E buna intrebarea.....Problema e in ce context ne propunem sa raspundem la ea....raportandu-ne la propriul Eu sau raportandu-ne la ceilalti...??
Daca ne raportam la noi insine...cred ca fiecare simte ca are ceva diferit, special...in bine sau rau.Visele, dorintele, regretele, implinirile, zambetele, lacrimile, aspiratiile, propriu mod de a percepe si de a trai viata....ne fac diferiti.Psihologic vorbind, fenomenul e asemanator cu producerea emotiilor...acelasi trandafir in roua diminetii, unora le poate trezi o mare fericire in suflet...altora lacrimile unei amintiri sau dorinte neimplinite....totul depinde de perceptie si experientele anterioare pe care le-am adunat in noi.
Personal ma simt "altfel" sau speciala, prin simplul fapt ca am sentimentul ca-mi traiesc aceasta existenta dansand in ritmul sufletului meu, un ritm care nu e altceva decat ecoul intregului univers...E un dans al pasiunii de a trai, e un dans care ma inpinge spre lumina, spre cunoastere....un dans care-mi da curajul sa zbor pana la soare, chiar si cu aripi de ceara fara frica ca o sa ma prabusesc...un dans care prin gratia pasilor sa-i, nu-mi permite sa-i ranesc pe ceilalti, un dans care m-a invatat cum sa iubesc...cum sa traies.....un dans care m-a ajutat sa ma descopar pana in cele mai adanci neintelesuri...
Raportandu-ma la ceilalti, tot ce pot sa spun, este ca, DA, poate sunt altfel decat "turma", dar in nici un caz unica ....pt. ca, de multe ori in viata am intalnit suflete care dansau sau danseaza pe acelasi ritm ca al meu... si asta m-a facut fericita.Chiar si experienta acestui site pe care l-am gasit, mi-a demonstrat, ca oricat de speciala m-as simti...mai sunt si altii ca si mine! Si pt asta va multumesc, voua celor care aveti curajul si puterea de a a dansa pe muzica sufletului vostru...sunteti toti deosebiti...in fiecare am gasit o mica frantura din propriul meu Eu... VA MULTUMESC...!!!