Draga mea ...
dupa cum am spus intr-un topic dragostea se poate naste intr-o clipa, poate dura o secunda si poti sa traiesti cu ea o viata... Nu are importanta cat timp suntem langa omul de care ne indragostim ci ceea ce simtim pentru el si vom simti poate toata viata, dar iubita mea, tu trebuie sa iti gasesti puterea de a merge inainte, puterea de a zambi din nou.
As vrea sa iti pot spune ca vei reusi foarte repede, dar te-as minti... Durerea unei despartiri nu trece cat ai bate din palme..., dar trece draga mea, trece... Timpul atenueaza, iar iubirea va ramane undeva intr-un colt al sufletului tau, insa important este sa iti gasesti taria sufleteasca sa mergi inainte cu ceea ce ai in suflet, sa te bucuri pentru tot ce a fost si sa ajungi sa traiesti frumos cu trecutul pe care fiecare om il are... Invata sa dechizi usa trecutului, dar fa-o fara sa iti fie teama si fara sa te gandesti ca ceea ce vei gasi acolo te va durea...
Nu incerca sa uiti...pentru ca nu vei reusi, dar incearca sa traiesti frumos cu ceea ce ai si ai avut..., o amintire frumoasa si poate unica. Plange, dar nu lua lacrimile cu tine mereu..., incearca sa iti amintesti clipele voastre frumoase si...zambeste..., niciodata nu vei putea stii cand soarele va intra pe fereastra sufletului tau... Dragostea adevarata stie sa apara atunci cand ne asteptam cel mai putin...si nimeni nu are dreptul sa se opreasca din drum...toti suntem obligati sa invatam sa luptam si sa mergem mai departe...
Lasa sa treaca un timp, iar apoi discuta cu el... Cere-i sa iti spuna macar motivul despartirii... daca nu vei face asta, totul va dura si mai mult... Nimic nu doare mai tare decat intrebarea..."De ce?"... Afla de ce si vei putea merge mai repede mai departe...
Pana atunci..., eu si cei de aici suntem langa tine... Te vom asculta mereu si mereu vom tine mana intinsa sa te prindem... Intinde-o si tu iubita si ne vei gasi mereu, mereu, aici...
Cu prietenie..., Ramona-Sandrina