05 Noiembrie, 2025, 10:15:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ...jocuri de logica...  (Citit de 89119 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Decembrie, 2006, 03:14:40 p.m.
Răspuns #30

Paul

Nu stiu cum te-ar putea ajuta... tu trebuie sa afli drumul cel bun
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 03:18:03 p.m.
Răspuns #31

serenity82

Logica mea era ca daca unul din ei imi lasa de inteles ca au pulpa de olandez de exemplu inteleg ca ala e canibalul si sigur minte. eu din ce ai zis tu am inteles ca eu nu stiu care e canibal si care bastinas am dreptate? ca daca nu se schimba logica  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

10 Decembrie, 2006, 03:37:39 p.m.
Răspuns #32

Paul

Nop... Raspunsul este asa: daca intrebi : care este drumul spre satul tau?
Mincinosul te va indruma spre satul cu bastinasi pasnici, iar cel care spune adevarul iti va arata calea cea buna.
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 03:40:50 p.m.
Răspuns #33

serenity82

da interesant. eu ma gandisem in prima faza sa intreb care e drumul spre satul pasnic insa dupa ce m-am gandit ieseau 2 raspunsuri diferite si nu gaseam intrebarea cu 2 la fel  ;D. ai un plus de la mine ca nu am stiut sa raspund  :P.
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

10 Decembrie, 2006, 03:59:22 p.m.
Răspuns #34

Paul

Un plus de la mine... macar ai incercat
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 04:00:13 p.m.
Răspuns #35

serenity82

multumesc
acum mai asteptam o intrebare sau putem posta si noi chiar daca nu ghicim? :)

10 Decembrie, 2006, 04:02:59 p.m.
Răspuns #36

Paul

Sa-mi spal pacatele fata de Inger_mort... pe prima pagina a acestui post, in partea de jos... se afla un joc nedezlegat. Sa-l rezolvam pe acela si apoi se poate posta altul nou...
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 04:06:33 p.m.
Răspuns #37

serenity82

10 Decembrie, 2006, 04:27:25 p.m.
Răspuns #38

Paul

Am identificat o greseala:
 In articol se precizeaza ca temperatura a scazut brusc noaptea, in concluzie, peste 72 de ore pe cer nu avea cum sa rasara un soare arzator...
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 04:43:14 p.m.
Răspuns #39

crocantzel

Vizitator
Si nu putea intoarce pagina sa citeasca in continuare, fiindca de obicei paginile pare sunt in partea dreapta...

10 Decembrie, 2006, 04:44:05 p.m.
Răspuns #40

serenity82

>:( tocmai ma pregateam sa scriu asta  :'(

10 Decembrie, 2006, 04:48:24 p.m.
Răspuns #41

serenity82

Ar mai fi ceva: scrie ca citea intr-o mica brosura deci e un pleonasm pentru ca daca e sa luam logic brosura prin definitia ei e o carticica mica  :)

10 Decembrie, 2006, 04:50:30 p.m.
Răspuns #42

Paul

Eh... dai cu stangul in dreptul... Pai cum ar fi putut fi o carticica mare? :P :P :P Bun, sa consideram si joculetul asta rezolvat, sa trecem mai departe. Va astept cu idei.
Iubesc, deci exist.

10 Decembrie, 2006, 04:53:18 p.m.
Răspuns #43

serenity82

:P e eu folosesc diminutive de obicei ok sa reformulez o carte de dimensiuni mici. Acum ar mai fi ceva: din cate stiu bridurile mereu cuprind imagini (aici s-ar putea sa ma insel insa eu nu am vazut brosuri fara imagini). Asteptam acum confirmarea fetei sa vedem daca mai era ceva ce nu am observat  ;)

10 Decembrie, 2006, 06:11:44 p.m.
Răspuns #44

Paul

Un vapor avea X cosuri, Z elice si T pasageri. El a ridicat ancora în ziua de N a lunii P, anul 1900 + w. Înmultind aceste necunoscute si adăugând rădăcina cubică a vârstei căpitanului se obtine numărul 4752862.

Puteti spune: 1) câti ani are căpitanul? 2) câte cosuri are nava? 3) de câte elice este propulsată? 4) câti oameni a luat la bord? 5) la ce dată a ridicat ancora?
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2006, 09:39:45 p.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.