11 Octombrie, 2025, 12:37:00 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteţi de acord să reintre în scenă voturile de popularitate?

sigur că da
11 (61.1%)
nu
7 (38.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

Autor Subiect: VOTURI DE POPULARITATE  (Citit de 65540 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Ianuarie, 2007, 09:02:33 a.m.
Răspuns #90

viulian

Administrator
Bllue: se repara si MidLand-ul - va arata la fel ca si tema default apropos de karma.

Oricum, vad ca mai putini sunt cei cu - :D acuma. Anonimatul dadea libertatea de manifestare, dar totusi creea destul de multe tensiuni, si unii probabil ca abuzau..

09 Ianuarie, 2007, 01:10:53 p.m.
Răspuns #91

Lady Allia

Este minunata ideea ta Iulian de a crea acest stats pentru Karma unde fiecare sa isi justifice actiunea, deoarece se pare ca inca nu ne-am maturizat si nu stim sa ne folosim intelept si cu bun simt de votul prin "anonimat" ca sa spun asa. Poate asa va invata fiecare cate ceva...si cei care dau + si - si cei care le primesc...
  Tine-o tot asa Iulian si... vezi?...pentru faptul ca esti un administrator caruia ii pasa de munca sa..., pentru ca esti amuzant, inteligent, bun la suflet si un prieten neandoielnic...mereu, dar mereu pentru asta ai avut un plus de la mine!

cu prietenie

09 Ianuarie, 2007, 01:12:37 p.m.
Răspuns #92

Lady Allia

P.S. - Am vrut si eu sa motivez de ce ti-am dat un plus...se pare ca nu reusesc... :(...! De ce?

09 Ianuarie, 2007, 01:16:42 p.m.
Răspuns #93

viulian

Administrator
Multumesc pentru aprecieri  :)

Zi-mi te rog ce mesaje primesti cand apesi pe '+' ?

09 Ianuarie, 2007, 01:36:34 p.m.
Răspuns #94

Lady Allia

Pentru ca...ori eu nu ma pricep..., ori la mine inca nu merge...am sa imi justific aici + si -...deocamdata...

Deci...am mai dat un plus minunatei mele Lorelei... De ce?...Cred ca nu prea are nimeni motiv sa intrebe asta in ce o priveste...., dar...: pentru ca este absolut superba in creatia sa, pentru ca stie auzi cu adevarat in culori si stie vorbi cu adevarat in culori...., pentru ca este ea si este ... unica si deosebita!!!

10 Ianuarie, 2007, 04:18:41 p.m.
Răspuns #95

pokemon

eu nu pot sa votez...imi spune sa ma loghez iarasi,am incercat...si nu pot  :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Ianuarie, 2007, 04:37:53 p.m.
Răspuns #96

viulian

Administrator
Poti te rog sa faci copy paste aici la ce mesaje primesti la fiecare etapa ? Adica le scrii pe toate intr-un Notepad / Word - si apoi atasezi aici..

10 Ianuarie, 2007, 07:36:35 p.m.
Răspuns #97

pokemon

Citat
Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.

asta imi zice  :-X
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Ianuarie, 2007, 10:58:28 p.m.
Răspuns #98

viulian

Administrator
UPDATE: nu e de la browser :) [cum am zis mai jos].

In seara asta am reparat in MidLand problema raportata de Bllue, si in timp ce o reparam am vazut ca dadea fix eroarea de care ai zis si tu. Si se pare ca si tu folosesti MidLand si de aceea nu-ti mergea :)
Scuze pentru inconvenient... acum merge sa votezi.

Iti recomand mai intai sa stergi cache-ul browserului pe care il folosesti.

Pentru mai multe detalii, cisteste aici http://www.pcworld.ro/?page=node&id=7682 -> rubrica "CURATA CACHE-UL".

Apoi te loghezi din nou pe forum, si incerci sa votezi - zi-mi pls daca mai face la fel :)
« Ultima Modificare: 11 Ianuarie, 2007, 12:33:06 a.m. de viulian »

11 Ianuarie, 2007, 01:05:29 a.m.
Răspuns #99

viulian

Administrator
Cum ziceam am reparat MidLand-ul - se poate vota. Am aranjat putin iconitele de '+' si '-' in toate temele sa vina langa Karma, nu dedesupt. Oare e mai bine ?

23 Martie, 2007, 04:49:56 p.m.
Răspuns #100

katya1886

ok, atata timp cat se voteaza obiectiv, vreau si eu! Dar nu stiu unde trebuie sa merg pentru a vota, in ceea ce priveste karma
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

06 Iunie, 2007, 12:27:37 p.m.
Răspuns #101

Lady Allia

Pe bune dacă nu, deja devine distractiv!
 Îmi place să văd oameni care se pierd în "-" când defapt nu au nimic de spus şi nu ştiu să îşi susţină un argument! E ca şi cum ar pune bărbia în piept s-ar bosumfla şi ar arăta cu degetul: "-Uiteee! Nu îmi place!", dar defapt ei nu silabisesc nimic, nimic!
 Nu pot să simt că am greşit şi nu pot să schimb nimic în atitudinea mea pe acest forum (dacă e una greşită) dacă nu mi se argumentează cu ce am greşit!
 Eu...nu sunt, nu rămân şi nu plec de pe acest forum pentru + şi - !
 Valoarea mea ca şi persoană nu o dau aceste simboluri ci cu totul şi cu totul altceva!
 Nu mai am vârsta la care un + sau un - să mă oftice şi nici nu intru pe acest forum ca să creez polemici, să dau lecţii, să demonstrez ceva sau pentru că îmi place să critic persoanele!
 Nici nu am să stau însă cu "mâna-n sân" când unii useri folosesc expresii care nu spun nimic, doar lovesc şi se consideră omniscienţi!
 Nu mă interesează ce cred alţii despre mine şi nici ce păreri şi-au format! Mă interesează să ştiu că pot să convieţuiesc aici liniştită, fără să lezez pe alţii când pot să tac foarte bine din gură sau dacă spun ceva să o fac în mod civilizat!
 Nu am intrat aici pentru ceea ce a devenit forumul în ultima vreme ci pentru că era linişte şi frumos, pentru că oamenii vorbeau despre iubire şi vise, pentru că userii se ajutau cu sfaturi şi cu o vorbă caldă!
 ASTA m-a oprit aici şi mă ţine încă aici!
 În ultima vreme însă se tot foloseşte expresia: "te simţi atacat", "te simţi cu musca pe căciulă", "ai ceva de demonstrat", "vrei să se formeze despre tine părerea..."!!!
 CE naiba sunt chestiile astea????
 Suntem copii de grădiniţă şi nu ne mai place să ne împărţim jucăriile???
 Suntem cumva la vârsta în care ÎNCĂ mai trăim şi mai facem chestii DOAR pentru ca oamenii să creadă despre noi ceva?
 Suntem cumva în tabere în care cineva mereu simte să fie şi să facă pe arbitrul?
 CE sunt tâmpeniile astea nejustificate de copii de grădiniţă???
 Au murit conversaţiile civilizate?
 Au murit cuvintele?
 Nu mai ştim să ne exprimăm din prea plinătate de noi înşine???

Oricum...mai sunt aici pentru că îmi place şi iubesc acest forum şi multe persoane de aici! Sunt aici pentru că îmi place să exist aşa şi atât cât pot şi cum pot lângă alte persoane! Sunt aici pentru că AICI am prietene şi prieteni, pentru că mă simt bine, pentru că pot citi multe texte de valoare şi mesaje consistente! Sunt aici pentru că nu vreau să fiu în altă parte atâta timp cât aici mă simt acasă!
 Dar...recunosc că în ultima vreme atmosfera forumului mi-a lăsat un adânc gust amar!!!

06 Iunie, 2007, 12:47:52 p.m.
Răspuns #102

crocantzel

Vizitator

Dar...recunosc că în ultima vreme atmosfera forumului mi-a lăsat un adânc gust amar!!!

