10 Octombrie, 2025, 05:08:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: kiar nu stiu c sa fac.... :((  (Citit de 6700 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Noiembrie, 2006, 09:03:07 a.m.
Citit de 6700 ori

Lorena

va rog ajutati-ma...Eu am 16 ani.Am avut un prieten timp de 1 an...la care am tinut f mult....da` el shi-a km batut joc..In fine...mi-am pierdut virginitatea cu el(cred),lucru pe care il regret enorm!!!!aAcum nu mai simt nimic pt el...ba kiar mi-e scarba de el...pur si simplu mi-am pierdut 1 an din viata cu un dobitoc...eram shi mai micutza...nu stiam nici ce-i cu mine..m-a prostit ushor.Totusi,acum sunt impreuna cu un baiat la care kiar tin!Pot zice kiar k am ajuns sa-l iubesc...cand cunt cu el...m simt...nici nu pot spune in cuvinte..E SPECIAL!E puiutul meu! Dar am facut o graseala mare...i-am spus ca ink nu mi-am inceput viata sexuala!
Totusi i-am spus asta pt k in sufletul meu...asta simt...fostul meu prieten a fost ...nu stiu nici cum s m exprim..Pur si simplu a fost egal cu zero.NU am simtit k fac dragoste cu cineva...k sunt iubita!Si acum sub nici o forma nu-i pot spune adevarul...Si dak o sa mearga bine relatia,kiar mi-as dori sa fac dragoste cu el...dar...O sa-si dea seama?O sa fie kiar evident?Fostul prieten nu mi-a rupt himenul,nu am sangerat niciodata...shi ma durea d fiecare data cand ma penetra..nici experienta nu avea....Va rog baieti!Spuneti-mi c sa fac..S-ar putea k prin vreo minune sa mai fiu virgina?Dak nu am sangerat...sh aveam dureri mari in timpul actului sexual?
Mi-ar parea f rau dak l-as pierde...mai ales din kuza unei greseli facut in trecut :'(

07 Noiembrie, 2006, 09:58:26 a.m.
Răspuns #1

messiahh

Buna,
Domnisoara daca il iubestia asa de mult pe noul tau prieten si el te iubeste cred ca cel mai bine e sa-i zici ceea ce simti despre acea incercare, despre cum te-ai simtit tu pdv sexual cu fostul, aca te iubetse va accepta. Referitor la virginitate e posibil sa fii virgina adica sa nu se fi rupt himenul, desi exista si cazuri cand nu sunt sangerari dar mai rar, iar referitor la faptul k te-a durut e posibil sa fie e la faptul k tu nute-ai simtit bine, k erai stresata, ca nu erai calma si linistita, detasata...etc.
Iti doresc mult noroc si sa ti se ineplineasca ceea ce vrei si fa ceea ce simti, fii sicnera e cel mai bine.
Te pup
pa pa

07 Noiembrie, 2006, 10:35:06 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Buna Lorena

Legat de virginitatea ta: cred ca ti-ai pierdut-o din moment ce te durea cand te penetra. Daca erai excitata exista posibilitatea ca himenul sa nu se fi rupt, dar daca spui ca te durea inseamna ca nu erai suficient de excitata sau daca vorbesti doar de un singur moment se prea poate ca atunci sa se fi intamplat. Oricum, din punctul meu de vedere nu este important daca esti sau nu virgina. Daca poti traii cu aceasta minciuna poti sa nu ii spui adevarul prietenului tau. Se stie bine ca nu fiecare virgina sangereaza la prima penetrare si daca vrei sa ascunzi adevarul sunt suficiente metode pe care prefer sa nu le spun aici.
Insa, daca il iubesti si ai de gand sa legi ceva serios cu el increderea si sinceritatea este baza. Cred ca merita sa ii spui adevarul exact asa cum ni l-ai impartasit noua.
Daca acel baiat te iubeste nu cred ca or sa fie probleme, mai ales ca eu personal am auzit multi baieti sustinand ca prefera fetele care nu mai sunt virgine.
O recomandare sincera pe care mi-o permit sa ti-o dau este sa nu te grabesti cu viata sexuala. Este timp suficient si daca nu vrei sa se repete ce simti vis-a-vis de fostul tau prieten (legat de sex) este mai bine sa pui un pret mai mare pe viata ta sexuala.

