10 Octombrie, 2025, 09:40:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dspre regrete...  (Citit de 4727 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2006, 10:31:10 p.m.
Citit de 4727 ori

orhideea albastra

Cineva intreba mai demult,cum ati trai ultima voastra zi din aceasta viata....
Eu va intreb....daca maine lumea s-ar sfarsi, ce ati regreta cel mai mult...raportandu-va la propria existenta.
"we want to fall in love. Why?
Because that experience makes us feel completely alive,
where every sense is heightened,
and every emotion is magnified.
It may only last a moment, an hour, or an afternoon,
but that doesn't diminish its value,
because we are left with memories..."

29 Octombrie, 2006, 10:41:36 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

"Regrets? I have a few..." Nu stiu de ce mereu cand ma gandesc la regrete il aud pe sinatra in minte... Nu regret foarte multe din cate s-au intamplat sau nu s-au intamplat pana acum. Asta vine dintr-o convingere sincera ca la vremea respectiva, cu ceea ce stiam sau simteam, fiecare alegere a fost singura posibila. E usor sa te intrebi ce ai face altfel daca te-ai intoarce cu mintea si sentimentele de acum. Insa in fiecare moment al vietii alegem numai ceea ce suntem pregatiti sa alegem. Atat putem. Deci regrete? Poate doar ca nu am avut timp sa vad mai multe si sa simt mai multe in lumea asta plina de minuni.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Octombrie, 2006, 10:45:29 p.m.
Răspuns #2

orhideea albastra

:) ;)Ma bucur....cred ca te numeri printre acele persoane care incearca sa traiasca din plin aceast viata...Cat despre Sinatra,ai dreptate....dar mie-mi vine in minte si "je ne regrait rien..."

29 Octombrie, 2006, 10:53:28 p.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

"...but then again, too few to mention.."

Saptamana asta nu a fost una tocmai placuta pentru mine...a murit lume in jurul meu...oameni care ar mai fi vrut sa traiasca. O fata de 20 de ani, care pana si in ultimele zile de viata a continuat sa invete germana, pentru ca asta si-a dorit... un tata de 56 de ani care nu a putut sa-si vada copii insurati, la casa lor... Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa mor maine...nu stiu daca as avea taria acelei fete... cred ca m-as panica mult prea tare... si tot ce as putea face ar fi sa ma gandesc la viata mea, sa-mi derulez intreaga viata si sa regret ca nu o mai pot trai... Nu as regreta trecutul, as regreta ca nu-mi pot trai viitorul in viata... as regreta ca nu o sa mai pot fi langa ai mei, langa iubitul meu, langa tot ce a insemnat viata mea aici.
Dar de fiecare data cand ne punem acasta intrebare: "cum ar fi daca maine ar fi ultima zi din viata mea"... bine ar fi sa incercam sa ne bucuram mai mult de tot ceea ce inseamna viata. Pentru ca unii nu mai au parte de ea, desi si-o mai doreau atat de mult...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Octombrie, 2006, 11:03:57 p.m.
Răspuns #4

orhideea albastra

Aici am vrut sa ajung....Ai dreptate, multi dintre noi habar nu au sa pretuiasca acest dar care ne-a fost dat...pt multi exita "un maine" in care am putea face lucrurile de care nu avem chef sau timp azi...din pacate, fiecare "maine" trece,fara a ne dam seama ca ne apropiem de sfarsit...Asa ca poate aceasta intrebare,chiar daca ne sperie,ne ajuta totusi sa pretuim "DARUL DE A TRAI"!!!

29 Octombrie, 2006, 11:33:20 p.m.
Răspuns #5

Just

"I did, what I had to do" .Am facut ceea ce am crezut eu ca este bine,mereu. Daca maine as muri ceea ce as regreta este faptul ca nu am avut timp sa ma bucur mai mult alaturi de cei dragi mie ,as regreta ca nu pot sa-mi indeplinesc un vis iubit si as mai regreta ca cei din jurul meu vor gasi durere in sfarsitul ...meu."Oh, I wanna live my life in a fairy tale/Where the end is always good and never sad."

Ma bucur mult ca mi-ai adus aminte ca maine ar putea fi ultima zi,fac parte dintre cei care uita si iau ziua de maine ca pe ceva ce sigur va fi. Dar nu voi uita aceasta seara ,am sa-mi aduc aminte ca maine nu e certitudine si voi zambi mai mult,voi rade mai des ,voi fi mai buna. Multumesc.
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2006, 11:35:19 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Octombrie, 2006, 07:55:19 a.m.
Răspuns #6

catty

mi-e mi-ati amintit de vesnicul"de maine...." sau "de luni..." si eu sunt una dintre persoanele care in foarte multe momente amana de pe o zi pe alta .Si acum imi amintesc de "Viata este cea care trece pe langa noi in timp ce noi suntem prea ocupati sa ne facem alte planuri"(nu imi mai amintesc exact citatul). De foarte multe ori am incercat sa ma dezobisnuiesc de a amana, de a lasa pe maine...dar nu inteleg de ce imi este asa de greu...mai ales ca sunt constienta ca nu este bine...

regrete...acesta cred ca ar fi unul dintre ele...tot amanand ceea ce vreau sa fac pierd foarte mult timp...in rest sunt in mare parte deacord cu Lorelei...daca in anumite momente asta am simntit si asta am putut sa fac..ce rost isi mai au regretele? si totusi...imi doresc sa pot schimba multe...
iar in clipa asta regret cel mai mult ca nu mai vad lumea in culori, regret ca nu am puterea de a ma bucura de ceea ce am fara sa imi doresc mai mult...regret ca nu imi gasesc forta de a avea din nou incredere in mine...

15 Decembrie, 2006, 09:05:39 p.m.
Răspuns #7

Fallen_angel

Poate deveni foarte pasionant jocul " Ce-ar fi fost daca..." , e ca si cum aranjezi un puzzle insa e lipsit de sens...caci trecutul nu poti sa-l schimbi, la ce bun sa te consumi? Nu-mi place sa regret...mai bn ma gandesc la " ce-ar fi daca..."

20 Decembrie, 2006, 04:34:56 p.m.
Răspuns #8

digitty

Regrete as avea muuulte...fara numar :)

As regreta ca nu am apucat sa citesc mai multe poezii sau romane, as regreta ca nu stiu sa vorbesc fluent engleza,franceza si germana, as regreta ca nu am iubit, as regreta ca nu voi apuca sa vad copii verisoarei mele, sau ca nu am inca o familie a mea, ca nu mi-am vazut copiii... sunt multe... am o groaza de enumerat si as ocupa mult prea mult spatiu... imi place viata prea mult ca sa gandesc "daca mor maine...". Prefer sa-mi zic "traiesc acum...daca nu acum atunci cand?" 
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Decembrie, 2006, 11:34:42 p.m.
Răspuns #9

desdemona

regretele ar fi multe,dar daca ma plang nu am cum sa imi mai repar greselile.
am facut ceea ce am crezut ca era mai bun pentru acel moment,daca apoi mi-am dat seama ca nu este bine inseamna ca am evoluat.
in ultimul timp mi-am pus deseori aceasta intrebare:as regreta ca nu mai am timp:sa imi petrec sarbatorilecu iubitul meu,sa ma casatoresc cu el,sa am copii,sa auzim prima pozezie invatat de copilul nostru,sa mergem la serbarile pe care le face cu clasa,sa fiu martora la nunta lor..as regreta timpul ce il vreau din tot sufletul sa il petrec cu el...doar cu el..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului