Cine esti tu?
Cine ai fost?
Cine vei fi?
In vin in minte versuri uitate ale mirabelei dauer. "Esti barbatul altei femei"
Sau esti barbatul nimanui.
Sau esti doar un barbat si atat.
Revin si intreb. Cine esti tu?
Iti tot scriu de anul trecut. nu mi s-a raspuns. iar ai gresit adresa? iar am gresit adresa?
Se pare ca da. am avut incredere in postas. mi-a fost rusine sa ma prezint eu cu plicul. am fost timida, lasa poate. si nu m-ai observat
Asa, ca dragul meu EL.
Nu stiu daca iti voi mai scrie. in cazul meu atat vorbele cat si cuvintele "volant". nimic durabil. podul de piatra se darmana. nu am folosit nici materialele nici mana de lucru corespunzatoare. m-am facut luntre si punte doar pentru ca lucrurile sa fie bine. si NIMIC

dar zambesc nu?
cand vei gasi toate scrisorile vei rade. vei face haz. sau poate ca te va trece un fior. cine stie. dar in acel moment eu nu voi mai fi expeditorul scrisorilor catre tine, iar tu nu vei mai fi destinatarul. asa e in viata. mereu ne schimbam locul. visam, speram, ne rugam pana la un punct cand primim semnul izbavirii de durere. si atunci incepem sa uitam,'
asa se va intampla si cu noi.
vom uita promisiuni, vise si vom zambi unei zile de maine, unui nou destinatar, sau poate unui expeditor.
te iubesc draga EL. stim asta amandoi. dar nu suntem in stare sa ne recunoastem. asta ne e defectul. inca mai suferim de strabism sau astigmatism. si din cate stiu doar se trateaza, nu se si vindeca.
numai bine
LOVE ROSE