Numai bine.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

07 Noiembrie, 2006, 03:31:19 p.m.
Răspuns #3

pokemon

Sunt perfect de acord cu baietii...gandeste te bine la ceea ce vei face...poti sa spui in continuare ca inca esti virgina..El nu si va putea da seama decat daca te ar duce la doctor,iar asta nu prea cred sa se intample...Se poate sa nu sangerezi la primul contact,asa cum ti s a intamplat si tie.Oricum asta nu inseamna ca daca himenul nu ti ar fi rupt tu ai fi inca virgina,pt ca o fata inceteaza sa mai fie virgina in momentul in care actul sexual a avut loc.Asa ca intrebarea daca mai esti sau nu virgina...cred ca are un raspuns foarte clar...
In al doilea rand,crezi ca vei putea sa ai o relatie bazata pe o minciuna?Ce se va intampla daca,prin absurd,el ar afla ca ai mai fost cu alt baiat inainte?
Eu sincer as aprecia sinceritatea.Poate a fost o greseala ceea ce ai facut,insa in momentul acela ai simtit ca este ok sa faci pasul asta..iar daca te iubeste...te va iubi in continuare fara sa ii pese prea mult de ceea ce a fost inainte.Eventual va fu un pic dezamagit de minciuna pe care i ai spus o,dar cred ca se poate trece peste asta.
In al treilea rand,exact cum a spus si Joey nu te grabi iarasi...ai toata viata inainte sa faci treaba asta....asteapta ca relatia si tu sa va mai maturizati un pic....

PS:renunta te rugam la limajul irc si scrie romaneste ca e mai usor de descifrat  ;)

Multi pupici si ai grija de tine  :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Noiembrie, 2006, 04:57:02 p.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Absurd si inacceptabil.
Parerea mea: ce ai facut sau motivele pt. care ai facut-o nu scad cu nimic vina ta. Ai gresit lamentabil si indiferent de scuza infantilitatii pe care o poti invoca esti de neiertat. Ai auzit pana acum parerile unor oameni pe care-i respect mult dar ma vad nevoit sa nu-ti cant in struna.
Ma pun in locul baietului cu care esti acum. Nu te-as ierta pt. nimic in lume dar nu m-as desparti de tine. Motivul? Daca m-as fi indragostit de tine asa cum el pare s-o fi facut as merge mai departe lasandu-te sa crezi ca am trecut cu timpul pt. asta. As continua sa te iubesc dar sa te fac sa platesti mereu pt. ce ai facut. De ce? Pt. ca eu ti-as dedica tie totul iar tu nu ai fost in stare sa-mi apartii doar mie ci altuia inaintea mea ascunsa aceasta fapta in spatele unor patetisme ale tineretii care tie ti se par ca stau ca motive in picioare la varsta maturitatii.
Esti de neiertat!
Spune-i ce ai facut si nu spera la nimic. Orice decizie va lua ti-este datorata 100% TIE nu lui!

