Sunt perfect de acord cu baietii...gandeste te bine la ceea ce vei face...poti sa spui in continuare ca inca esti virgina..El nu si va putea da seama decat daca te ar duce la doctor,iar asta nu prea cred sa se intample...Se poate sa nu sangerezi la primul contact,asa cum ti s a intamplat si tie.Oricum asta nu inseamna ca daca himenul nu ti ar fi rupt tu ai fi inca virgina,pt ca o fata inceteaza sa mai fie virgina in momentul in care actul sexual a avut loc.Asa ca intrebarea daca mai esti sau nu virgina...cred ca are un raspuns foarte clar...
In al doilea rand,crezi ca vei putea sa ai o relatie bazata pe o minciuna?Ce se va intampla daca,prin absurd,el ar afla ca ai mai fost cu alt baiat inainte?
Eu sincer as aprecia sinceritatea.Poate a fost o greseala ceea ce ai facut,insa in momentul acela ai simtit ca este ok sa faci pasul asta..iar daca te iubeste...te va iubi in continuare fara sa ii pese prea mult de ceea ce a fost inainte.Eventual va fu un pic dezamagit de minciuna pe care i ai spus o,dar cred ca se poate trece peste asta.
In al treilea rand,exact cum a spus si Joey nu te grabi iarasi...ai toata viata inainte sa faci treaba asta....asteapta ca relatia si tu sa va mai maturizati un pic....
PS:renunta te rugam la limajul irc si scrie romaneste ca e mai usor de descifrat

Multi pupici si ai grija de tine