messiahh, esti un viermisor indragostit de o serpoaica. Spune-i cat de mult o iubesti!
Draga mea SSSS Serpoaica,
Niic nu stiu de unde sa incep, prea multe amintiri, dar cred ca voi incepe cu inceputul, acea zi de iunie calduroasa, o zi vie pentru mine,pentru ca atunci te-am intalnit ....imi amintesc privirea ta dulce si voiasa, glasul tau suav, zambetul rupt din rai; care m-au imbatat si m-au facut parca sa plutesc.....asa cum nu am mai plutit pana atunci. O Doamne ce minunat era....Totul in jurul meu era parca de vis, mi se pareau a fi elementele unui cadru de basm special pregatite pentru a celebra acel moment al intalnirii noastre.Nu stiam ce se intampal cu mine imbatat de fericire vroiam sa am puterea de a opri timpul in loc sa ma bucur pentru eternitate de prezenta ta. Tu esti viata mea, TE IUBESC asa cum nu am mai iubit pe nimeni,vreau sa te alint in fiecare dimineata cu sarutari dulci,sa te strang in brate, sa iti simt fiecare bataie a inimii, sa te rasfat cu pupicuri de ciocolata,sa ma joc cu tine, sa iti ofer in fiecare zi o floare si o smotoceala :d, sa iti dedic poezii pe biletele ascunse in locurile cele mai nebune pe care tu sa le gasesti cand te astepti mai putin....sa ma plimb alaturi de tine, sa visam impreuna la copii nostri, la casa noastra, la fericirea noastra, sa traiesc doar pentru iubirea noastra.
Sunt un nebun asa-i, dar cine zice ca dragostea nu-i nebuna ?
Te sarut dulce.
Indragostitul nebun viermisorul