05 Noiembrie, 2025, 08:13:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vreti sa ne jucam?  (Citit de 38830 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Octombrie, 2006, 07:23:51 p.m.
Citit de 38830 ori

diana_nistor

Vizitator
Jocul pe care vi-l propun e mai usor de explicat printr-un exemplu decat prin reguli. Incep eu:

Geosteph, esti un iepuras de plush satul sa fii smotocit de fetita de numai un anisor care te are in "posesie". Ce faci? Ce ii spui asa incat sa o convingi sa te lase in pace?

Dupa ce raspunzi, te rog sa creezi si tu o ipostaza inedita pentru un alt utilizator, cu alte cuvinte sa preiei stafeta. Si asa mai departe. Ne jucam?

30 Octombrie, 2006, 07:28:18 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Asta suna ca proba de admitere la jurnalism  ;D Hai sa ne jucam!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

30 Octombrie, 2006, 07:44:35 p.m.
Răspuns #2

pokemon

Jurnalism...sa consider atunci ca voi face meditatii cu voi  :D...hai...hai la joc....geeeoooo....raspunde!  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Noiembrie, 2006, 09:23:35 p.m.
Răspuns #3

crocantzel

Vizitator
Vreau si eu sa ma joooc!!!

01 Noiembrie, 2006, 09:31:17 p.m.
Răspuns #4

diana_nistor

Vizitator
Ok, atunci, pana se dezmeticeste Geo si raspunde provocarii, sa iti dam si tie o misiune!
Esti un creion cu care stapanul scrie numai prostioare. Un creion...literat! Cearta-ti stapanul, pune-l la punct in 10 randuri. La treaba! :)

06 Noiembrie, 2006, 11:34:30 a.m.
Răspuns #5

crocantzel

Vizitator
Gandurile unui creion...literat

Stimate crayonneur,
Nu pot sa-mi exprim singur in cuvinte fericirea pe care o simt cand ma gandesc cate minunatii am scris impreuna. Iti voi fi vesnic recunoscator ca mi-ai dat sansa sa raman in istorie cu acele cuvinte minunate pe care talentul tau le-a plasmuit iar eu le-am zgariat pe hartie. Au fost vremuri minunate. Dar nu stiu ce s-a intamplat de la o vreme! Am inceput sa scriem numai bazaconii. Ce s-a intamplat? Sa te fi parasit talentul nu cred. Stiu ca mai ai resurse. Cred ca te-ai lenevit si preferi sa scrii trivial si asta nu-mi place. Nu-mi place ca in ultimele zile sa fiu complice la crearea unor astfel de trivialitati. Nu ma pot cobora la un astfel de nivel. Cu ultimii mei centimetri pe care ii mia am de dat la lume vreau sa ma fac remarcat,s a intru in istorie. Deci te rog foarte mult sa revii la forma initiala, pardon, sa revenim la forma initiala si sa uimim lumea inca o data. Stiu foarte bine ca putem, doar sunt partenerul tau de o saptamana, te cunosc atat de bine! Nu ma mai irosi degeaba da altfel jur ca ma arunc in fata ascutitorii!

Cu respect, CapDeCreion.

PS: Sorry de intarziere, dar nu am fost in preajma.

06 Noiembrie, 2006, 02:50:08 p.m.
Răspuns #6

pokemon

si ipostaza pt noul cititor? ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Noiembrie, 2006, 06:12:43 p.m.
Răspuns #7

crocantzel

Vizitator
LATER EDIT!!!

Diana esti o frunza de stejar foarte ARTAGOASA si foarte INFUMURATA. Vrei sa cazi ultima de pe ramuri. Convinge elementele naturii sa-ti implineasca doleanta, rugamintea fiind facut in spiritul caracterului tau.

Ingeras esti un strugure care este uitat de culegatori pe vita. Povesteste-ne ultimele zile din viata ta.

Pokemon deja a raspuns, dar daca e nevoie revin cu un edit si pt intrebarea ei.
Imi cer scuze ca nu am inteles bine scopul jocului. Nu se va mai repeta.
« Ultima Modificare: 07 Noiembrie, 2006, 01:55:31 a.m. de crocantzel »

06 Noiembrie, 2006, 06:28:20 p.m.
Răspuns #8

diana_nistor

Vizitator
Asa e, nu vreau sa stau pe margine! Hmmm! Superba intrebare! Iti promit sa analizez putin lucrurile si sa iti raspund. Curand!