Si mie. Si din pacate simt ca nu va trece acest gust. Subscriu si semnez la ce am zis si eu mai demult si tu acum. :(

06 Iunie, 2007, 06:02:40 p.m.
Răspuns #103

viulian

Administrator
In principiu scopul meu este sa dezvolt site-ul si sa aduc oameni noi.
Plus, oamenii vechi nu mai sunt. Get over it!
Lady, crezi ca dupa ce nasti o sa mai ai timp de scris posturi lungi despre iubire ? Juma de an cred ca o sa intri sa mai postezi cate o poza cu aia mica. E atat de normal, nu ? Si apoi toti cititorii tai se vor vaita ca atmosfera nu mai e la fel pe forum! Pai cu ce e de vina forumul ca tu ai nascut si ei sunt frustrati acuma ?

Ca si voi toti, si eu am membrii preferati pe care ii citesc, sau membri 'incomozi' ale caror mesaje ma plictisesc teribil si nu gasesc nimic in ele decat manifestarea egoului.
Reusesc sa trec peste asta insa si sa nu limitez dorinta de manifestare a nimanui, pentru ca na.. Cine sunt EU sa judec ce e bine si ce e rau ? Daca apare post care cf. criteriilor mele de valoare pur si simplu e 'jenant' dar care TOTUSI altcineva il gaseste super ok, de ce sa dispara ?
Asa ca nu ma opun decat atunci cand se arunca vorbe grele, care sunt clar ca nu duc nicaieri. In rest, nu sterg nimic, nu ma vait, nu arunc cu pareri, nu scot ochii la nimeni.

Tematica forumului este si una dificila. Daca am fi vorbit despre telefoane mobile, sau calculatoare, sau despre orice alte chestii _concrete_ - viata tuturor ar fi fost mai usoara. Nu de alta, dar subiectul discutiei ar fi fost unul exterior, palpabil, nu care tine de suflet.
Eu sunt fan Nokia, altu' e fan SE (Sony), altii vor un telefon care doar sa sune si sa vorbesti, eventual alarma, si atat.
3 tabere, nu se calca nimeni pe picioare, toti discuta intre ei, si eventual mai apar mici conflicte ca "ba, sony meu e mai tare ca nokia ta" care se aplaneaza imediat.
Sau un forum despre fotbal. Acolo e clar. Numa injuraturi sau ridicari in slavi :D nu se aplaneaza nimic, in asta consta farmecul, nu ?

Totusi cand e vorba de sentimente, nu e usor. Oamenii se simt foarte usor lezati, dar pe de alta parte nu e OK sa injuri. Totusi na, trebuie sa existe o modalitate de 'a da la cap' pentru ca altfel ar apare o mie de topicuri despre 'cat de nasol e XXXXXXXXX' sau 'YYYYYYYYY' care aparusera inainte sa introduc sistemul de votare.

Deci pe scurt, ASTA E :)
Contribuiti si-l faceti cum vreti voi, sau vin altii si il fac cum vor ei.
Eu si Lorelei, avem grija doar sa nu se sara calul.

Si mai e si o alta perspectiva pe care unii nu o vad.
Forumul era cum era - sa zicem placut - atunci cand l-ati descoperit. Apoi ati inceput sa postati, si brusc, dupa jumatate de an, nimeni nu va mai zice nimic, nimeni nu va mai raspunde ( ca la inceput ) si lumea incepe sa va dea '-'-uri. Boon. Forumul e de vina ? Sau poate contributia voastra care in timp, prin acelasi stil, prin aceleasi cuvinte, prin aceiasi monotonie nu mai tenteaza pe nimeni sa va raspunda ca la inceput ?
E normal. Nici mie nu mi se mai raspunde :) dar nu ma vait. Stiu ca e din cauza mea.

06 Iunie, 2007, 06:29:03 p.m.
Răspuns #104

Lady Allia

Iulian eu nu m-am văitat de faptul că nu mi se citesc sau mi se citesc mesajele sau topicurile, că nu mi se mai răspunde ca şi la început! Nici măcar nu am pretenţia! Uneori scriu pentru ca să mă descarc emoţional sau sufleteşte...sau pur şi simplu vreau să mă scutur de praful unei zile incomode!

