10 Octombrie, 2025, 12:57:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ciudatii din noi  (Citit de 48091 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2006, 09:02:10 p.m.
Răspuns #30

Escu

Global Moderator
am citit in boabe de fasole preparate pentru cafea....si din zatul cafelei rezulta ca o sa ..... fie o distractie maxima dupa teza!
Let's put a smile on that face!

27 Noiembrie, 2006, 09:05:32 p.m.
Răspuns #31

pokemon

asea sa fie=ca nu stiu nimic...deocamdata  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Noiembrie, 2006, 09:06:28 p.m.
Răspuns #32

sunshine

paiiiiiiiiii.........trage o fuga la mine sa ma uit in ochii tai ;D
 SUCCES ( orice ti-ar pica o sa stii -zise mama OMIDA)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Noiembrie, 2006, 02:39:55 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Draga mea...sa stii ca eu tin sirul... azi sunt la tras bocancul... :) ;D ;D ;D :)... !!!  :-*

Apropo...de ciudatenii:

- am impresia mereu ca orice tablou se uita dupa mine
- cand merg cu masina si trenul numar toti copacii pe langa care trec pana le pierd sirul  ;D
- cand ma simt fericita nu ma pot abtine sa nu fac scheme prin casa si sa scot sunetul "na na na na na naaa...."

si mai am..., dar le mai las sa mai spuneti si voi cate una...sa nu raman printre ciudatii ciudatilor... ::) ;) ::)

28 Noiembrie, 2006, 02:43:30 p.m.
Răspuns #34

pokemon

si eu imping  ;D
si eu fac sceme de fericire prin casa...si uneori nu numai  ::)  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

28 Noiembrie, 2006, 03:02:16 p.m.
Răspuns #35

Strumfita

Cred ca ar fi cazul sa incerc si eu  ;D.
1. si mie mi-e frica de intuneric .. am impresia ca ma urmareste cineva ( culmea e ca eu imi imaginez cei mai scarbosi monstrii )
2.mi-e frica de gandaci si de reptile
3. am impresia ca orice se intampla .. asa a fost sa fie
4. merg pe strada si uneori am impresia ca eu sunt pe alta lume .. ca doar eu traiesc, iar ceilalti ori nu exista ori nu ma vad
5. cred in vise
6. cand eram mica obisnuiam sa ascund mancare si alte prostii la scutecel si sub covoare in casa "pentru zile negre"  ;D
daca o sa imi mai amintesc .. va anunt  ;D
ce ziceti?
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

12 Decembrie, 2006, 10:10:04 a.m.
Răspuns #36

burn_2_hell

:o Nu_exist..si eu ascundeam manacarica cu sora mea...dar sub pat  ;D...tot pentru ''zile negre''...
-uneori nu pot sa dorm...se aud tot felu de sunete prin camera mea...deci imi este frica de intuneric..dar imi place.. ???...nu stiu daca intelegeti ceva..nici eu nu inteleg...
-cand eram micaaa imi placea foarte mult 3sud est si andre=))) asa ca am scris niste scrisori si le-am pus la posta..fara adresa..=)))) si in fiecare zi asteptam sa vina la mine... ::)
-imi era foarte mila de toate animalutele...asa ca ,casa mea a fost ceva de genul ''arca lui noe'' am avut in casa:soparle,pesti,pisici,caini,pui,cioara,lilieci(pt cateva zile),hamsteri,melci(dupa ploaie ii adunam p cei mici pentru ca mi se pareau draguti..si luam cate 30 de melci...a 2-a zi ii cauta saraca mama pe pereti..=))))
-cand sunt foarte fericita sar...da am un mod super weird... :-\ de a sari...=))
....o sa va mai scriu cand imi mai amintesc... :P...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 12:52:29 p.m.
Răspuns #37

Luke

nu stiud e ce dar cand eram mic pastram orice felicitare , orce surpriza de la gume si tot felul de chestii pe care inca mai am o parte din ele !
si imi era frica ca oricarui copil de intuneric si de scobby doo(de fapt nu de el ci de monstri aia care aveau tot felul de masti .. ???) ! aveam cosmaruri cu desenele ala animat !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Decembrie, 2006, 03:10:38 p.m.
Răspuns #38

pokemon

asa...se pare ca mai apar cetiva ciudatei  ;D
burn2hell apropo de faza cu scrisorile...eu ii scriam lui Michael Jackson scrisori  de dragoste(de fapt erau desene cu inimioare si steagul americii desenat  ;D ) si le puneam in cutia postala,in speranta ca postasul le va lus de acolo si i le va duce lui :D

PS:habar nu aveam ca ii plac copii...ca daca as fi stiut...as fi incercat sa ajung la el  ;D ;D ;D
Glumesc...Doamne fereste de asa ceva  ;)

13 Decembrie, 2006, 10:58:50 a.m.
Răspuns #39

burn_2_hell

=))))))))....eram si noi mici....
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 11:39:08 a.m.
Răspuns #40

Escu

Global Moderator
vad voci. aud imagini!

13 Decembrie, 2006, 02:38:10 p.m.
Răspuns #41

pokemon

Escule....mai grav ar fi fost daca ai fi auzit voci si ai fi vazut imagini...dar asa...e totul in regula  ;)

20 Decembrie, 2006, 02:04:40 p.m.
Răspuns #42

serenity82

Ma uimiti  :o Doar atatia ciudati avem printre noi? Incep sa cred ca doctorul nu spunea prostii si chiar sunt nebuna rau de tot  :D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:06:17 p.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
Nu sufar de nebunie, ma bucur de fiecare clipa a ei!

20 Decembrie, 2006, 06:04:03 p.m.
Răspuns #44

Forbidden_Angel

;D :D :D ;D

Am si eu niste ciudatenii... :D :D :D

Una dintre ele ar fi... atunci cand adorm tin pumnii stransi pentru ca mi-e teama ca daca tin palma deschisa ma apuca diavolul de mana si intra in mine...

Cred ca m-am uitat la prea multe filme de groaza... :D :D :D ;D ;D ;D ;D