrie, 2006, 12:45:32 a.m.

Autor Subiect: Doriti sa fie eliminat CONTINUUM de pe Lovetime.Ro ?  (Citit de 17300 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2006, 01:45:32 a.m.
Citit de 17300 ori

Marcat pentru stergere...

V-as ruga ca dupa ce a-ti votat da sau  nu, sa va spuneti si parerea.
Am primit avertisment pentru parasirea /necontinuarea activitatii pe acest forum. Votul ruleaza 30 de zile incepand de azi si pana in 29-NOV-2006.
Deci, vreti sa plece CONTINUUM definitiv de pe forum?

29 Octombrie, 2006, 02:15:38 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Mai.. mergi si scrie ceva interesant. Daca vrei sa pleci, pleaca, daca vrei sa stai, stai! Ce conteaza ce vrem noi!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

29 Octombrie, 2006, 11:38:29 a.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
de unde si pana unde ţi-a venit ideea asta? cine ţi-a dat avertisment? măcar spune-ţi motivele şi din moment ce ne întrebi, noi trebuie să ştim toate datele problemei, ce te-a făcut să pui acest topic şi mai apoi să discutăm în plen...
 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Octombrie, 2006, 11:51:46 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

In primul rand eu una m-am saturat de astfel de polluri, cine are chef sa plece pleaca, cine are chef sa stea sta. e o prostie sa intrebi asta. Din doua motive. Unul ca nu ar trebui sa-ti pese cine vrea sa pleci si cine vrea sa stai si doi pentru ca nu vad pe nimeni (in afara poate de rudy  ;D ;D) care sa scrie mare pe forum "eu vreau sa plece cutare", nu de alta dar sar zece apoi sa dea cu piatra, indiferent daca pe undeva si ei ar vrea acelasi lucru.
Pe scurt, postul asta este o prostie, ca multe altele scrise de tine, alta modalitate de a-ti plange de mila. Ai 21 de ani, fii barbat si nu te mai lamenta la fiecare mica remarca a cuiva care iti atinge intr-un fel sau altul imaginea.
Scrie consistent, revezi-ti posturile inainte sa dai post (sunt pline de greseli si uneori de lipsa de coerenta), incearca sa aduci o contributie la ce se discuta, nu numai sa-ti plangi de mila pe topicuri intregi, nu numai ale tale, ci si ale altora.

Scuza-mi tonul dur, eu una nu vreau sa pleci, vreau doar sa te trezesti si sa arati cei 21 de ani pe care ii ai. Ai uneori idei faine, cu putin efort de argumentare ai fi unul dintre cei care provoaca la discutii interesante si aduce puncte de vedere noi. De ce iti irosesti potentialul plangandu-ti de mila?

Ia-o ca pe un sfat prietenesc, nu ca pe vreun fel de amenintare sau mai stiu eu ce. Nu iti scrie moderatoarea, iti scrie cineva care vede in tine ceea ce ai putea sa fii si regreta ceea ce arati ca esti.

As vrea sa vad pollul asta ajuns in trash si tu scriind la fel ca toti ceilalti, cu maturitate si responsabilitate, razand langa noi si simtindu-te bine, neconsiderandu-te un exilat sau un proscris sau un neinteles.

Numai bine,
Lorelei
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Octombrie, 2006, 12:06:53 p.m.
Răspuns #4

