11 Octombrie, 2025, 12:11:04 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: epistola catre EL  (Citit de 4846 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Noiembrie, 2006, 04:06:15 p.m.
Citit de 4846 ori

Little Rose

dragul meu EL cu majuscule,

nu stiu cine esti. sau iarta-ma, te-am cunoscut dar nu o stiu. simt ca privirea-ti imi mangaie prezrnta. iti simt mainile. dar oare tu esti acela? desi nu te vad, nu te aud, nu te pot atinge?

cine esti tu? oare cine esti tu?
mi-ai putea aduce farama de fericire numita viata? eu vreau sa cred ca da. cei din jurul meu m-au catalogat drept nebuna, drept apartinand cetei celor damnati care se agata de visuri desarte.

dar privirea-ti spune altceva. am un om frumos in fata mea. un om frumos. cand oare am mai putut gandi despre un om ca e frumos? niciodata.
cand il voi intalni pe EL ii voi spune asta. oare ce o sa creada?

dragul meu EL, inchei aceasta prima scrisoare din 13 noiembrie 2006 prin cateva cuvinte recurente din viata mea:
TE ASTEPT? poate
TE-AM GASIT? nu stiu
TE IUBESC? am sa iti dovedesc
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

28 Noiembrie, 2006, 10:59:33 a.m.
Răspuns #1

Little Rose

DRAGA EL,

am pierdut adresa. de fapt, mi-a furat-o cineva.

nu ma lasa lumea sa te gasesc, sa iti vorbesc. toate au fost deja spuse. NU SE POATE! E IMPOSIBIL! acestea sunt vorbele ce ma "alinta" in fiecare zi.

"si adresa? De ce nu imi inapoiati adresa? De abia o gasisem..."
"NU e adresa corecta, mai incearca. Acea adresa nu e a LUI. Este o adresa inexistenta. NU ai auzit de blocul cu apt. 0?"
:'(

Insist ca exista acea adresa si are si un locatar. Stiut doar de inima mea.

28 Noiembrie, 2006, 01:13:59 p.m.
Răspuns #2

charlie

and you shall find it.

you trust me... if someone else won't.
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Decembrie, 2006, 12:08:40 p.m.
Răspuns #3

Little Rose

Dragul meu,

Vine Craciunul.
postasul va intarzia pentru ca multi indragostiti isi vor scire.
ti-as trimite un colet. da nu stiu cat va costa pentru ca o sa aiba in jur de 48 de kilograme si va scrie pe el FRAGIL. :-*

22 Martie, 2007, 11:33:57 p.m.
Răspuns #4

Little Rose

Cine esti tu?
Cine ai fost?
Cine vei fi?

In vin in minte versuri uitate ale mirabelei dauer. "Esti barbatul altei femei"

Sau esti barbatul nimanui.
Sau esti doar un barbat si atat.
Revin si intreb. Cine esti tu?
Iti tot scriu de anul trecut. nu mi s-a raspuns. iar ai gresit adresa? iar am gresit adresa?
Se pare ca da. am avut incredere in postas. mi-a fost rusine sa ma prezint eu cu plicul. am fost timida, lasa poate. si nu m-ai observat

Asa, ca dragul meu EL.
Nu stiu daca iti voi mai scrie. in cazul meu atat vorbele cat si cuvintele "volant". nimic durabil. podul de piatra se darmana. nu am folosit nici materialele nici mana de lucru corespunzatoare. m-am facut luntre si punte doar pentru ca lucrurile sa fie bine. si NIMIC
 >:( >:( >:(
 :)
dar zambesc nu?
cand vei gasi toate scrisorile vei rade. vei face haz. sau poate  ca te va trece un fior. cine stie. dar in acel moment eu nu voi mai fi expeditorul scrisorilor catre tine, iar tu nu vei mai fi destinatarul. asa e in viata. mereu ne schimbam locul. visam, speram, ne rugam pana la un punct cand primim semnul izbavirii de durere. si atunci incepem sa uitam,'
asa se va intampla si cu noi.
vom uita promisiuni, vise si vom zambi unei zile de maine, unui nou destinatar, sau poate unui expeditor.
te iubesc draga EL. stim asta amandoi. dar nu suntem in stare sa ne recunoastem. asta ne e defectul. inca mai suferim de strabism sau astigmatism. si din cate stiu doar se trateaza, nu se si vindeca.
numai bine
LOVE ROSE :-X

19 Aprilie, 2007, 03:06:39 p.m.
Răspuns #5

Little Rose

iti scriu.
e inutil o stiu.
si aseara am vrut sa iti scriu, in timp ce ascultam albumul TAINA al formatiei Holograf. dar m-am cenzurat. nu ti-am scris.
nu mai pot scrie in van. nu mai pot suporta o alta scrisoare returnata destinatarului. si tu nu stii asta. crezi ca iti voi mai scrie. crezi ca lucrurile vor fi la fel. tu imperturbabil, eu perturbabila.

nu vreau sa-ti mai scriu. aceasta este prima scrisoare pe care nu o voi mai trimite. nu o meriti.

cu bine,

Love Rose