07 Noiembrie, 2006, 07:07:03 p.m.
Răspuns #5

pokemon

Furia ingerului...sunt de acord intr o oarecare masura cu tine...dar pana la un punct...Poate nu inteleg prea bine...Condamn faptul ca a mintit...nu trebuia sa o faca....a gresit...Oricine greseste...Dar...referitor la ceea ce ai spus tu...ca nu  ai ierta faptul ca a apartinut altuia inainte sa fie a ta....Asta nu inteleg...De ce spui ca nu ai ierta asa ceva...El ar avea dreptul sa ceara de la ea virginitate numai in momentul in care ar fi in aceeasi situatei,si poate nici atunci...
Eu nu vad unde ar fi poblema ca a mai fost cu altul inainte ::) Problema adevarata mie mi se pare minciuna...acolo mi se pare a fi o mare greseala..pt ca e greu sa ai o relatie adevarata,daca la mijloc exista un asemena neadevar...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Noiembrie, 2006, 09:19:19 p.m.
Răspuns #6

d3ad_ang3l

parerea mea sincera este ca ti-ai inceput viata sexuala muuuuuult prea DEVREME!!!! inca nu esti dezvoltata psihic pentru asa ceva. in ceea ce priveste relatia ta cu actualul, daca tu crezi ca e pe bune te sfatuiesc sa ii marturisesti ce s-a intamplat cu fostul...e mult mai bine sa afle de la tine decat de la altcineva!!!
bafta multa!!!
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

08 Noiembrie, 2006, 09:50:28 p.m.
Răspuns #7

serenity82

e adevarat ca ai gresit si ca e foarte urat sa minti mai ales sa-l minti pe prietenul tau, insa cred ca furia a fost prea dur. uneori e buna o trezire la realitate asa de dura. totusi raman la parerea ca nu toti suntem asa radicali ca furia si acum sa vorbim serios furiosul meu mic, daca iubesti ierti si tu stii bine asta. fiecare om greseste dar are dreptul la o sansa daca-si recunoaste greseala.
Sfatul meu e sa vorbesti cu prietenul sa ii spui tot ca sigur nu mai esti virgina, si daca pentru el conteaza mai mult sufletul tau decat partea sexuala a relatiei atunci esti o norocoasa, ai langa tine un om care merita tot asa ca ai grija de el. daca nu te iarta asta e iti asumi greseala si stii ca data viitoare nu trebuie sa mai minti. te pupik si iti tin pumnii. eu sper sa te ierte pentru ca fiecare om are dreptul la o a doua sansa mai ales daca greseala nu e foarte mare fata de altele.  :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

08 Noiembrie, 2006, 10:10:15 p.m.
Răspuns #8

ExIgEnTaa

ar fi fost mult mai simpla situatia daca nu il minteai...pt ca pana la urma esti stapana pe corpul tau si ai dreptul sa faci ce vrei..intradevar a fost cam devreme sa-ti incepi viata sexuala..si cum te-a prostit fostul tau prieten asa ar putea sa te prosteasca oricare altul,chiar actualul;).Cel mai bine ar fi sa ii zici adevarul si in functie de reactia lui o sa vezi daca te apreciaza defapt pt ce esti sau daca nu cumva esti inca o "virginica" pe lista lui de lauda;).Succes
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

08 Noiembrie, 2006, 11:01:41 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator

Don'soara,
1. ori ii spui adevarul si:
    a) risti sa-l pierzi pentru ca l-ai mintit;
    b) va intelege, asta in functie de capacitatea lui intelectuala si de experienta pe care o are...
2. daca vrei sa stii daca mai esti sau nu virgina, du-te la un control si astfel poate te si invata metode de contraceptie...noi de contraceptie poate putem sa-ti spunem dar despre starea himenului tau nu.
3. poti sa-l minti in continuare, spunandu-i ca esti virgina (poate esti, a se respecta punctul 2 pentru aflarea rezultatului) si sa incerci cu metode neortodoxe sa-l convingi...(metode care nu se pot intr-adevar dezvalui aici).
4. teoretic viata intima (cea care prevede sex) nu trebuie pusa pe tapet. asa ca, femeie fiind, poti avea foarte multi barbati, fara sa se stie acest lucru si astfel nu vei cadea in oprobiu ca panarama...ca barbat, e chestie de palmares, lucru nu tocmai apreciat de lumea care are si altceva decat paie in cap.
5. trebuie sa existe un echilibru in toate...nu trebuie sa incepi viata sexuala la 12 ani sperand inocent ca vei ramane cu defloratorul..., nici sa o incepi la 25 de ani si apoi sa iti treaca in 3 ani prin pat 15 tipi...nu exista o regula, un standard, poate doar cutume si sfaturi ale medicilor...