06 Noiembrie, 2006, 06:50:35 p.m.
Răspuns #9

|ngerMorT

Hmmm...nu vreau sa fiu nesimtita, dar parca intrebarea lui Crontanel nu se incadreaza in joc  :-\... cel putin eu intelesesem altfel ideea jocului. Astfel de intrebari de tipul, ai prefera X sau y erau la alt topic... sper ca nu am suaprat pe nimeni.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Noiembrie, 2006, 07:53:20 p.m.
Răspuns #10

pokemon

Pai...in principiu as prefera sa fiu o supereroina care face numai lucruri bune...dar daca asta ar insemna sa fiu aroganta..nu cred ca as mai putea spune ca as face numai bine...pt ca aroganta celorlalti te raneste...te doare...si atunci...as fi intr adevar super eroina...as salva...as face fapte bune...dar i as rani pe ceilalti prin comportamentul meu...
Super eroina lasa....atunci nu stiu cum as mai putea fi super eroina...Dar...trec peste asta...nu nu mi ar placea sa fiu iubita de toata lumea....as prefera sa fac bine si sa gasesc rau ca sa spun asa...As prefera sa i ajut pe ceilalti chiar daca ei s ar comporta mai dur cu mine...
Sper sa te multumeasca raspunsul meu... ;)
Hm...sa vad...ipostaza....

Joey...daca ai fi un soricel....cum ai convinge o pe domnisoara pisica,care te alearga sa ti  dea pace? Nu ai voie sa te ascunzi...trebuie sa o *vrajesti* din vorbe ;D

06 Noiembrie, 2006, 08:10:43 p.m.
Răspuns #11

diana_nistor

Vizitator
Ingeras, ai dreptate. Ideea jocului e sa personalizam plante, animale, obiecte, sa le creem un rol anume si sa le "provocam" sa actioneze. Il invit pe crocantzel sa modifice intrebarea adresata mie pentru a reveni la ideea initiala a jocului. Dar...sa fim mai atenti pe viitor! :)

10 Noiembrie, 2006, 01:12:25 p.m.
Răspuns #12

crocantzel

Vizitator
De ce nu mai raspunde nimeni??? Am modificat intrebarea...demuuult..

10 Noiembrie, 2006, 04:18:50 p.m.
Răspuns #13

|ngerMorT

hehe..scuze, dar trebuia sa semnalezi cumva acest fapt!  ;D Promit ca raspund asta seara, dar acum sunt pe picior de plecare.  :-*

10 Noiembrie, 2006, 07:19:56 p.m.
Răspuns #14

George Ene

Diana dragă şi dragi colegi,
   Iepuraş de pluş fiind, Ada, mica mea stăpână de numai un anişor, m-a aruncat în baie, sub chiuvetă, după coşul cu rufe, supărată pentru că... Dar mai bine să vedeţi chiar voi cum a fost.
   Mama i-a spus:
   – Nu-ţi dau voie să bagi iepuraşul în apă, că-l uzi şi-i strici blăniţa!
   – Vleau eu aşa!
   – Păi nu e bine ce vrei tu... Hai să-l întrebăm şi pe iepuraş dacă el doreşte să facă băiţă. Vrei?
   – Da.
   – Bine, atunci întreabă-l tu, dacă vrea să facă baie cu tine, să-i dăm cu săpun pe blăniţă şi să-l spălăm. Hai, întreabă-l! Să te aud!
   Ada, către iepuraş:
   – Iepulaşule, vlei să faci băiţă?
   – Nu vreau! S-a auzit, foarte slabă, vocea iepuraşului... Să mai ştii, Ada, că sunt foarte supărat pe tine că mă arunci toată ziua peste tot, încât mi-ai smuls toată blăniţa. Şi nici nu mai văd, pentru că mi-ai acoperit ochii cu dulceaţă...
   – Nu te iubesc, pleacă! mi-a spus fetiţa şi m-a aruncat sub ciuvetă, unde am rămas până adineaori, când mama Adei m-a scos de acolo, mi-a periat blăniţa, mi-a şters şi mi-a îndreptat ochii, apoi m-a luat lângă ea, pe pat, să mă coasă... Ei, şi peste umărul ei am văzut ecranul calculatorului, cu fereastra jocului lanasat de Diana, care, drăguţă cum e, nu m-a uitat, dimpotrivă a ţinut să mă readucă în... „actualitate”.
   Dar dacă tu, dragă Diana ai fi o albinuţă şi-ai intra pe fereastră în clipa-n care eu tocmai priveam... display-ul?
E cantu dinoscitur avis