"contributia voastra care in timp, prin acelasi stil, prin aceleasi cuvinte, prin aceiasi monotonie nu mai tenteaza pe nimeni sa va raspunda ca la inceput ?"

Dragul meu fiecare persoană are un stil, o formă aparte de a scrie, de a se comporta, de a se manifesta...nu suntem obiecte care să fim schimbate pentru că ne-am uzat sau pentru că "hopa" cineva se trezeşte că "nu mai place" ce scriem!
 Nu ne putem mula după fiecare gust sau persoană - am fi dublicitari atunci şi nu am mai avea personalitate! Am prefera să fim cum vor alţii să ne vadă!
 Fiecare avem cititorii noştri pentru că suntem oameni şi suntem diferiţi! Simţim diferit, scriem diferit avem stiluri diferite şi este normal ca persoanele mai romantice să scrie la astfel de topicuri, iar ceilalţi la alte topicuri...nu?

Şi acuma revenind la membrii incomozi şi la a judeca, la egouri şi la polemici...!
 Eu nu îmi amintesc să fi polemizat cu cineva până mai de curând! Mi-am văzut liniştită de mesajele mele, de topicurile mele, de poezii, de proză, de încurajări...etc. Nu am stat în calea nimănui, nu am cerut afirmare, nu vreau să cresc în ochii nimănui, ... , am existat cuminte şi liniştită!
 NU CRED că am fost incomodă pentru cineva sau că am dat cu bâta în suflete şi am criticat...din contră!
 NU CRED că am căutat gâlceavă şi nici nu mi se potriveşte această "calitate"!
 NU VREAU şi NU CER să fiu înţeleasă sau plăcută de toată lumea...fiecare cu Nokia sau Alcatelul lui, dar m-am săturat de atitudinea unora care au pretenţia că ştiu tot şi încep să dea tot felul de etichete morale sau persoanale unor oameni pe care nici măcar nu îi cunoaşte!
 NU mă interesează nici să judec oamenii! Să se judece ei înainte de toate, dar nici nu accept să mă judece alţii numai pentru că ei vin cu fundul în sus de la servici sau au nu ştiu ce pitici pe suflet!
 Forumul este OK Iulian! Dacă nu ar fi nu aş mai fi aici!
 Atitudinea pe forum de câteva luni însă că vrei că nu vrei este una tensionată!
 Dacă nu vrei să crezi şi să cercetezi chiar tu...deşi sunt conştientă că eşti în temă...am să îţi caut eu toate mesajele "atacatoare la persoană" şi userii în cauză şi ai să vezi despre ce vorbesc şi cine începe mereu!
 Sunt membri atacaţi care nu mai intră din cauză că s-au săturat să fie mereu bombardaţi cu fraze de doi bani, sunt membri care nu mai intră pe că cineva mereu e pus pe gâlceavă în loc să caute cale de mijloc în discuţie sau măcar să tacă din gură dacă nu ştie să spună ceva care să nu rănească!
 Aici nu intră doar oameni "spun vorba şi fie ce o fi" ci intră şi oameni sensibili care sunt sătui de vorbe goale şi răutăcioase în viaţa realaă ca să mai aibă parte de ele şi aici!
 Nu sunt o fire certăreaţă, dar nici nu îmi place să îmi calce oricine sufletul în picioare pentru că el îşi ia acest drept!

După ce nasc...am să fiu aceeiaşi dragul meu! Am avut eu parte şi de altele şi mi-am făcut timp pentru cele importante în viaţa mea. De ce acuma ar fi diferit?
 Şi...nu înţeleg de ce ai adus vorba de cei vechi... Nu sunt defel frustrată pentru că unii au plecat! Fiecare la un moment dat va pleca. Drumurile se despart. Sunt frustrată şi am să mă repet de o mie de ori...dacă e cazul: de atmosfera de polemici şi ceartă de pe forum de câteva luni încoace!