so...maturizati-va oameni buni si...hai mai bine sa scriem o poezie. ;D
parerea mea.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Noiembrie, 2006, 12:55:58 a.m.
Răspuns #10

serenity82

eu stiu ca e important, eu una stiti ce am patit insa tot cred ca nu ar trebui judecata pentru o greseala. poate ca prietenul ei de atunci a stiut sa profite si ea nu a fost destul de puternica sa spuna nu. oricum nu stim tot exact. in plus trebuie sa tinem cont ca in ziua de azi majoritatea tinerilor isi pierd virginitatea in jurul varstei de 15 ani.
iar ca sa fim totusi cinstiti baietii, in general, isi doresc fete virgine ca le place lor sa fie mereu primii, din cauza unui idiot obsedat de acest lucru am trecut eu prin atatea. Eu cred ca intelegea de la inceput daca erai sincera. oricum sfatul meu e sa-i spui pentru ca nu poti trai in minciuna.
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Noiembrie, 2006, 06:53:12 a.m.
Răspuns #11

Evangeline

Citat
Fetelor, ar fi bine sa intelegeti ca virginitatea este unul din cele mai valoroase lucruri pe care le aveti. Daca nu ar fi asa, atunci nu inteleg de ce v-ati grabi sa il pierdeti!

Fetelor, cititi cu atentie si reflectati asupra acestui mic text :o (nu e valabil pentru toate bineinteles)

Cat despre problema ta draga...nu e prea greu de raspuns dar sa stii ca atunci cand cineva te roaga sa faci ceva si tu nu te simti pregatita e si optiunea NU. Invata sa o folosesti ca altfel ai sa ajungi sa ai vreo 5 pana in 20 de ani daca nu mai multi. Nu vreau sa te jignesc dar problema e ca trebuie sa deschizi ochii si sa stii ca e vorba de tine, de corpul tau, de sentimentele tale, de sanatatea ta si de multe altele cand iti incepi viata sexuala (nu e vorba de celelalt partener). Asa ca de acum poate nu mai e nimic de facut decat sa ai grija si mai ales cu baiatul care esti. Poate ai sa mai ai inca 4-5 pana mergi la facultate si la facultate iti garantez ca vei cunoaste foarte multi baieti simpatici si poate o sa mai ai vreo 5...iar cand ajungi sa te casatoresti si sa ai copii...ce o sa le spui copiilor tai?...mai ales daca sunt fete? Sa inceapa viata sexuala la 13 ani? ::) ??? Imi pare rau daca te intristez dar dupa ce ai scris pe forum baiatul ala a fost un nimeni in viata ta si cui te-ai daruit...unui nimeni? :-\
Sunt cam off topic si cred ca viulian o sa stearga postul ;D asa ca o sa-ti raspund si la intrebare. In cazul in care alegi sa mergi mai departe cu actualul, el ar trebui sa stie ca ai fost cu altcineva si spune-i exact cum s-a intamplat. Acum daca el are vreo 18 ani depinde de cat de matur e...dar majoritatea la 18 ani nu prea au multe in cap ;D Cateodata adevarul costa dar stii mai bine sincera decat sa traiesti in minciuna. Ai sa vezi ca o sa te simti mullllllllt mai bine dupa ce ii spui adevarul chiar daca el nu o sa te mai vrea (ceea ce sper sa nu fie adevarat). Eu iti tin pumnii dar nu uita ca inca esti prea mica ca sa iei decizii corecte asa ca mai bine iei in calcul si sfaturile noastre. ;) (pentru binele tau)

:-*
Never, never quit!