11 Octombrie, 2025, 10:46:46 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 65512 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

07 Decembrie, 2006, 11:18:44 p.m.
Citit de 65512 ori

Semiramis

Global Moderator
am stat eu şi m-am gandit aşa şi-am zis să vă întreb şi pe voi dacă v-ar plăcea ideea. Voturile să fie pentru popularitate şi pentru nepopularitate, să se afişeze ambele la fiecare utilizator.  ;D
ce părere aveţi? am pus şi un mic vot. am să vă rog ca după ce votaţi să vă susţineţi parerea pro şi contra.
eu am votat pozitiv  ;D, nu mai e nevoie să explic. mi se pare haios  ;)
vă mulţumesc,
 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Decembrie, 2006, 11:19:50 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

da da da. si eu vreau, ma distra teribil sa vad cine pe cine mai altoieste  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Decembrie, 2006, 11:21:03 p.m.
Răspuns #2

serenity82

si eu am votat pentru. e ceva nu doar distractiv dar ne si ajuta putin sa ne dam seama cand incepem sa aberam si sa devenim "verze" ca sa te citez. poate asa vom putea sa ne indreptam cand gresim. eu sunt pentru mai asteptam pareri
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Decembrie, 2006, 11:21:37 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
habar nu am ce sunt alea...dar daca e distractie...i'm in !
Let's put a smile on that face!

07 Decembrie, 2006, 11:22:28 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
mulţumesc, se pare că, aşa cum mă aşteptam, să fiu plină de idei minunate...aşteptăm păreri pro şi contra!!!;D

07 Decembrie, 2006, 11:23:31 p.m.
Răspuns #5

serenity82

ca intotdeauna draga mea  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Decembrie, 2006, 11:24:05 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

pe scurt... pentru cei mai noi... a existat o vreme... (good old times  ::)) cand existau in dreptul fiecarui utilizator un plus si un minus. cand cineva te uimea in sens pozitiv cu ceva, click pe plus si ii marea popularitatea. pt unul varza, vorba stiu eu cui puteai altoi un minus, ii scadea popularitatea...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Decembrie, 2006, 11:26:39 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
aha...deci iar o sa fiu catalogat drep nebun la inca un topic...suport..trebuie!

07 Decembrie, 2006, 11:29:18 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
se pare că există un prim "nu"...oare al cui? că n-a catadisit să-şi decline identitatea...deh.

07 Decembrie, 2006, 11:29:27 p.m.
Răspuns #9

serenity82

nu cred ca asta e problema ca din cate am vazut eu toti suntem putini nebuni. ia citeste topicul legat de ciudatii din noi sa vezi acolo aberatii :D ;D nimeni nu ne intrece  :P

07 Decembrie, 2006, 11:31:23 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
se pare că există un prim "nu"...oare al cui? că n-a catadisit să-şi decline identitatea...deh.

am vazut eu ceva...desi tind sa cred ca a fost diana, a si plecat fara sa posteze...sper sa ma insel oricum...

07 Decembrie, 2006, 11:34:50 p.m.
Răspuns #11

diana_nistor

Vizitator
Eu am votat "nu" pentru ca, oricat de tentanta e ideea de competitie, oricat de mare vanitatea si dorinta de popularitate, mi-e teama ca "bisericutele" deja formate si efortul de a fi mai presus ca altii (oricat de subiectiv poate sa fie) ne va invrajbi, ne va face sa ne dusmanim asa, pe nesimtite!
Apoi, asa cum spuneam intr-o alta discutie, eu personal m-am saturat de competitie, care si asa este pe toate planurile. Sunt de acord cu discutiile in contradictoriu pentru ca eu consider ca ele ne imbogatesc pe planul culturii generale, dar sa facem din asta un concurs mi se pare inutil.
Si, nu in ultimul rand, ma opun pentru ca daca vor fi reinstalate aceste butoane or sa apara mesaje de genul "Xulica, ti-am dat un punct la popularitate pentru mesajul cutare". si "Xulica" o sa spuna "Vai, draga, mersi! Uite, iti dau si eu unul drept multumire!". Si uite asa, o sa ne balacarim intr-un joc de...din nou...orgolii ieftine!
Deci... daca sunt reinstaurate butonasele de care vorbeam, eu il rog de pe acum pe viulian sa nu mi le instaleze si mie.
Cu prietenie!

PS: da, te-ai inselat, Escule! ;)

07 Decembrie, 2006, 11:35:24 p.m.
Răspuns #12

catty

pare interesant...sunt curioasa ce iese... :)

07 Decembrie, 2006, 11:37:22 p.m.
Răspuns #13

serenity82

draga mea nu asta era ideea cu voturile de loialitate. cel putin eu nu am luat-o asa si nu cred ca semiramis la asta s-a gandit.  :)

07 Decembrie, 2006, 11:37:56 p.m.
Răspuns #14

|ngerMorT

ma amuza "sigur ca da"  ;D... nu doar "da", si "nu", nu "sigur ca nu"  ;D ;D ;D

Votez si eu cu da, tot pentru amuzament, atata timp cat nu o sa se amuze unii pe ici pe colo dand minusuri fara sens  ;D. Daca-mi aduc bine aminte in prima zi in care am venit aici, am primit 3 plusuri si un minus  :P Nici pana azi nu stiu cine mi-a dat acel minu si de ce.  ;D

DAR , Diana are dreptate din anumite privinte si daca chair vreti sa fie reinstalate aceste butoane, ganditi-va bine la toate consecintele lor si daca le puteti face fata.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...