George Ene

Vă spun sincer, cu mâna pe inimă, pe mine m-a supărat teribil această intervenţia brutală, aparţinând lui CONTINUUM, în Grafo-clipurile mele:
      58.Romanian discussion room / Proza / GRAFO-CLIPURI
               on: 17 September, 2006, 11:56:42 PM
MAAA! I-TI ADMIR GESTUL PENTRU CARE SCRII ASTEA, DAR NU SUNT ORIGINALE SCRISE DE TINE, E     INERVANT CATEODATA CA MA FACE SA CRED CA TU LE COPIEZI DIN ALTA PARTE SI LE TRANSPUI AICI, CONSUMAND SPATIUL SITE-ULUI DEGEABA! TU NU VEZI CA NU-TI RASPUNDE NIMENI LA MESAJE? DE CE NU DAI REPLY SI LA ALTE TOPICURI SA TE CUN. SI NOI? VII, SCRII (COPIEZI) SI PLECI! ASTAMPARATE!
   Am avut impresia, la început, că a fost pus de cineva care ţine morţiş ca eu să nu mai postez nimic pe acest sait. De aceea chiar n-am mai vrut să scriu nimic, şi chiar n-am scris nimic mai bine de o lună, ca zilele trecute să mă scutur de obida mea, şi să-mi zic: „Omul se dă teribilist, atâta tot. La 21 de ani, mai toţi bărbătuşii cred despre ei că sunt cei mai deştepţi, atoateştiutori, într-un cuvânt se socotesc „Buricul Pământului”, şi ori de câte ori au ocazia îşi dau în petec, zicându-şi: „Vezi-mă, lume!”. Iar lumea nu prea are ce vedea la ei decât greşeli gramaticale şi un mod bombastic, haotic, de a se exprima (Cazul exemplului de mai sus – scris şi cu roşu, să-mi intre bine-n cap! Haios, degradant!).
   Eu, personal, l-am iertat, convins că nu se mai întâmplă.
   Şi pentru că tot am ocazia să scriu despre textele mele, îl asigur că nu le copiez de nicăieri, că le scriu cu răspundere şi autocontrol sever, pentru că – atunci când le va veni vremea – vreau să le public. Faptul că le lansez, mai întâi, aici, pe sait, reprezintă pentru mine o verificare la cititori, atât de necesară pentru oricine se ia în serios.
   Grafo-clipurile mele pot fi comentate şi chiar completate – în paginile respective, desigur – dar pentru asta e bine să ne punem în locul şi-n situaţiile sugerate, s-o facem fără patimă, şi, mai ales, să nu jignim... 
   ...În fine, eu voi vota pentru menţinerea lui CONTINUUM printre noi, că, probabil, tot citind şi lovindu-se de problemele extrem de serioase ale multora dintre noi, îl vom... salva (căci el are nevoie de salvare, nu izolare ori de „lovituri de măciucă”. Mă gândesc, că, probabil, în forumul lui interior e un băiat singuratic, poate şi un neajutorat...)
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2006, 12:11:06 p.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

29 Octombrie, 2006, 12:11:18 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Nu m-as exprima in genul "ramai, dar schimba-te".
Omul niciodata nu se schimba usor :) mereu vor scapa "mici" chestii care vor trada naravul..

29 Octombrie, 2006, 12:25:01 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
   Vă spun sincer, cu mâna pe inimă, pe mine m-a supărat teribil această intervenţia brutală, aparţinând lui CONTINUUM, în Grafo-clipurile mele:
      58.Romanian discussion room / Proza / GRAFO-CLIPURI
               on: 17 September, 2006, 11:56:42 PM
MAAA! I-TI ADMIR GESTUL PENTRU CARE SCRII ASTEA, DAR NU SUNT ORIGINALE SCRISE DE TINE, E     INERVANT CATEODATA CA MA FACE SA CRED CA TU LE COPIEZI DIN ALTA PARTE SI LE TRANSPUI AICI, CONSUMAND SPATIUL SITE-ULUI DEGEABA! TU NU VEZI CA NU-TI RASPUNDE NIMENI LA MESAJE? DE CE NU DAI REPLY SI LA ALTE TOPICURI SA TE CUN. SI NOI? VII, SCRII (COPIEZI) SI PLECI! ASTAMPARATE!

Ai dovedit inca odata ca ai o inima mare, si ca nu trebuie sa aruncam cu pietre.Nici eu nu vreau sa plece, dar fiecare e liber sa faca ce vrea, are 21 de ani..e major...e vaccinat.Totul depinde de el ce vrea sa faca.Putem sa il ignoram daca continua asa nu ?E decizia lui ce vrea sa faca.
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2006, 01:13:49 p.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

29 Octombrie, 2006, 12:44:22 p.m.
Răspuns #7

catty

si uite cum reuseste din nou sa atraga atentia majoritati utilizatorilor de pe site prin amanintari si lamentari!!!!
nu vreau sa fiu rea sau insensibila dar....maturizeaza-te!!!!! nu vezi ca e singura varianta prin care reusesti sa atragi atentia???
cum nu te baga in seama cineva cateva zile nascocesti o chestie de genul asta in care probabil nu iti pasa ce se scrie doar ca sunt posturi adresate tie....nu conteaza ca esti criticat si sfatuit...tu nu vezi in aceste randuri niste sfaturi ci o insiruire de cuvinte adresate tie..si probabil asta te face sa te simnti bine...
incearca sa vezi un pic in spatele literelor de pe ecran si daca tot susti ca tii asa mult la acest site si la "familia" de aici arata asta ....

