Eu am votat "nu" pentru ca, oricat de tentanta e ideea de competitie, oricat de mare vanitatea si dorinta de popularitate, mi-e teama ca "bisericutele" deja formate si efortul de a fi mai presus ca altii (oricat de subiectiv poate sa fie) ne va invrajbi, ne va face sa ne dusmanim asa, pe nesimtite!
Apoi, asa cum spuneam intr-o alta discutie, eu personal m-am saturat de competitie, care si asa este pe toate planurile. Sunt de acord cu discutiile in contradictoriu pentru ca eu consider ca ele ne imbogatesc pe planul culturii generale, dar sa facem din asta un concurs mi se pare inutil.
Si, nu in ultimul rand, ma opun pentru ca daca vor fi reinstalate aceste butoane or sa apara mesaje de genul "Xulica, ti-am dat un punct la popularitate pentru mesajul cutare". si "Xulica" o sa spuna "Vai, draga, mersi! Uite, iti dau si eu unul drept multumire!". Si uite asa, o sa ne balacarim intr-un joc de...din nou...orgolii ieftine!
Deci... daca sunt reinstaurate butonasele de care vorbeam, eu il rog de pe acum pe viulian sa nu mi le instaleze si mie.
Cu prietenie!
PS: da, te-ai inselat, Escule!