"...but then again, too few to mention.."
Saptamana asta nu a fost una tocmai placuta pentru mine...a murit lume in jurul meu...oameni care ar mai fi vrut sa traiasca. O fata de 20 de ani, care pana si in ultimele zile de viata a continuat sa invete germana, pentru ca asta si-a dorit... un tata de 56 de ani care nu a putut sa-si vada copii insurati, la casa lor... Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa mor maine...nu stiu daca as avea taria acelei fete... cred ca m-as panica mult prea tare... si tot ce as putea face ar fi sa ma gandesc la viata mea, sa-mi derulez intreaga viata si sa regret ca nu o mai pot trai... Nu as regreta trecutul, as regreta ca nu-mi pot trai viitorul in viata... as regreta ca nu o sa mai pot fi langa ai mei, langa iubitul meu, langa tot ce a insemnat viata mea aici.
Dar de fiecare data cand ne punem acasta intrebare: "cum ar fi daca maine ar fi ultima zi din viata mea"... bine ar fi sa incercam sa ne bucuram mai mult de tot ceea ce inseamna viata. Pentru ca unii nu mai au parte de ea, desi si-o mai doreau atat de mult...