29 Octombrie, 2006, 09:19:12 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Eu nu vreau sa comentez problema, dar fac o mica observatie... nu stiu ce a votat lumea in general, dar Geo a zis ca a votat pentru mentnerea lui Continuum, deci trebuia sa fie macar un vot de "Nu"...totusi sunt 4 de "Da"...dubios  ;D

Mentionez ca eu nu particip la un astfel de vot.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Octombrie, 2006, 09:20:35 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

L-am intrebat pe Iulian acelasi lucru. Si mi-a spus ca un utilizator isi poate schimba ulterior votul daca vrea si se schimba si pollul. Eu una nu am votat pentru ca mi se pare o prostie, i-am spus insa in mesaj ca nu vreau sa plece.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Octombrie, 2006, 09:29:46 p.m.
Răspuns #10

Iosif

Nenea CONTINUUM, ai setat gresit chestionarul. Se poate alege atat optiunea "Da" cat si cea "Nu". Bine ar fi sa avem o singura parere, nu crezi? Daca puneai optiunea "Ma abtin", probabil ca votam si eu. La fel cum am spus si lui Muzafer in topicul cu aceeasi tematica (ma repet): esti liber sa faci ce vrei! Gandeste-te bine ce este in avatajul tau si actioneaza ca atare.
Un mic sfat. Daca vrei sa vezi cat esti de important pentru site pleaca fara sa spui nimanui nimic si in functie de cate mesaje private sau e-mailuri ai sa primesti poti trage o concluzie clara. Tinand cont de ce am spus mai sus, acest chestionar nu isi are rostul.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

29 Octombrie, 2006, 09:58:26 p.m.
Răspuns #11

George Ene

Şi mie-mi pare ciudat scorul de mai sus. Când am votat eu nu era nici un NU, iar al meu a fost marcat ca atare. Ca acum să văd bilanţul: 4 la 0. Mai pot vota şi alţii, care nu-şi scriu numele? Nu înţeleg...
   Propun să eliminăm acest topic, vă rog mult.
E cantu dinoscitur avis

30 Octombrie, 2006, 01:08:15 a.m.
Răspuns #12

suflet

V-as ruga ca dupa ce a-ti votat da sau  nu, sa va spuneti si parerea.

deci cei care au votat si-au dat si cu parerea ... dar unde sunt cei 4 ?

CONTINUUM, tu alegi!!! ... daca nu te-ai simti bine aici, nu ai mai ramane ... de ce ai stat totusi atata timp?!
astept un raspuns!!!

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

30 Octombrie, 2006, 01:14:18 a.m.
Răspuns #13

|ngerMorT

Continuum nu a desc topicul punand intrebarea "vreau sa raman sau nu?" Probabil ca vrea sa ramana sau probabil nu stie ce vrea, dar oricum a deschis acest topic ca sa afle parerea multimii. A fost "amenintat" si vrea sa stie daca vocea celui care l-a somat este vocea multimii sau vocea unei singure persoane... topicul nu-si are rostul, este intr-adevar penibil, dar daca tot este, sa fim macar pe subiect. Deci degeaba ii spuneti voi sa faca ce vrea pentru ca omul intreaba altceva...daca il mai vreti sau nu. Probabil a deschis acest topic in speranta ca lumea va sari cu "nuuuu, te rog nu ne parasi!", "nuuu, de ce faci asta!"...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Octombrie, 2006, 01:19:07 a.m.
Răspuns #14

suflet

asa e ... dar cine este acela care va da un raspuns in fata multimii? "da" sau "nu" ... deocamdata sunt anonimi ... daca se poate, eu ma abtin, pentru ca nu i-am prea citit topicurile si nici nu stiu inca cu ce a gresit ca sa fie "gonit" de aici

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin