11 Octombrie, 2025, 12:02:45 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am dat minus  (Citit de 43373 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Decembrie, 2006, 12:27:53 p.m.
Răspuns #30

burn_2_hell

Little rose ai si de la mine plus  :-*  :-*  :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Decembrie, 2006, 08:25:21 p.m.
Răspuns #31

burn_2_hell

uoaaa am luat un minus  :)...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

15 Decembrie, 2006, 08:27:09 p.m.
Răspuns #32

diana_nistor

Vizitator
Citat
2.dianei-obictivitatea si faptul ca e aproape intotdeauna cu picioarele pe pamant(ex-voturi de popularitate,etc,etc.)

Sunt de acord. Dar nu simti si tu uneori nevoia sa zbori? :)  ;) :-*
« Ultima Modificare: 15 Decembrie, 2006, 08:30:00 p.m. de diana_nistor »

15 Decembrie, 2006, 11:41:01 p.m.
Răspuns #33

|ngerMorT

Si totusi...eu aveam la un momentdat 3 minusuri. Chiar as vrea sa stiu cine, ce si cum.  :) Nu recunoaste nimeni?  :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Decembrie, 2006, 12:21:54 a.m.
Răspuns #34

Strumfita

.. imi spune si mie cineva cum de eu nu pot fi votata ?
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

16 Decembrie, 2006, 01:53:29 a.m.
Răspuns #35

Evangeline

Citat
.. imi spune si mie cineva cum de eu nu pot fi votata ?
Ti se pare ca ai prea putine plus-uri?
Sau vrei sa spui ca nu te poti vota singura ;D Iti spun eu ca te-am votat si a mers asa ca nu iti fa probleme :-*

:-*
Never, never quit!

16 Decembrie, 2006, 02:00:00 a.m.
Răspuns #36

Strumfita

.. nu ii vb de asta .. chiar nu mi-e mie de plusuri si minusuri .. fiecare cum doreste si nu, nu era vorba de a ma vota singura .. nu inteleg cum ai ajuns la concluzia asta dar nah .. asta e, cum crezi tu ..
de aceea am intrebat pentru ca eu nu pot sa vad acele optiuni cu plusuri si minusuri la mine .. si inainte puteam, si eram curioasa ..
.. atata tot ..

16 Decembrie, 2006, 02:04:03 a.m.
Răspuns #37

Evangeline

Citat
de aceea am intrebat pentru ca eu nu pot sa vad acele optiuni cu plusuri si minusuri la mine .. si inainte puteam, si eram curioasa ..

Stiu ca inainte arata cate minusuri ai primit si cate plusuri dar acum arata numai o cifra fara minus sau plus ;) Asa apare la toata lumea acum :) Faza cu votatul singura era o gluma ;D

P.S. Sper sa fi inteles ce vrei sa spui si sa-ti fi raspuns bine de data asta;D
Never, never quit!

16 Decembrie, 2006, 02:05:28 a.m.
Răspuns #38

Strumfita

Si eu cum imi dau seama daca am -x voturi sau +x voturi? 

16 Decembrie, 2006, 02:07:30 a.m.
Răspuns #39

Evangeline

Citat
Si eu cum imi dau seama daca am -x voturi sau +x voturi? 

Aici am nevoie de ajutorul conducerii  ;)

P.S. Si mie imi placea cum era inainte, sa vad si eu cate plusuri si cate minuri am dar conducerea a luat alta hotarare ;D

Never, never quit!

16 Decembrie, 2006, 02:09:00 a.m.
Răspuns #40

Strumfita

.. asteptam sa ne lumineze conducerea ..  ;D

multumesc Kytty ..  :-*

16 Decembrie, 2006, 08:30:25 a.m.
Răspuns #41

ONLY DESIRE

am dat un minus lui burn_2_hell pentru ca am senzatia ca a confundat acest sistem de voturi cu sistemul aplicat in targuri:"cine mai doreste,cine mai pofteste..".nu am dubii ca persoanele care au primit plusuri de la ea,le si merita,ci din contra ...dar motivatia ei mi s-a parut ...necorespunzatoare:<<.la cine imi iese in ''cale''>>.
le dau plus: 1.desdemonei...pentru ca desi e in clasa a 12-a si este o eleva constiincioasa,isi face timp sa posteze si pe lovetime...si nu oricum sau oriunde(ca sa ii creasca numarul de postari),ci in cadrul unor topicuri ce necesita gandire.
                2.lui iulian,pentru ca are grija ca acest "loc" sa existe si pentru ca sfaturile si opiniile sale mi se pare obiective si sincere
                3.lui lorelei pentru intreaga sa activitate pe forum
                4.lui sunshine pentru ca este un exemplu de curaj pentru noi toti,un suflet tanar si curat
                5.ingerasului nostru singuratic pentru desi este unul dintre cei mai tineri utilizatori,da dovada de maturitate prin postarile sale si de curaj mult in viata de zi cu zi
                6.lui lady allya si micului trandafir le dau plus pentru ca sufletele lor sunt asemenea poezii,iar postarile lor iti creeaza sentimentul ca totusi mai exista iubire neconditionata fata de semeni,bunatate si speranta
...voi reveni.....

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Decembrie, 2006, 08:39:54 a.m.
Răspuns #42

suflet

]
Stiu ca inainte arata cate minusuri ai primit si cate plusuri dar acum arata numai o cifra fara minus sau plus

acum nu mai arata cate minusuri si cate plusuri am primit ... pentru ca cineva zicea ca daca greseste si da minus in log de plus sau invers ... si atunci s-a introdus sistemul asta ... atunci cand se greseste poti sa iti corectezi greseala ... la sistemul dinainte daca dadeai plus din greseala si vroiai sa-i dai minus ... si corectai ... ii la utilizatorul votat ii va ramane un plus si doi de minus ...
sper sa am dreptate ;D

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

16 Decembrie, 2006, 11:05:56 a.m.
Răspuns #43

desdemona

Sunt de acord. Dar nu simti si tu uneori nevoia sa zbori? :)  ;) :-*

diana draga-am zis acolo aproape intotdeauna pentru a arata ca ai echilibru-ca stii sa si visezi=zbori==echilibru ;D ;) :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

16 Decembrie, 2006, 11:46:32 a.m.
Răspuns #44

burn_2_hell

am dat un minus lui burn_2_hell pentru ca am senzatia ca a confundat acest sistem de voturi cu sistemul aplicat in targuri:"cine mai doreste,cine mai pofteste..".nu am dubii ca persoanele care au primit plusuri de la ea,le si merita,ci din contra ...dar motivatia ei mi s-a parut ...necorespunzatoare:<<.la cine imi iese in ''cale''>>.

era o gluma...dar in sfarsit... :)..si nu..nu am confundat cu nimic acest sistem..dar am mai spus-o..puteti sa imi dati cate minus-uri vreti...:)     pupici.. :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside